Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Styx » čtv led 06, 2011 4:47 pm

Zvracení? Och... to nesnáším +zaxichtí se+ Ale všeobecné veselí není k zahození. Na upíry to taky tak působí? Připadá mi totiž, že jsi v jednom kuse tím "předávkovaný" +uculí se. Pak zaslechne Tonyho varování a zpozorní. Pozná na něm, že se mu to ani za mák nelíbí, že ho Spike očumuje. Rozhodne se zabránit konfliktu a snaží se odpoutat jeho pozornost od Spikea. Nakoní se k němu a špitne mu do ucha+ Tony, zlato, kde budeš slavit příchod Nového roku? Mohl by ses stavit, jestli nemáš nic jiného v plánu...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv led 06, 2011 5:06 pm

Tony: Beru tě za slovo, po svátcích mě tam máš jak na koni. +usměje se na Tonyho+ Já a tajnosti? +zatváří se jako že to není rozhodně možný+ No tak dobře, nějaký by se našli. +přizná po chvíli+ Ale teď si nekažme Vánoce až budeme sami budu ti vyprávět, co se tady dělo. +mávne lehce rukou se sklenkou jakoby do haly+ A že toho je... +pokývá vážně hlavou a uchechtne se+ Styx by mohla vyprávět, když mi zachránila život. +tiše se nad tím zasměje, zdá se že mariánka má na ni skutečně dosti silnější účinky, jelikož by se takhle normálně nerozkecávala a už vůbec by se tomu neuchechtávala+

Spike: +lehce zvedne obočí, když Spike něco mele o dýchání z úst do úst a musí se prostě zasmát jeho rychlé změny přistupu a spokojeně zavrnět, když ji vášnivě políbí. S chutí mu ho vrací objímajíc ho kolem krku. Hodnou chvíli to vypadá, že se od něj nehodlá odlepit, ale nakonec se přeci jen musí nadechnout, což okomentuje nespokojenym zamručením+ Tohle dýchání z úst do úst miluju. +prohlásí s jiskřením v očích+

+těká očima mezi Spikem a Tonym a přemýšlí…. Angelus? Vysokej? Tmavovlasej? Temnej? Mladej? Na chlapečky? .... z ničeho nic se začne při pohledu a při svých myšlenkových pochodech smát. Sice se to snaží potlačit nebo aspoň zakrýt, takže z toho po chvíli vyjde uchechtávání se do sklenky vína. Nejspíš jí dostalo poslední Tonyho prohlášení, že spike je mladej, když mu je přes sto let a to že je na chlapečky. Pro ni skvělé zjištění, když Spikea a Angela „nachytala“ v posteli. A ještě ten Tonyho výraz… nemluvě o účinku drogy, kterou si opět přiloží ke rtům+

(Asi jí lehce přeskočilo :lol: )
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv led 06, 2011 7:47 pm

Mladej! +začne se smát+ Prej mladej! Slyšíš ho lásko?! Mladej! +z Tonyho výhružné pohledu si pra nic nedělá, nedělal by si ani kdyby byl střízliví, natožpak když je posilněný alkoholem a THC+ Kolik ti je chlapče? Čtyřicet? Mě je o stovku víc! +zakrutí halavou+ Ale jo máš pravdu, akorád sjem na pořádný chlapy +ukáže rukama pořádnýho chlapa a chichotá se při tom jako puberťačka+
No jasně že jo +souhlasí, vypadá pořád jakoby nemohl smíchy pobadnout dech+ akorád teda toho potřebujem o hodně víc +zamračí se na ni, ale pak zase rozesměje+ Jo kež bych se moh předávkovat čímkoliv! +má velmi veselou náladu+
Jo, já ti taky rád poskytuju pomocné ústa +podtkne a znovu si Nef k sobě přitáhne pro tentokrát kratší polibek+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » čtv led 06, 2011 7:52 pm

°Připadá si divně protože jediná kdo není podle všeho zhulený, protože si nic nedala. Snad možná ještě Fred, jenže ta vypadá trochu mimo realitu pořád° To opravdu jsi °naklání se k ní a usmívá se° Nooo nechtěla jsem tě zklamat °připustí že lhala a odloží nedojedenou jednohubku do koše° mimoto jsem zviklá říkat že je to či ono dobré i když jsem to nejedla.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv led 06, 2011 8:04 pm

+pořád z toho neni nijak moudrá, proč Styx na její otázku reagovala a udělá si poznámku, že se bude muset zeptat Nef nebo Lany, až bude příležitost a vykouzlí usměv+ Jo.. ehm...jo... +zatváří se trošku rozpačitě, ale vrátí se k tykání+ S ohledem k tomu, že nemam kam jít. Tedy měla bych kam, ale nechci rodiče vystavovat zbytečnému nebezpečí. A Spike říkal, že tu můžu zůstat a Neferet zdá se není proti. +vychrlí ze sebe, než si uvědomí že zase mele, tak raději zmlkne a upije ze sklenky+ Ale né to by si mě nezklamala. +usměje se na ni a z nějakýho důvodu má nutkání jí líbnout na tvář, ale přinutí se zůstat na místě+ Mi příště klidně připomeň, že to nejíš... já... někdy na to zapomínam. +pousměje se omluvně a odloží tác na pult, už jí začínalo bolet zápěstí a lehce zvedne obočí, když vidí jak se to tam kolem tak směje+ Co je jim? +jelikož všechnu svou pozornost zaměřila předtím na jednohubky, Lanu a Styx nevšímala si zase tolik okolí, aby věděla že si něco dali+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv led 06, 2011 8:17 pm

+odstrčí Styx od sebe, ani neposlouchá, co mu říká. Stejně jde mimo něj to, co mu říká Nef, soustředí se jen na toho chechtajícího frajírka+ Je mi jedno, kolik ti je a co jsi. Ale pamatuji si, že já nejsem teplej a nemám rád, když nade mnou slintají úchylové +potáhne dalšího šluka a docela nepřátelsky ho pozoruje. Když koukne, jakého "chlapa" mu ukazuje, přijde mu to velice směšné, ale zadrží smích a jen se pohrdavě ušklíbne+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv led 06, 2011 8:28 pm

Ani nevíš, jakou mi to dělá radost. +usměje se na Spikea a trošku nenápadně se k němu přitulí. potlačí další salvu smíchu a zatváří se více méně vážně. těká mezi těmi dvěma pohledem a raději stiskne Spikeovi trošku varovně paži, tuší že by mohl trošku vyletět, tak chce zabránit tomu, kdyby měl nápad po Tonym skočit+ Nechcete si někdo zatancovat? +vypálí ze sebe první otázku, co jí přijde na mysl, aby rozptýlila jejich pozornost+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv led 06, 2011 8:37 pm

+Poříd je veselí a pro kolektivní dobro by veselí měl zůstat, protože ač je Tony výborný Smrtijed cvičený v kde čem, tak Spike je pořád upír+ No nevim kdo si myslíš že nad tebou slintá, ale já to nejsem. Jen sem konstatoval že se podobnej Angelusovi +podezřívavě se na něj podívá+ Co máš proti homosexuálům? +řekne odhodlaný a marijánkou povzbuzený bránit menšini, nehledě na to že si klidně do nějakýho gay kopne+ Jestli chceě tancovat pudlíčku, musíš mít na to hudbu víš? +řekne mírně uštěpačně+ Na koledy se tancuje blbě.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Lanevra » čtv led 06, 2011 8:42 pm

°Snaží se nesmát, ale pak to vzdá° Pracovala jsem hodně let, aby si lidi mysleli že jsem jen podivínský člověk. Jsem ráda že se mi to tak dobře povedlo °vezme jí pod loktem, prostě jen tak, jelikož neví co z rukama° Já bych řekla °podívá se po mračící se Styx, rozesmáté Neferet a Spikeovi a nakrknutém Tonym° že jsou všichni zhulení a opilí °usoudí pokyvujíc si na souhlas hlavou°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv led 06, 2011 10:04 pm

To doufám +dodá a už se mračí míň+ Gayové mě iritují. Chlap má mít v posteli ženskou a ne chlapa +rozhazuje rukami, jak vysvětluje. Když slyší Spikea mluvit cosi o tanečku na koledy, rozesměje se nahlas+ Tak to byla dobrá hláškal, chlapče +když se trochu zklidní, mrkne na Nef+ Já bych si na ty koledy s tebou klidně zatančil. Smím prosit?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion