Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » sob říj 16, 2010 11:49 pm

+Popadne jí podpaží, tam jedině snad nemá žádné modřiny a jako hadrovou panenku vytáhne nahoru aby měla hlavu na polštáři+ Cokoliv si si přeješ pudlíčku +zavrká měknce. Prostě starostliví, něžný Spike+ Ovšem stím že bych odešel nepočítej, protže je mi jasný že bys práskla do bot +nádherně se usměje+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned říj 17, 2010 12:22 am

Tady +otevře před Memory dveře do svého pokoje kde je teď uložená Neferet. Vejde jako první a hned se zamračí nad faktem že tu Spike sedí na posteli polonahý. Alespoň kvůli návštěvě si nasebe mohl něco oblíct+ Vem si košili +nakáže mu tichounce tak aby to slyšel jen upír a zamračí se na něj+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned říj 17, 2010 12:25 am

+Trochu se ve svém pohodlném sedu narovná+ Dobrej večír +pozdraví Memory velice mile. Na Angela vrhne nerudný pohled, ale neprotestuje a jde si do jeho skříně pro košili. Vybere si tu co má Angel ze všeho nejraději a oblečeje si ji s úšklebkem+
Spike
Upír

Příspěvekod Memory » ned říj 17, 2010 12:35 am

"Kvôli mne sa nemusíte obliekať." mávne rukou. "A...vám tiež." je stále mierne oplácaná, takže zabúda na zdvorilosť. Elixír síce tie najhoršie následky alkoholu odstránil, ale nahradil ich poriadnou bolesťou hlavy. Pohľadom preletí izbu, až sa jej oči zastavia na Nef. Podíde k nej a sadne si na posteľ, aby sa nemusela veľmi hýbať. "Ahoj." pozdraví ju a naveľa sa jej podarí na tvári vykúzliť slabý úsmev. "Čo si, prosím ťa, vystrájala?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned říj 17, 2010 12:44 am

+chce poprosit Spikea, aby se mohla pokusit schovat u něj v náručí, ale to už dovnitř vleze Angel a za ním vejde Mem+ Oni tě sem vážně donutili přijít. +zamumlá, jelikož pořád doufala, že jí nakonec nezavolali, sleduje ji trochu starostlivým pohledem, nějak se jí nezdá, jak vypadá+ Ahoj. +pousměje se na ni+ Nic, jen... pospíchala jsem a trochu se mi zatočila hlava a podvrknul kotník. +pokrčí omluvně rameny+ A pak si jen pamatuju, jak ležím pod schodama. +vysvětlí+ Ale ty taky nevypadáš zrovna dvakrát k světu.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned říj 17, 2010 12:47 am

+Stáhne se do kouta kde je trochu stín, tam se opře o zeď a pozoruje dění kolem. Sice mu furt vrtá hlavou ten blázniví nápad, ale rozhodne se ho přednést Memory až budou někde sami, aby to neslyšel ani Spike, natožpak Neferet. Ruce si složí na hrudi takže vypadá hodně nepřístupně+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned říj 17, 2010 12:49 am

+Pozvedne na ANgela významně obočí, že ani Memory nevyžaduje aby se oblékl, ale stejně zapne alespoň jeden knoflíček košile+ Nef je taková malá nešika +usměje se+ Slítnou ze schodů to se mi nestalo už dlouho a to chlastám jak dán a jsem věčně naloženej v lihu +uchechtne se+ Občas tak že vidím schod až osumkrát.
Spike
Upír

Příspěvekod Memory » ned říj 17, 2010 1:07 am

Nef: "No, ja trošku z iných dôvodov." povie neurčito a ani nevie prečo, pozrie na Spikea, keď si to však uvedomí, zas jej oči nájdu Nef. "Takže sa na to pozrieme." otočí sa k Neferetiným nohám, aby jej skontrolovala kotník. Ľavý má dosť nateklý. Jemne ho chytí do dlaní nohu jej trošku nadvihne a opatrne po ňom prechádza prstami, aby zistila, či nie je zlomený. Malinko ním zahýbe. "Bolí ťa to?" opýta sa starostlivo.

Angel: Keď sa tak stiahol do tieňa, úplne naňho zabudla. (to som zvedavá, čo mi chce;))

Spike: "Tak to ste mali celkom šťastie." povie pričom sa stále venuje Nefinmu kotníku, ale slabý úsmev sa jej predsa len odrazí na tvári. Nemôže si pomôcť, keďže Spike hovorí o chlastanía ona je stále ešte trochu pripitá.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned říj 17, 2010 1:15 am

+Stojí, opírá se a mlčí, skoro jakoby tam nebyl. Nedýchán, ani se nehábe, snad jen jednou za čas trochu škubne ramenem, nebo mu cuknou koutky. Je v tomhel opravdu dobrý. Málo co zvládá líp než posedávání ve tmě a přemyšlení o to co spácha, nebo podobných věcech+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned říj 17, 2010 1:18 am

+Zářivě se usmívá, doslova jako andělíček se tváří+ Takl i kdybych ze schodů zbuchnul jak tady ta moula +ukáže palcem na Neferet+ tak se rychle zahojím. Zato ona +sjede jí kritickým pohledem+ vypadá jakoby jí převálcoval traktor +krátce se tomu zasměje+ Tak co lásko? Si kukuřička nebo obilí? Obilí já radši, s toho se páli whyska +polemizuje nahlas+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion