Sklep a tělocvična

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Sklep a tělocvična

Příspěvekod Spike » sob říj 16, 2010 7:56 pm

+Stačí jediný pohled aby našel její na zemi hozenou bundu. Se zručností kapesního zloděje jí začne šacovat, včetně hledání tajných kapes. Vytahá takové běžné věci jako peněženku, mobil, kapesník, rtěnku, ale k jeho překvapení taky jeden kondom. Převrací ho v ruce jakoby to bylo něco neznámého a prohlíží si to z očima na vrch hlavy. Tedy skoro. Nakonec se ale dobere k tomu co hledal. Bloček z adresemi. Najde si tam tu Memořinu, což není vůbec obtížné, použije Neferetinu tužku a napíše si vše potřebné na ruku. Potom bloček zase uklidí a bundu vezme sebou nahoru+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 12:24 am

+je chvilku překvapená tím, že očividně hodlá splnit svoji výhružku, ale hned jak se vzapamatuje začne se bránit+ Spikeu, pusť mě. +trhá loktem a snaží se spomalit postup+ Okamžitě mě pusť! +vytrhne se mu a preventivně mu vrazí facku, je rozčílená, takže dýchá poněkud těžce a rychleji+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 12:29 am

+Facka mu mírně hne hlavou, ale není dost silná aby mu alespoň roztrhla ret. Pomalu se k ní obrátí. V očích se mu jiskří temnota+ Myslíš že tě nezavřu? +zptá se s úšklebkem. Pomalu zcouvá ke kleci a s mírným zavrzáním otevře její dveře+ Nebo pouta? +krátce pohlédne na pouta vysící vevnitř v kleci na velkých kruzích. Jsou tu dvoje na ruce a jedny na krk+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 12:36 am

+na tváři má nečitelný výraz, takže těžko soudit, co si myslet, přelétne pohledem od Spikea ke kelic a pak k poutům, polkne, ale zvedne hlavu a vysune bradu mírně dopředu+ Myslíš, že se nechám jen tak zavřít nebo spoutat? +hrdá to žena v jednu chvíli+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 12:44 am

+Nehezky se zasměje+ Nemyslím a o to to bude zajímavější +natáhne se po poutech které leží na zemi a začne se k ní přibližovat+ Možná si myslíš že já jen planě vyhrožuju, teď ti dokížu že to tak není +pohrává si z řetězem z naprostou lehkostí+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 12:52 am

+nespouští z něj zrak, dávajíc si pozor na každý jeho krok, pokud by použil svoji upíří rychlost, měla by mnohem mnší šanci, než kdyby mohla používat magii, může jen děkovat svým refleksům, mírně se přikrčí a těkne pohledem po místnosti hledajíc zbraň nebo něco čím by se mohla bránit+ Už dávno jsem se naučila brát všechny výhružky vážně. +možná trochu kecá, ale co, ucouvne před ním získáváajíc prostor, zaměřená na Spikeovi pohyby šátrá rukou za sebou, doufajíc, že v ruce sevře něco učinného, třeba kovovou tyč, jen se krátce podiví co tu dělá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 12:59 am

Ne ty moje +řeken přesvědčeně+ Nemyslíš si že mě tíhe porazíš? Nerad ti to připomínám lásko, ale neposledy jsem vyhrál +zatočí předsebou řetězem. Přes tenhle štít by se nedostala nic+ Stečí když se teď vrátíš do svého pokoje a zůstaneš tam +nabýzí mírovou alternativu docela smířlivým tonem+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 1:04 am

To ale neznamená, že vyhraješ i dneska. +vrátí mu s úšklebkem, sleduje pohyb řetězu a v duchu se mračí a snaží se vymyslet jak ho připravit o řetěz nebo co proti němu použít+ Spikeu, zlato, já tu nemám pokoj. +připomene mu měkce, sevře tyč pevněji v ruce, ukročí si dozadu a trochu se přikrčí a tyč přesune kousek vedle sebe, čekajíc+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát pro 10, 2010 1:09 am

+Trochu se zarazí, ale pak zavrčí+ Pokujů je to tři prdele, stačí si jen vybrat +odsekne hrubě a postupuje směrem k ní+ JDi do svého pokoje! +nařídí jí trochu nesmyslně, ale dosti příkře.Nehodlá jí tím řetězem bít, protože to by jí zlámal kosti jako párátka. Jen jí straší+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát pro 10, 2010 1:12 am

+překvapeně zamrká, než stačí ovládnout svůj výraz+ Pochybuju, že by sis mě sem chtěl nastěhovat na delší dobu, než je považuješ za nutné. +nemůže si pomoct, prostě ho dráždí+ Ne. +odsekne a ustoupí pár kroků opatrně vzad, aby pořád měla dostatek místa, bud si hrozbu řetězu nepřipouští nebo jí je fuk jestli jí zláme kosti+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion