Salónek

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Salónek

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 12:25 am

+zvedne hlavu, aby se na ně mohla podívat, jen se zaxichtí a vzápětí zašlápne do podlahy dalšího pavouka, kterej chtěl vzít do zaječí+ Hmn... +podívá se na strop a pak zpět na dřevo+ Kam s ním? +založí si ruce na prsou a špičkou nohy strčí do nejbližšího dřeva+ Ven nebo do jiné části hotelu? +zeptá se, nakonec se skloní, sebere jeden kus dřeva a hodí jim ho, ne tak aby je nějak ohrozila, ale tak, aby ho museli zachytit, jinak by jednoho z nich praštilo do hrudi+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 23, 2010 12:37 am

+Nestačí se pořádně rozkoukat a už reflexivně chytí kus letícího dřeva. Trochu mu poklesnou kolena, protože dřevo má jistou setrvačnost+ Co to... +nedořekne to, protože Spike vedle něj se rozesměje. Nadhodí si dřevo, aby ho měl líp v ruce a jedním jeho koncem mladšího upíra flákne do břicha jakože omylem když se obracel+ Vyneseme to ven na zahradu u zadního vchodu +zdělí a odejde se dřevem na rameni, zanechávaje funícího Spikea zasebou+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 23, 2010 12:50 am

+Kouká jak po nich, tedy po ANgelovi, Neferet hodila dřevem jakoby to byla maličkost+ ty máš tedy páru lásko +pochechtává se+ Zato ty dědku sotva stojí +asi by ho ještě prudil dál, kdyby nedostal do žaludku takvou ránu že mu vyrazila dech potřebný k mluvení a kdo ví jestli ne taky nějaký orgán z jemu určeného místa+ Echr! Echr! +zakašlá, předkloněný z rukama na břiše, ovšem i tak odcházejícího Angela stíhá zlím pohledem+ Viděla. vidělas toho šmejda?! +zavrčí+ Mu jednu asi vrazím +popadne další kus dřeva a z nadšením míří za Angele, jan aby mu jím nedal přes nagelovanou hlavu+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 1:01 am

+trochu jí zatrne, když Angel praští Spikea do břicha, ale nakonec se začne pochechtávat+ Co...? +vytřeští oči, ještě aby se chtěli prát, když je okolo tolik ostrého dřeva+ Ať tě to ani nenapadne. +houkne za Spikem a vezme do rukou taky kousek dřeva, aby se neřeklo, že nic nedělá, zběžně ho očistí od pavouků, než si ho přehodí přes rameno jako ti dva a rychle za nimi zamíří, tedy tak rychle, jak to jen s tím dřevem na rameni jde, dokonce by si i prozpěvovala nebo alepon broukala, ale postupem večera, jak tahá to těžký dřevo jí začínaj bolet ruce i nohy a je celá chudák splavená, ale hrdině se drží a nestěžuje si dál nosíc dřevo a zadupávajíc pavouky do země+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 23, 2010 1:12 am

+Přestože vynáší dřevo půl dne, podařilo se jim se vzájemně nerozmlátit na kaši, dokonce si se Spikem nedali ani přes hubu. Nakonec je místnost prázdná, což je ještě horší protože je jasně vidět jak jsou stěny oprýskané, padá z nich omítka a chybí dřevěné obložený na většině rohů. Navíc se tam houpou parkety. Ale stejně to zvládli za mnohem kratší dobu než by to trvalo třem lidem, zvláště proto že dřevo bylo tak těžké že by ho museli vždycky nosit dva+ To bychom měli +zamručí+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 23, 2010 1:18 am

+Vypadá pěkně strhaně, ale jen to hraje protože už se mu nechce nic dělat+ Já už nemůžu! +sípe a opře se od zeď+ Mám zanesený plíce dehtem. Rakovinu. Odřel jsem si ruce. Namohl svali v ramenou a nazádech. Bolí mě břicho jak si mě do něj třísknul. Bolej mě nohy a vůbec je to všechno na sračku +stěžuje si a fňuká+ Navíc sem už nejmíň čtyři hodiny neměl cigáro! +dodá jakoby to byla ta nejstrašnějí katastrofa.+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 1:26 am

+tak nějak se zastaví uprostřed místnosti, ruce volně podél těla, založila by si je na prsa, kdyby je dlaně nepálila, jak je má trochu rozedřené, jelikož si nevzala rukavice a celé paže jí bolí, ale mlčí narozdíl od Spikea, chvilku jí trvá, než si je jistá, že se nerozesměje, až pak se otočí čelem k němu+ Přeci to nebude tak zlý... +řekne měkce, moc dobře ví, že na tom tak špatně neni, tedy tak špatně jako ona určitě ne, jí skutečně bolej ruce, nohy, dlaně má sem tam odřené trochu do krve, tvář zarudlou a trochu vlhkou jak se spotila prací a mimo to má dojem, že děsně smrdí potem, přejde ke Spikeovi, vezme ho za ruce a podívá se na jeho dlaně+ Přežiješ. +oznámí mu na oko vážně, ale v očích se jí vesele blíská+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte lis 23, 2010 1:36 am

+Pozvedne oči k nebi+ Nebuď na toho simulanta tak milá, nebo si na to zvykne a pak už bude jenom fňukat +přejde ale ke Spikeovi a krátce si ho přeci jen prohlédne od hlavy k patě+ Jsi fňukna +prohlásí+ Vůbec nic ti není, akorád... +zarazí se začichá. Nejprve jen tak ve vzduchu, ale rychle zjistí odkud to co cítí pochází+ To se na práci s námi stříkáš parfémem? +zeptá se Neferet+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte lis 23, 2010 1:42 am

+ochotné podá Neferet svoje ruce. Jelikož se napůl svezl po zdi, tak k ní teď trošičku vzhlíží. Prohlíží si její zrudou tvář, spocenou kůži a hlav, z hlavou nakloněnou na stranu, pozoruje její krční tepnu ve které se prací zvíšil průtok krve. Olízne si rty+ Vypadáš doslova k nakousnutí +polichotí jí a už zase má ten všeříkající výraz+ Nejsem to já kdo nedávno fňukal že má zlomenej nehet +odsekne. Když Angel tak zavětř, napdobího, ale narozdíl od něj jednoduše nakonec zavrtá nos Neferet do krku+ Hmm to je krev a pot. To se mi líbí +přitáhne si ji ksobě a oízne jí krk+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte lis 23, 2010 1:54 am

+oči má skloněné ke Spikeovým dlaním, takže si neni vědoma toho jak si jí prohlíží, i když kdo ví. lehce zvedne oči, když jí tak lichotí a lehce se s mírným zakroutěním hlavou usměje+ Cože? +lehce se zamračí a stočí pohled k Angelovi, když se jí zeptá na parfém, nejspíš mu chce odpovědět něco peprvého, jelikož si myslí, že se to nemyslí vůbec lichotivě, ale překvapí jí Spike, když si zavrtá nos do jejího krku+ Ehmn... +vydechne překvapeně, při jeho prohlášení a pod tím jak si jí k sobě přitáhl. trošku se zasměje, když jí olízne krk, jelikož jí dojdou Angelova slova a trochu Spikeovi krk samovolně nastaví. moc dobře ví, že je to nebezpečné, ale co v jejím životě není+ Sem celá od prachu. +poznamená se smíchem a podivnou radostí v hlase, ruce mu obtáčejíc kolem pasu+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion