Kancelář

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kancelář

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 11:35 am

Chci se jen zeptat na nějaký přísady do toho lektvaru co beru. +pokrčí lehce rameny a když jí tedy nabídne, tak si kousek čokolády ulomí+ Nechce se mi kvůli tomu cestovat k nám. Marius by měl zbytečný otázky a nejen on. +zamračí se a ukousne si z kousku čokolády+ Měl by si tam jít. +řekne vážně, ale nijak dál to zatím nerozvádí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 11:49 am

Aha +zvažuje jestli se zeptat zda-li jde o ten lektvar o kterém se nedávno bavili všichni kolektivně i se Spikem, ale neudělá to, tak jako ostatně často+ Nemám důvod. Není spůsob jak by mě jich zbavila a i kdyby byl, nenechal bych si je vzít +ulomí si další kousek+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 11:55 am

Proč se mi zdá, že se nikdy nezeptáš na to co tě zajímá? +nakloní hlavu na stranu a zamyšleně ukusuje čokolády+ Je to na tobě. Ostatně jsi dospělej, takže dělej jak uznáš za vhodné. +řekne nakonec+ Ale proč se při nich trápit bolestmi? +trošku se zamračí a hodí nožku přes nožku a opře se, takže nechtěně odhalí nahé koleno+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 12:19 pm

+Zvedne k ní čokoládové oči+ To se ti ejn zdá +odpoví vyhýbavím tonem+ Za všechno se musí nějak platit, za něco tak vyjmečného zejména +bere to jako přiměřený "trest" ty svoje bolesti+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 12:26 pm

Vážně? +zvedne mírně obočí+ Takže když tě bude něco zajímat, tak se zeptáš? +nakloní hlavu opět na chvilku na stranu+ Tak to se rozhodně netěšim, až začnu spláce já. +zamručí si spíš sama pro sebe, kdo ví jak to myslela+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 12:28 pm

Jistě +samozřejmě se jen tak nezeptá, ale lhát jí, vlastně komukoliv je pro něj docela snadné+ Jak to myslíš? +zeptá se z jemnou dávkou zvědovosti v hlase+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 12:32 pm

+podívá se na něj trochu smutnýma zelenýma očima+ Tak jak říkám. +pokrčí lehce rameny+ Správně jsem se neměla narodit. Ani já ani sestra. Prostě... +pokrčí bezradně rameny+ ...si někdy tak říkám, že jednou za to zaplatím. I když mam dojem, že svým způsobem života u nás, za to platím od svých patnácti. +zamračí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 12:45 pm

Za narození nikdo nemůže +odporuje lehce+ Leckdy si říkám že je ale osud přeci jen trochu moc přísný, třeba já... +odmlčí se, nechce mluvit osobě+ Proč říkáš že by ses neměla narodit? +nakloní se dopředu, položí ruce na stůl, přičemž přes desu nahlédne dopředu na její odhalenou nohu+ Koupila sis sukni?
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 12:53 pm

Možná, že už jsem za něj zaplatila, respketive rodiče... +zamyslí se nad tím nakonec jen lehce pokčí rameny+ Třeba ty... +vyzve ho lehce, aby pokračoval, když se tak odmlčel+ Už jen to, že můj otec byl upír říká, že něco neni tak jak by mělo být. +založí si ruce na prsou+ Co? +zamrká překvapeně, než jí dojde jeho otázka, ale musí se mrknout na svoje nohy, aby jí to došlo rychleji+ Jo... ehm... venku je dost vedro, v džínách bych se upekla. +odůvodní si proč si koupila sukni, samozřejmě vynechá fakt, že džíny, jí Spike tak trošku roztrhal, takže jí jsou k ničemu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 1:03 pm

To nic. Tím se nezabývej +nechce osobě mluvit a nechce a nic a nikho ho k tomu nedonutí. Rozhodně ne jen tak+ Takže si myslíš že je správné pikat za činy rodičů? Za jejich původ? Co nezaplatí otec, musí splatit syn? +ptá se naléhavě, protože se to jeho samotného týká+ Tohle je Los Angeles, bývá tu horko...
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion