Sklep a tělocvična

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Sklep a tělocvična

Příspěvekod Spike » ned úno 06, 2011 10:27 pm

+Přezíravě si odfoukne, stoupne si a opře o kladinu+Ztratil sem cigáro +postěžuje si, jelikož mu někde cigareta upadla. Asi to tu brzo vzplane+ Já nejsem mrzutý níkdy +ohradí se dotčeně+ Tak já samozřejmě myslel normální upírskou komunikaci, ne nějaké lidské žvatlání. Vy stejně máte ve zviku furt všechno rozebírat, jakoby ste neuměli zavřít hubu když je to třeba. Prostě jen furt "bla, bla, bla" +zakváká rukou+ Možná že kdyby si míň žvatlala a víc se angažovala, tak by se dřív rozhoupal. Sám rád mele pantem, ale vod ostatních chce činy +dokonale předvede jak on jakožto upír moc nemluví+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 10:34 pm

+povzdechne si a založí ruce na prsou+ Ne ty určitě nejsi nikdy mrzutý. +nakloní hlavu výmluvně na stranu, jen tiše poslouchá jeho monolog a obočí jí stoupá stále víš+ Takže co? To se ode mě jako očekává, že se svlíknu a vlezu mu do postele? +vyletí jak čertik z krabičky+ Vážnš pochybuju, že tím bych něčeho dosáhla.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 06, 2011 10:48 pm

+Dlouze si ji prohlédne+ To by mohlo fungovat +usoudí po zdánlivě dlouhém přemýšlení, ve skutečnosti si ji představoval nahou+ By to mohlo přivést k životu Angeluse, ten by ti ublížil a Bručou by pak měl takové hrozné výčitky, že by ti všechno odpustil +plánuje+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 10:54 pm

+překvapeně zamrká+ Skvělé. +rozhodí rukama+ Jediný co teď potřebuju je, začít všechno ještě víc komplikovat. +zamračí se+ A co kdyby to Angeluse nepřivedlo k životu? Co pak? +zakroutí hlavou+ Nechci aby mi odpouštěl kvůli výčitkam, z toho, že jen přijal možnost si užít.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 06, 2011 11:08 pm

+Nakrčí uraženě nos+ Já se to snažim nějak řešit. Nevim jak jinak, než přes vinu nebo vděk ho donutíš aby se přestal chovat jako vůl +pokrčí rameny+ O to že by se Angelus neoběvil se nebojim. Stačí se mu kouknout do očí, jak si tam vzadu tancuje a směje se +zamračí se, potom si k Nef položí hlavu na rameno a úkosem na ni vzhlédne+ Mám taky v očích démona? +zeptá se docela vážně. Jeho oči jsou jako vždy modré jako studánky a jako vždy v nich je víc než jen hodná dušička+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 11:21 pm

Já vím. +povzdechne si+ Jsem ti za to vděčná, vážně. +otočí k němu hlavu a skutečně vděčně se na něj pousměje+ Ale raději než přes vinu bych se k němu dostala přes vděk. +svěří se a podívá se zase před sebe, jakoby nad něčím vážně uvažovala. stočí k němu opět pohled, když si jí položí hlavu na rameno a podívá se mu do očí. jak miluje tu modrou barvu, když se usmívá nebo když jiskří potěšením či poťouchlými myšlenkami+ Jestli ano, tak ho nevidím. +s něžností se na něj pousměje a položí mu dlaň na tvář jemně jí laskajíc palcem+ Pojď sem. +zatahá ho za košili, chce ho obejmout, nic jinýho, než ho obejmout+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 06, 2011 11:37 pm

+Obejme ji nízko kolem pasu a přitáhne si ji do náruče+ Na co myslíš? Čím se mu chceš zavděčit lásko? +podezřávavě si ji měří+ Chceš dělat nějaký voloviny co? +zamračí se+ Vím jen o jediný věci za kterou by ti byl fakt vděčnej, kdybys ochraňovala nevinný +pousměje se+ Tak to je fajn, protože já sem docela neškodnej. Občas trochu koušu, někdy kuchám lidi, ale jinak simpatickej seriovej vrah a upír +vykouzlí jeden ze svým úsměvů+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 11:46 pm

+obtočí mu ruce kolem krku a prsty jedný ruky mu zamotá zezadu do vlasů a prsty druhý přejíždí po krku+ Já a voloviny? +zatváří se stylem, že to není naprosto možný+ Nevím, jak se mu zavděčím. Ale obávám se, že na ochranu nevinných nemám dost sil. I když... za zkoušku svých schopností nic nedam ne? A když se to povede, tak bych to mohla zkusit... ochraňovat nevinný. +tiše se zasměje, nad jeho shrnutím vlastní osoby+ Kde a jak sem k tobě přišla? +zakroutí se širokým úsměvem hlavou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon úno 07, 2011 8:17 pm

+zamračí se+ No můžu tě vzít na hlídku, trochu si zalovit upíry. Ty sou většinou docela neškodní. Narážíme jen na takovou krvesajnou havěť, co by měla spíš sedět na skládce, než chodit po světě a říkat že je upír. Někoho takovího bys zvládnout mohla +přemýšlí nahlas+ Jen teda nevim jestli by ses tim Bručonouvi zavděčila +našpulí přemýšlyvě rty+ Myslim že sem tě zbalil na baru +uchechtne se+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon úno 07, 2011 8:26 pm

+nakloní hlavu mírně na stranu a chvíli nepřítomně kouká na stěnu za jeho zády+ Myslim, že to není špatný nápad. Pro začátek skvělý...za ten rok co jsem tady sem neuvěřitelně zlenivěla. +nakrčí nespokojeně nos+ Takhle aspoň oprášim starý schopnosti.... +pokývá si nad tím souhlasně hlavou+ Zkusím a uvidím... +pokrčí tak nějak bezmocně rameny+ No skvělé, nechala jsem se zbalit na baru rozkošnym sériovim vrahem.... +tiše se zasměje+ A to jsem si kdysi byla zatraceně jistá, že si žádnýho upíra nepustim tak blízko k tělu. +potřese nad tím hlavou, ale úsmívá se+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion