Pláž

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Pláž

Příspěvekod Spike » úte led 11, 2011 9:22 pm

Obrázek
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Re: Pláž

Příspěvekod Winifred Burkle » pon led 17, 2011 11:28 pm

+nahoře na útesu zastaví taxík, ze kterého vystoupí Fred. slabý vítr jí čechrá vlasy a měsíční světlo dostatečně osvětluje cestu+ Kousek musíme pěšky. +skloní se a koukne na Lanu v taxíku+ Ale není to daleko. +usmívá se+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte led 18, 2011 12:06 am

°Vyleze ven, jde jí to trochu ztěžka v těch šatech, asi si je pak sundá+ Pojem není to daleko je velmi vyriabilní °podotkne se smíchem. Sundá si rovnou boty, protože se jí v nich nepohodlně chodí a rozhlédne se kolem° Je tu někde ten párek? Dala bych si °koukne očkem po Fred° no tak dobře, dala bych si jeho vůni °opraví se a vykročí směrem k pláži°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte led 18, 2011 12:11 am

Vážně je to jen kousek. +zazubí se a zaplatí taxikáři+ Někde tu snad bude. +zasměje se a pomalu vyrazí směr pláž s slabému osvětlení cesty+ Měla by ses naučit nosit něco neformálního. +uculí se, když vidí, že boty nese v ruce, jí se v botaskách chodí dobře+ Je to velice praktické. Pak bys boty nemusela tahat v rukách.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř led 19, 2011 10:32 pm

°Vezme ji za ruku a pousměje se° V mojí době se nechodilo takhle neformálně. Všechny ženy měli sukně a šaty, dokonce i vesničanky chodili hodně oblečené °vzhlédne trochu zasněně k obzoru kde je ještě trochu rudo jak zapadlo slunce° Myslím že by mi to ani neslušelo °usoudí nakonec° A ty bys něchtěla nějaké krásné šaty? Třeba ze sametu? °zvědavě se na ni koukne°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř led 19, 2011 11:03 pm

+pozorně jí poslouchá a těká pohledem z cesty na její tvář+ Oh... no... já... +zamyslí se nad tím+ Což o to. +pousměje se nakonec+ Takové šaty by se mi líbili. Vypadala bych jak princeznička... to jsem vždycky chtěla, jako malá jsem chtěla.... +trochu se do toho zamotá+ Ale takový šaty musej stát hromadu peněz a než bych si na něj vydělala, tak by to trvalo... hodně dlouho. A pak... neměla bych je kam nosit. Byla by škoda v nich chodit normálně, aby se brzo onosili a zničili. +trošku vede monolog+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř led 19, 2011 11:14 pm

°Zasměje se° Každá malá holčička chce být princeznička a chce mít svého bílého price. Splnil se ti tahle sen někdy alespoň na chvilku? °proplete jejich prsty° Peníze problém nejsou, já bych ti takové šaty klidně a vlastně moc ráda pořídila. Spíše jestli by ses v nich cítila °zahlédne obchod s párky v rohlíku, taky ledovou tříští a zmrzlinou° To je přesně to co jsme hledaly! Poběž! °Vykřikne a rozeběhne se ke stánkům°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř led 19, 2011 11:28 pm

No já myslím... +zarazí se+ ...jo splnil. +přikývne nakonec s lehoučkým úsměvem, sice jí pořád bolí, že je Weslay mrtvý, když to zjistila, před pár dny, ale vzpomínky na něj jsou povětšinou šťastné+ Weslay byl takový princ na bílém koni. Dokonce i s Gunem jsem se dlouho cítila jako princeznička. +přikyvuje s úsměvem+ A co ty a princové na bílém koni? +zajímá se+ Já nic proti šatům nemám. Jen netuším kam bych v nich chodila. +pokrčí zamyšleně lehce rameny+ Co? Kde? +chvilku jí trvá, než se zorientuje, ale pak se zasměje a snaží se s ní srovnat krok+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv led 20, 2011 12:11 am

°Zvědavě se na ni podívá° Weley a Goon? To byli tvoji milenci? °tohel ej téma které jí opravdu zajímá° No jasně že potkala, měl spoustu peněz, byl hezký a měl pěkné tesáky. Jak to dopadlo vidíš sama °přitiskne si ruku na krk, jakoby někoho rdousila° Rdousím nevinné panny °zazubí se až se bílé zoubky zalesknou° Tak dáši si ho z kečupem, majolkou, hořticí? Nebo třeba jen s cibulí? °vyptává se a okukuje jak nandavá obchodník do rozřízlích baketek párky a všelicos jiného°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv led 20, 2011 12:16 am

+trošku posmutní+ Jo byli. +přikývne a předstírá, že jí zaujmula práce prodavače, nějak se jí o tomhle nechce bavit+ Lituješ toho někdy? +vypadne z ní dřív, než se stačí zarazit+ Tak to se nemusím bát. +zasměje se a opět stočí pohled k prodavači+ Dala bych si... +zamýšlí se+ ...s hořticí, prosím. +zazubí se na ni a ukáže na požadovanou ingredienci, teď se chová vážně jak malá+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Další

Zpět na Hyperion