Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Winifred Burkle » úte led 04, 2011 10:47 pm

+kroutí hlavou v odpověd že není upírka a usilovně kouše jednohubku, aby mohla odpovědět+ Ne nejsem... +nestihne dokončit myšlenku, když Lana tak důrazně zamítne možnost že by upírkou byla. krátce těkne pohledem k zápěstí na které si Lana odložila dlaň, ale nic nenamítá, spíš dělá že se nic neděje+ Neferet mě vzala po nákupech na Mýtinku. +vysvětlí, proč byla na Mýtince+ Předpokládám, že vy dvě se znáte dlouho. +těkne pohledem mezi Styx a Lanou+ Odkud? +zajímá se+ Tedy pokud to můžu vědět. +dodá, nerada by se štourala někomu moc v soukromí+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Styx » úte led 04, 2011 11:12 pm

+sleduje Spikea, jak to dělá+ Ne, nikdy jsem nekouřila marihuanu. Sice mám doma pytlíček s obzvlášť kvalitní trávou od jednoho mistra lektvarů, ale získala jsem ji spíš pro Tonyho +kývne jeho směrem hlavou+ Já tohle svinstvo nikdy nekouřila +vezme si taky jeden papírek a trochu trávy a podle jeho vzoru si ubalí jointa a napoprvé se jí to i povede+ Ale člověk musí zkusit všechno +strčí si cigaretu mezi rty+ Lani, to mám radost, že se tady pomalu seznamuješ s lidmi. Bála jsem se, že se jich budeš stranit +všimne si, jak se Lana důvěrně dotýká Fred a úspěšně skrývá překvapení+ Takže člověk? +zeptá se Fred a vezme si od ní jednohubku+ Ano, s Lanou se známe hodně dlouho +usměje se na Lanu+ A hodně dobře. Ujala se mě, když jsem potřebovala pomoc.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » úte led 04, 2011 11:18 pm

°Pozvedne mírně obočí nad Styxinými slovy° To víš že se jim straním, není to tu zrovna podle mých měřítek. Já mám raději větši nespotanost °zasměje se vzpomínkám které jí najedou vklouzli na mysli° Ano známe se docela hodně dlouho podle lidských měřítek °souhlasí se Styxiným vyjádřením a nerozebírá to° Víš že jsi zvědavá potvůrka? °zdělí Fred se smíchem a trochu k ní přiblíží obličej°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » úte led 04, 2011 11:26 pm

+poděkuje za drink a s úsměvem pozoruje muže vedle Nef, jak si ji přivlastňuje. Stačí mu, že Nef vypadá spokojeně+ Hodně dlouho. Už si ani nevzpomínám,. kdy to bylo.... naposled snad tehdy na Orlíku při té... akci +zamračí se a přitom si všimne jizev na Nef zápěstích, které sice rafinovaně skrývá, jeho ale neoblafne. Koukne na ni, aby věděla, že si jich všiml, ale nerozebírá to+ Já jsem v pořádku. Nestěžuji si +usměje se a otočí se ke Spikeovi+ My jsme se už viděli, že ano? Matně si vás odněkud pamatuji.
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Winifred Burkle » úte led 04, 2011 11:26 pm

+přikývne, že je skutečně člověk a strčí si do pusy další jednohubku+ Aha... +stáčí pohled z jedné na druhou, ale když vidí že to nechtějí dál rozebírat, neštourá se v tom+ Prý už od přírody. +zazubí se a strčí jí pod nos talíř s jednohubkama vesele se uculujíc, nevšimla si, že Lana tu předchozí odložila+ Jsou moc dobrý. +sdělí zřejmé+ Ty si taky člověk? +zeptá se Styx úspěšně zakrývajíc zvědavost+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 11:37 pm

+koukne na cigárko ve Spikeově ruce+ Ochutnám.... +rozhodne se nakonec+ ...a uvidím. Někdo by, ale měl dávat pozor na to, abyste nevyváděli voloviny. +dodá a uculí se+ Hmn... myslím, že ano... +souhlasí s Orlíkem. strne, když jí dojde, že si Tony všiml jizev a zatváří se rozpačitě+ Chtěla jsem se za tebou stavit a potom využít tvého svolení se u vás projet, ale objevili se menší komplikace a nějak jsem se na Orlík nedostala. +přizná se+ Takže jsem moc ráda, že tady Spike dovolil uspořádat Vánoční oslavu. +upije vína+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 11:42 pm

+Vytasí se se svým elegantním stříbrným zapalovačem a podpálí Styx i Neferet, potom taky sobě. Natáhne sladce vonící kouř, nechá ho v plicích a vesele se usmívá, než ho zase vypustí+ Tak to bych ho chtěl poznat, abych ochutnal... ať je to teda kdokoliv +sleduje Neferet jak ona si s tím poradí+ Však já tě hlídám lásko a navíc to do postele nemáš daleko +povytáhne obočí při pohledu na Tonyho+ Jo, na moři na lodi, to si taky pamatuju. Na to se nedalo zapomenout když sem tu loď skoro podpálil +zazubí se vesele+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » stř led 05, 2011 2:30 pm

+nechá si od Spikea připálit a zkusí si potáhnout+ Hm... není to špatné... i když davidoffka to není +uculí se a rozhání kouř rukou+ Smrdí to ale teda pěkně +zaslechne Fredinu otázku a nakloní hlavu nabok v úžasu+ Já a mudla? +pozvedne levé obočí až do půli čela+ Vypadám snad na to? +odfrkne si, váhá, jestli se má urazit, nebo jí má upozornit, že je čistokrevná čarodějka, anebo jí ukázat, jaká je oddaná Smrtijedka. Nakonec obočí zase spustí a ledabyle se na ni usměje... když jsou ty Vánoce+ Jak jsou ti lidé pošetilí... +pokrčí rameny+ Co tě vlastně sem přivedlo? +změní radši téma+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » stř led 05, 2011 5:55 pm

+chvíli na Nef kouká trochu podezíravým pohledem, zkoumá, jestli mu netají něco podstatného, jako třeba že by jí bylo ubližováno, ale zdá se mu, že je v pořádku+ Doufám, že víš, co děláš +pousměje se nakonec a kdyby tady nebyl její přítel, i by ji chytil kolem pasu. Takhle nechce vyvolávat konflikty+ Bydlíš pořád na Darktoru? Že bych někdy za tebou skočil na přátelskou návštěvu +usměje se. Při Spikevých slovech se mu rozjasní tvář+ Ano, už si vzpomínám. Máš rád oheń, co? +zasměje se a pak nasaje vzduch kolem něj+ Hm... známá vůně... chceš se dostat do nálady?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » stř led 05, 2011 6:02 pm

+vezme si od něj cigárko a nechá si ho připálit. Chvilku Spikea se Styx sleduje, než se je pokusí napodobit. Chvíli to vypadá dobře, dokonce to má docela i přijatelnou chuť, ale pak se zakucká a začne kašlat+ Sakra… to je….se tim brzo zadusim… +vyráží ze sebe přidušeně a šklebí se+ Daleko to není, ale je to do schodů. +zamumlá pohrávajíc si s cigaretou mezi prsty, než zkusí znovu popotáhnout, ale není v tom zběhlá, takže se opět rozkašle. Snaží se tvářit neškodně, když si jí tak Tony prohlíží, je ráda, že už všechny modřiny, co měla zmizely+ To já taky. +vrátí mu pousmání jak nejvíc nevině to jde+ Poslední dobou jsem spíš tady. +pohne rukou jakoby do haly+ Ale klidně se stav, kdybych tam náhodou nebyla strážci mi dají vědět a já hned dorazím. +usměje se+ Mám tam nějaké svitky, který bych ti chtěla ukázat.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion