Salónek

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Salónek

Příspěvekod Spike » úte lis 23, 2010 3:22 pm

+škrabe, ale stylem že nemůže. Tímhle tempem mu to bude trvat měsíc než něco oškrabe+ Já si myslim že na něho by bič na něj nepomoh +zahudrá+ Je dot odolnej proti bolesti. Bych řek že je to nějaká deformace z dětství. Asi ho otec, určitě právem, pořádně třískal páskem +zašklebý se na Angelova odvrácená záda+ Hahá! Vypadáš jakoby se ti na hlavu vysral obrovskej pták! +začne se mu posmívat+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 3:30 pm

+očkem po nich mrkne a snaží se nesmát, sama na škrábání používá magii, tedy tím stylem, že se jí tyč v ruce pohybuje skoro sama, stačí jen lehoučce tyčí posunout a je to jakoby makala ona sama dávajíc do toho svoji sílu, otočí se na Angela, když se Spike začne smát+ Ty na tom nejsi o moc líp. +upozrní Spikea s úšklebkem zatímco si nenápadně z vlasů setřese omýtku, aby Spikeovo veselí nepřešlo na ni a přejde k Angelovi+ Ukaž. +usměje se na něj a omítku mu z vlasů vymete+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 23, 2010 11:02 pm

+Zavrčí na Spikea+ Ty tak vypadá permanentně! +odsekne nevrle. Má taky dneska náladu jakoby ho někdo dlápal křížem někde. Trhne sebou když se ho Neferet dotkne+ Co děláš?! +okřikne ji a ustoupí stranou. Zase se po dlouhé době projevila jeho nesnášenlivost néhlého, nečekaného lidského doteku+ Radši si to vyklep z vlastních vlasů +navrhne jí a vrátí se k práci+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 23, 2010 11:10 pm

Ty máš teda dneska zase náladu... +zakroutí jen hlavou. Nějak už si to moc nebere+ Poď sem a nech ho napokoji +vezme Neferet pod loktem a nutí jí jít někam dál, když zas Angel tak startuje po všem co se hýbe, mluví, nebo dýchá. Nemusí nutně dělat všechno víše jmenované dohromady+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 11:18 pm

+trhne sebou zpět, když jí Angel bez zjevného důvodu tak okřikne, nepříjemně jí to překvapilo, takže je mírně v šoku, z kterého jí vytrhne až Spike, když jí vezme za loket a vede jí pryč+ Co sem zase udělala? +zeptá se Spikea, jelikož je nejblíž a na Angela je naštvaná+ Já už vážně nevim co vůbec můžu dělat, co nemůžu dělat. Bud se naštve, vyletí, urazí nebo já nevim co ještě. +stěžuje si a zdá se, podle odrazu v očích, že jí to mrzí+ Ještě chybí, abych dosatala pár facek.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 23, 2010 11:27 pm

+Podívá se po starším upírovi který dělá že neslyší co Neferet povídá a usilovně škrabe+ S ním je to někdy dost těžké +promluví vážně+ Ty neděláš nic špatně lásko, není to tvá vina +vezme jí až na druhý konec místnosti a ztlumí hlas do něčeho co je víc než šepot+ Už od chvíle co jsem ho před sto lety poznal vím že kontakt s ním má svoje pravidla. Nedotýkej se ho když to nečeká. Neodporuj mu když vidíš že je opravdu naštvaný. Nemluv o jeho rodičích, myslím tím ty skutečný. A od doby co má duši se k tomu přidalo ještě; nemluv o Buffy a nemluv o duši +malinnko pokrčí rameny+ Nebo semno odejdi a vykašlej se na něj +samozřejmě to stočí ve svůj prospěch, to by nebyl on+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 11:34 pm

+tiše Spikea poslouchá, jinak by ho ani neslyšela, musí se dokonce nahnout kousíček blíž, aby to přes to Angelovo škrábání bylo slyšet+ Proč? +zeptá se nakonec+ Protože by se mohlo stát, že bych ho vytočila natolik, že bych skutečně dostala pár facek? +mluví stejně tiše jako on, v tomhle je docela zběhlá, když chce+ Nebo proto, že bych ho vytočila tak, že by mi řekl, co to všechno způsobuje? +možná vypadá trošku ztraceně, není divu když jí skutečně tráví a netuší jak si s tím počít+ To je dobrej pokus. +pousměje se, dlaň mu položí na tvář a přeje jí za ucho do jeho vlasů, částečně mu tak i odsraňujíc omítku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte lis 23, 2010 11:41 pm

+Pousměje se, spíše tak ironicky a zakroutí hlavou+ Ten by se tě ani prstíkem nedotkl. Nezáleží na tom jak moc by byl vytočený. To by radši rozflákal zeď, nebo mojí držku, ale tobě by nikdy neublížil +uchechtne se+ Nestřískal ani Darlu... no ikdyž +nakrčí nos+ Té většinou když ho naštvala zlámal ruce, nebo nohy, případně žebra +uzná+ A když se například vrátila od Pána, tak jí zavřel ve sklepě a pak mučil a znásilňoval... tedy, tvrdila že jí znásilňuje, jenže ona byla upírka, že +vesele se ušklíbne+ Co spůsobuje co? +nechápe+ Jo, skusit jsem to prostě musel +pokrčí rameny a přilísá se k její ruce+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 11:49 pm

+přemýšlí nad tím s vážnou tváří, nakonec však jen přikývne+ To proč se tak chová. +odpoví na jeho otázku+ Nikdy tě nenapadlo, co to způsobilo? Proč nemá tak rád nečekaný dotyk nebo proč nechce mulvit o tom nebo tamtom? +zeptá se+ Něco to muselo způsobit. +povzedechne si+ Já prostě... +neurčitě pokrčí rameny+ Nebudu se v tom hrabat, protože se bojím, že bych mohla vyvolat něco na co už dávno chtěl zapomenout. Jen nevím jak si s tím mám sama poradit. +vysvětlí+ Myslim, že to bys ani nebyl ty kdyby si to nezkusil. +usměje se a jemně ho hladí prsty a dlaní po tváři, když se k ní tak lísá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř lis 24, 2010 12:03 am

+Pokrčí rameny+ Je prostě divnej. Za dvěstě let se na tebe nachytá docela dost věcí +neřekne že otom už přemýšlel, ani nepoví k jakému názoru dospěl. Každopádně je ten jeho názor skoro správný a možná snad se někdy dozví jak to bylo doopravdy+ S čím poradit lásko? S ním? +ukáže bradou na Angela+ Prostě si některejch věcí přestaň všímat. věř mi že je to tak daleko jednoduší s ním vyjít +políbí ji na zaprášenou dlaň+ Poď se vrátit k práci než se zase rozeřve +vrátí se ke škrabání zdi+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion