od Neferet » pon bře 14, 2011 2:40 am
+hlavou se mu pohodlně unízdí v podpaží a spokojeně si tak nějak vydechne+ No protože jsem odmítala zůstat sedět na místě. +vyjeví svůj názor na důvod+ Potom, co mě unesl z nemocnice, jsem nesměla nikam samotná, ani jsem nemohla z baráku vystrčit nos anižby mi nevynadal. Měla jsem dojem, že dokonce zabarikáduje všechny okna... +zavrtí nad tím hlavou+ Těch několik prvních dní bylo hodně zlých. Pořád jsme se hádali kvůli všemu možnýmu, pak spolu nemluvili a zase se hádali. Jedna taková hádka, začala kvůli tomu, že jsem chtěla jít nakoupit, tedy myslím, skončila tím, že jsme se trošku poprali a já skončila s tim kovovym obojkem na krku, přivázaná u zdi a zavřená v kleci s tím, že tam zůstanu dokud nepřijdu k rozumu. +pokrčí nad tím ramenem, ale hlas má smutný+ Byla jsem nějaká tvrdohlavá, takže nakonec ztratil trpělivost a pro změnu mě chtěl vyhodit, takže jsem se tam zavřela sama s tím, že tam zůstnu dokud si pořádně nepromluvíme. +převypráví mu ve velký zkratce co se tu ze začátku dělo, když byl pryč+
Draco dormiens numquam titillandus