Sklep a tělocvična

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Sklep a tělocvična

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 1:23 am

+Má už toho hádaní tak akorád dost. Jednou máchne řetězem a vyrazí jí tyč, ubohou to proti němu zbraň, z ruky+ To stačí +řeken pouze. Přiskočí k ní a chytne jí za předloktí. Přirazí ji ke zdi. Až teď z blízka Neferet vidí že řetěz má na konci velký kruh který je polstrovaný docela jemnou kůží. Rozhodně se nedává na ruce. Přitiskne jí ruku na prsa a zručně jí zaklepně kruh kolem krku. Vrčí přitom jako dravé šelma+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 1:29 am

+zavrčí, když jí vyrazí tyč z ruky a snaží se okolo něj prosmýknout, když jí chytne za předloktí. docela silně se střetne zády se zdí a oči se jí rozevřou překvapením, když vidí polstrování na potech, rozhodně si myslela že jsou pouze na ruce. trhá sebou, dokonce se ho snaží i kopnout, ale ani to se ji nedaří. ve chvíli kdy se jí sevře kruk kolem krku, chytne za jeho okraj volnou rukou a zavrčí, i tak se nehodlá jen tak vzdát. dupne mu na nohu a snaží se mu vytrhnout řetěz z ruky+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 1:34 am

+Táhle zavrčí jak se její noha střetne s tou jeho+ Děvko! +sykne vztekle, ale neustoupí ani jí nepustí. Řetěz drží pevně, je znát že v tom má svou praxi. Táhne jí ke kelci, tentokrát už je za řetěz, takže ho stěží může pokopat nebo tak něco. To by se na něj musela vyloženě vrhnout. Protáhne řetěz kruhem a sepne velkým zámkem který na kruhu vysel. Je to zámek co by udržel i slůně, natož malou Neferet. Vyjde ven a zavře za sebou klec. Řetěz není tak dlouhý aby ho mohla následovat až ke dveřím. Kodovaný zámek na dveřích zavrzá jak se zamkne+ Klidně ti řeknu i kod lásko. Je to datum Buffyiných narozenin +to je přímý výsměch+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 1:42 am

+trhá řetězem, který se mu snaží vytrhnout z ruky. je jí jasný, že tohle nevyhraje, ale i tak se dost brání. zavrčí nad jeho výsměchem a v očích jí blíská. sedne si na bobek, co na tom, že má minisukni a zavře oči. dech se jí pomalu zklidnuje a tlukot srdce zpomaluje. snaží se uklidnit, aby se snažila použít svoji moc. moc dobře ví že normálně jí použít nepůjde, ale mělo by to jít, když se dostatečně uklidní. najednou překvapeně otevře oči, nic, cítí jak magie proplouvá její myslí, ale je mimo její dosah. vztekle zavrčí, aby zakryla překvapení, prudce vstane a trhne za řetěz. železo akorát zaskřípe, ale nijak se nehne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 1:55 am

+Sleduej jak se snaží dostat s pout pomocí své magie. Cítí jí totiž koncentrovanou ve vzduchu. Nepodaří se jí to, tak se ušklíbne+ Takhle se odsud nedostaneš. Tohle by udrželo i slona +poplácá mříže+ Chvilku si tu pobuď a pak mi řekneš jestli si změnila názor a své chování +obrátí se na podpatku a odejde středem pryč ze sklepa+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 1:59 am

Di do prdele! +hezky si zakřičí na jeho odcházející záda+ To ani náhodou. +zamumlá a začne zkoumat, sem tam za něj trhne a zapáčí, když zjistí, že to skutečně neotevře, rozhodne se zjistit, kam jí až řetez pustí, než si sedne ke zdi na zem, přímo pod kruh s řetězem, zavře oči a zas a znovu se snaží uchopit svoji moc, i když se jí to stále nedaří pokračuje ve svém počínání, nehodlá se vzdát, ne tak rychle.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 3:48 pm

+Nereaguje na její nadávání. Z.stane stát za zavřenými dveřmi a poslouchá jak se tam Neferet vzteká. Nakonec když se uklidní sjede po dveřích na zem do sedu, opře se o ně a čeká. Chce jí dát čas an přemýšlení a sobě ho poskytuje taky+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 4:52 pm

+opře si hlavu o chladnou zeď není tu nijak extra teplo a už vůbec žádné, když je jen v minisukni a krátkym tričku, začne si třít paže, aby se o trošku víc zahřála. vůbec se jí nelíbí, že nemůže použít magii a když už se jí dotkne, cítí jak je vrtkavá, nezkrocená, takže jí raději nechá, použít takovouhle magii je o hubu+ No skvělý... +zamumlá, když jí ještě ke všemu zakručí v břiše, sice měla jídlo, ale jenom suchou housku, tý se moc nenajedla. sedí opřená zády o zeď, nohy pokrčené a lehce od sebe nehledě na krátkou sukni, je jí fuk, jestli si Spike bude prohlížet její spodní prádlo. zavře zase oči a přemýšlí. Spike měl pravdu, že nebrala vážně jeho výhružky, ale taky se jí nechce věřit, že by jí tu nechal zavřenou věčně. už jen kvůli tomu, že by si nadělal víc práce, než kdyby jí nechal volnej pohyb. trochu se pozhne až řetěz zachrastí, v duchu zakleje, vůbec nechápe jak se mohlo stát, že zrovna ona skončila v takovýhle situaci, sáhne si rukou na krk zkoumajíc pota, nejsou zrovna dvakrát pohodlná, ale aspoň že jí neškrtí, vytáhne si z podnich část vlasů, jelikož jí je tam Spike zavřel, ze zadní kapsy sukně vytáhne gumičku a vlasy si sepne do vysokého culíku, aby se jí nepletly ve zkoumání pout. když zjistí, že je rozhodně neotevře tak jako zámek, položí si lokty na kolena, hlavu zase zakloní a opře o zeď, zavře oči a čeká+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 5:01 pm

+Uběhnou asi dvě hodiny, než se zvedne a zase vejde do sklepa. Sjede pohledem Neferet, včetně toho jak nestoudně se tu rozvaluje a zamračí se+ Tak co? Už si změnila názor, nebo ti mám ještě nechat nějakej čas na přemejšlení? +přistoupí až ke kleci a vyčkává co Neferet řekne+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 5:43 pm

+je si vědoma toho, že vešel, ale hlavu k němu neotočí, zvedne k němu zrak až ve chvíli, kdy na ni promluví+ Můj názor je pořád stejnej a nezmění se. +odpoví klidně+ Nemůžu a nechci zůstat sedět na jednom místě a čekat až se rozhodneš jestli můžu ven. +bezděky pohne puty na krku+ Ale jsem ochotná přistoupit na kompromis. +řekne po chvíli+ Najdi mi něco čím se zabavím a já sama nebudu nikam chodit. +navrhne+ A ne, nebudu uklízet.
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion