Kancelář

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Kancelář

Příspěvekod Spike » ned črc 11, 2010 8:31 pm

Obrázek

Kancelář už dávno ztratila funkci jakožto místo pro přijímání klientu detektivní agenturi, protože už žádná agentura neexistuje, takže je teď pouze Angelovím útočištěm.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Re: Kancelář

Příspěvekod Angel » čtv zář 09, 2010 10:51 am

+Opět má náladu pod psa, zejména proto že po vizi ho bolí jako obvikle hlava. Je to jakoby mu někdo do čelních laloků zabodával malé rozžhavené jehličky. Ani celá tuba prášků proti bolesti na to nepomůže, jediné co jakž takž zabýrá je alkohol. Nebo taky jak se nedávno přesvědčil pod Spikeovím dohledem i trocha marihuany. Ale pro dnešek se uchýlí jen k bratříčku alkoholu. Zrovna do sebe nalejvá další sklenku když uslyší hluk z haly.+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Angel » pát zář 10, 2010 12:56 am

+Sedne si v tmavé místnosti za svůj stůl pokrytý pečlivě srovnanými papíry, pohodlně se opře v křesle a začne přemýšlet. O všem možném, ale hlavně v tento okamžik o Buffy. Je si jist že z Neferet o duši nepřijde, protože cokoliv co se mezi nimi v noci odehrálo bylo jen na rize fizické urovni, nebyl v tom žádný hluboký cit, ale i přesto si přitiskne ruku na srdce, domov duše. Krátce zauvažuje že by se k Neferet vráti, aby tam nezůstala sama, právě jako tenkrát Buffy, jenže pak si uvědomí že je tam přeci Spike. Sice to není po probuzení nejlepší společnost, ale lepší než prázdná postel. On sám vím očem mluví+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Angel » pát zář 10, 2010 1:14 am

+Prosedí v kanceláři celou noc, což pro něj není neobviklé, celí zadumaný a ponořený dosebe. Když ho v tom nejlepším, někde mezi výčitkamy že pozabíjel vlastní rodinu a myšlenkami na peklo vyruší křik z haly. Nejprve vstane že se půjde podívat co se zas děje, ale když slyší že je to jen nadávající Neferet akorád vykoukne škvírou mezi žaluziemi. Tiše jí pozoruje jak se tam vzteká a napl brečí. Docela jí chápet. Taky by sebyl zrovna dokonale vyrovnaný v její situaci. Přesto co vidí se ani nehne dokod Neferet neodejde z hotelu. Pak si řekne že už toho depresení pro dnešek bylo dost a že mnohem zábavnější je prudit Spikea, nebo si sním zatrénovat+
Angel
Upír

Příspěvekod Angel » úte zář 14, 2010 11:43 pm

+Je mu naprosto jedno co ta doktorka říkala, jemu je prostě zle tak si sedne do pohodlného křesla, vytáhne lahev a sklenku ze šuplíků. K obojímu přichodí krabičku cigaret, jednu si hned zapálí a dá se do pomalého, ale jistého opíjení se. Narozdíl od Spikea on nepije na veřejnosti, ale jen doma. Mne si spánek rukou z cigaretou, můžeme jen doufat že gel na vlasech je nehořlaví, protože jinak vzplane jako fakule. Hlavou se mu honí vzpomínky zejména na Doyla, Cordelii a Fred. Ztratil i ostatní, ale Cardy a Doyl měli vize jako on a Fred zemřela díky Prastarému takže to byl taky zásah něčeho víc než jen člověka či prostého démona. Upadá jisto jistě do deprese, tedy do deprese hlubší než obvikle+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 8:55 pm

+v hale si na sebe opět natáhne šaty, skočí do kuchyně aby mu ohřála jako omluvu krev a zastaví se u dveří, ve kterých Angel zmizel, zaklepe+ Angele? +promluví směr zavřené dveře+ Můžu dovnitř?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř zář 15, 2010 9:03 pm

+Ve zatmělé místnosti, rolety za zády zatažené kouká na zeď z jakýmsi pofiderním obrazem krajiny který sem kdysi dala Cordelie aby to tu nevypadalo tak ponuře a klienti se nelekali. Mírně sebou trhne když uslyší Neferetin hlas zadveřmi+ Ne. Jdi pryč +řekne chladným hlasem+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 9:07 pm

+povzdechne si+ No tak Angele... +zní to prosebně+ ... mam tu teplou krev a rychle stydne. +zkusí to přes jídlo, i když si je jistá, že to moc nepomůže+ Vypila bych jí sama, ale nějak si na ni nepochutnam. +přešlápne z nohy na nohu+ Angele, pusť mě dovnitř, aspoň mi můžeš vynadat.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř zář 15, 2010 9:10 pm

+Při zmínce o krvi se mu sice seběhnou sliny do pusy, ale neřekne na to nic. Sklouzne o něco níž do křesla a stočí pohled na cigaretu která mu doutná v popelníku na stole. Nechce se mu znikým mluvit, natožpak z Neferet nebo Spikeem. Nemá rád když se cítí bezmocný. Zazádkuje lahev a strčí jí i se sklenkou do šuplíku. Semne ruce a nadále tupě civí před sebe na obraz.+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 9:18 pm

+znovu si pozvdechne+ Tak fajn. +řekne a posadí se na zem, čelem ke dveřím+ Tak si budu povídat s dveřma, třeba od nich dostanu lepší odpoveď. +řekne naprosto klidným hlasem, za chvilku je slišet trošku srkání jak si usrkne krve a zašklebí se+ No já nevim, ale ta kuřecí mi přijde taková nic moc. +nakrčí nos+ Nedávno jsem dokonce chutanal jelení... +zakroutí hlavou+ ... ale zdála se mi tedy lepší, ale já se v tom neviznam. +porkčí rameny, odloží hrnek s klapnutím na podlahu a opře se dozadu o dlaně+ Kterou krev máš nejraději? +zeptá se, i když odpověd moc nečeká+
Neferet
VIP Member

Další

Zpět na Hyperion