Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Spike pokoj

Příspěvekod Spike » sob črc 10, 2010 12:23 am

Obrázek
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte srp 10, 2010 9:15 pm

ve Spikově náručí se ocitne v pokoji a zvědavě se rozhlíží po místnosti. Docela to tu ujde.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » úte srp 10, 2010 9:22 pm

+Po cestě zetmělou halou a chodbamy kdy Spike tu a tam významně přejede přes Mystičiny boky či záda se dostanou až do jeho pokoje. Není to zrovna místo oplívající pořádkem, vlastně jsou tu hromady knih, popsaných papírů a oblečení+
+Tím že na ně přitlačí svou návštěvnici zavře dveře+ Tak tohle je moje království +shrne prohlídku svého pokoje do jedné věty. Jede jí rukou po boku přičemž pouť svých prstů bedlivě pozoruje. Nahoru po bříšku, mezi ňadra na krk a poněm na tvář. Zavoří jí prsty do vlasů a přitáhne si její tvář k vášnivému polibku. Druhou rukou si jí majetnicky přitáhne k tělu+

(Promiň ale Spike se přemísťovat neumí)
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte srp 10, 2010 9:40 pm

(už sem z těch kouzelníků celá zblblá:-D)
polibek mu opětuje se stejnou vášní. Jednou rukou se ho chytne okolo krku a tou druhou mu začne rozepínat knoflíčky od čehosi, co má na sobě. Pravou nohu zvedne do výšky jeho pasu a zahákne se za něj.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » úte srp 10, 2010 10:03 pm

+Chytne jí pod kolenem, hladí nahoru dolů po stehně až na zadeček+ Ve stoje ne lásko +zavrčí jí do uchat. Snadno jí domanévruje k posteli do které jí bez větších obtíží spíše hodí+ Drobné zranění z dnešního boje +vysvětlí kdyby se divila proč upřednostňuje postel. Jedním pohybem shodí jak kožený kabát, tak červenou košili, takže zůstane jen v bílém tílku+ Krásné +hodnotí jí klouzejíc po jejím těle pohledem+ Nejkrásnější +opraví se vzápětí. Kolenem se vklíní mezi její kolena, jednu nohu tak má mezi jejíma nohama a druhou voně na posteli, nakloní se nad ní a se zaujetím si jí chvíli prohlíží než až nesměle začne líbat napnutý krk. Postupuje dolů k rozepínání jejích šatů, které bez větších problému zdolá+
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » stř srp 11, 2010 5:35 pm

leží před ním skoro nahá, jen rudé prádlo obepíná její tělo. Rozpustí si vlasy, které se jí rozprostřou po polštáři. Sleduje, jak Spike bojuje se šňůrkami na korzetu. Moc mu to nejde. Rozřízni to! z malého pouzdra, které má uvázané na stehně, vytáhne malý stříbrný nůž. Podá mu ho. Zatím nemešká a stáhne mu z těla tílko. Pohladí ho přes jeho vypracované svaly.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » stř srp 11, 2010 8:11 pm

+Ani nevím proč, ale šňůrky se mu zamotali, než stačí trhnout a jednoduše je rozervat podámu mystick nůž, tedy pidi nůž. Chvilku na něj zmateně kouká, něco takového neviděl ani v neceséru a to asi proto že žádný nepoužívá. Pokrčí nad tím rameny a šňůrky rozřízne, asi se tak budou Mystick lépe zpravovat. Rozevře korzet a se spokojeným výrazem pohladí její kůži, přejede prsty mezi ňadry až na bříško a zase nahoru k hrdlu. Vyčkává, užívá si pohled na její tělo.+
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » čtv srp 12, 2010 8:40 pm

odhadne, že Spike rozhodně není romantický typ. Vzepře se na rukou a s překvapivou silou se dostane až nad něj. Klečí mu nad klínem a vášnivě ho políbí. Od úst pokračuje ke krku, přes hruď, kde si neodpustí malý kousanec do bradavky a po jeho břiše postupuje jazykem až k pásku u kalhot. Vzhlédne k němu a v jejích očích je vidět chtivost a vášeň. Na nic nečeká a rozepne pásek, hned po tom i kalhoty, které mu nakonec stáhne dolů. Zase se napřímí, zakloní hlavu, prohrábne si rukama vlasy a kousne se do rtu. Jemně si dráždí prsty bradavky a při tom se na něj provokativně dívá.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Spike » čtv srp 12, 2010 9:40 pm

+Založí si ruce za hlavu a se spokojeným výrazem pozoruje její počínání. Pusu má pootevřenou, zuby vyceněné a tu a tam si je olízne, nebo přejede špičkou po rtu+ Malá prvokatérka +zavrní. Přitáhne si jí za zátylek k polibku, zekterého přejde na krk a níž k pradavce. Vsaje jí do úst, kmitá po ní jazykem a jemně jí kouše. Rukou přitom hněte její druhé ňadro. Když se dost nabaží jejích prsou zase jí převrátí pdo sebe, aby mohl stáhnout její kalhotky. Obloukem je odhodí někam za postel kde už je jen tak nenajdou. Líbne jí na vnitřní stranu kolene, postupuje v polibcích po stehně nahoru k jejímu klínu, ale zastaví se dřív než se ho dotkne+ Řekni co chceš abych udělal +prakticky jí to nařídí+
Spike
Upír

Příspěvekod Mystick von Sachsen » pát srp 13, 2010 9:52 pm

slastně zavrní. Chci, abys mě vylízal až do aleluja. A pak mě pěkně z vostra ošukal. zatne mu nehty ze zadu za krk.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Další

Zpět na Hyperion