Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 12:56 am

+Hodí cigaretu na zem+ Říkal sem že tě miluju, ale jen proto abych tě odloudil jemu +zamrmlá do země+ Jen mě strašně fascinuješ a přitahuješ +zase k ní vzhlédne+ za tu chvilku co tě znám tebou začínám bejt posedlej +zamračí se když vidí co dělá+ Hej! Co naše sázka! +bleskově je u ní, sebere jí šaty a hodí na zem+ Přece se teď nebudeš oblíkat lásko +chytne jí pod koleny a nekompromisně přitáhne k tělu, bohužel je pult přeci jen trochu visoký a Spike není žádný obr takže se nesetkají v místech kde by to bylo nejpříjemnější+ Safra budu si muset koupit viší boty +zamrmlá si naštvaně+ Jdem nahoru +jednoduše si jí přehodí přes rameno a vydá se ke schodům+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 1:04 am

+zaskřípe nad jeho příznáním zuby, ale jinak to nekomentuje a jen dál poslouchá+ Sázka zněla, že si je sundam. Nikdo neřikal na jak dlouho. +odpoví naprosto klidným hlasem+ Hej! +protestuje, když jí vezme šaty a přitáhne k sobě+ Co si zatraceně myslíš, že děláš? +zavrčí, když si jí přehodí přes rameno+ Okamžitě mě pusť. +zabubnuje mu pěstmi do zad+ Nejsem žádnej pytel brambor. +vrčí naštvaně, ale očividně to nemá žádnej valnej účinek+ No tak Spikeu, neblbni. +zavrčí, ale zní to pomalu více méně odevzdaně, ale pro efekt mu obět zabubnuje pěstmi do zad+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 1:09 am

+Zasměje se. Z jejího chabého protestu si nic moc nedělá+ Ale no tak lásko, nebudem to dělat v hale. Co když někdo příde +popleské jí po zadečku až to zamlaská. Nepustí jí, nýbrž odnese do svého pokoje+
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » pát zář 17, 2010 5:31 pm

+Proscourá se s cigaretou v puse a dvěma tažkama naditýma dalšími cigaretemi a lahvemi alkoholu halo, po cestě přitom tažky odloží za pult. S přehledem ignoruje telefon který si vesele vyzvání. Není žádná sekretářka, na zvedání hovorů to je Angel a jde nahoru do ložnice za těmi dvěmi+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 19, 2010 2:30 pm

+po cestě se stavila u Spikea v ložnici, aby si vypůjčila leč bez dovolení jeho džíny a košili. nechce se jí odcházet bez rozloučení, ale taky se jí nechce schánět Spikea, jelikož by se určitě nedostala pryč, vyhrabe tam nějaký kousek papíru a tužku, která jí nejdřív nejde rozepsat+

Mám nějakou práci. Kdybyste něco potřebovali nebo mě jen chtěli vidět, víte, kde mě najdete.
Neferet

P.S. Spikeu to oblečení ti vrátím co nejdřív.

+vzkaz položí na pult, vedle něj složí už suchý ručník a přemístí se pryč+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 19, 2010 9:15 pm

+Vztekle seběhne ze schodů a zamíří do sklepa kde je vchod do kanálů aby se mohl jí ožrat, ale všimne si ručníku na recepčním pultu. Sebereho čímž si všimne i dopisu, ten si samozřejmě hned přečte. Usměje se tak že vypadá jako upír, docela nehezky a labužnicky si přičichne k ručníku. Nevrle zamručí, protože je to původně Angelův ručník, ostatně jako většina věcí v koupelně, takže je na něm i trocha jeho pachu. Ale i tak je Neferetiny vůně silnější. Vzkaz hodí do koše, ručník nechá na pultu a odejde+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned zář 19, 2010 9:22 pm

+Když jde kolem pultu nemůže si nevšimnout ručníku cu tu nechala Neferet. Vezme ho do ruky, přičichne k němu, doslova se sním mazlí až je to divné pro normálního člověka který by náhle vstoupil. Nic takového se nestane, takže i s ručníkem když už se dost pomazlí odejde do své kanceláře+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Angel » pon zář 20, 2010 6:41 pm

+Jen tak se mihne halou ke dveřím do sklepa, jimi do kanalizace a tu někam pryč. Zmizí na několik dní+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Angel » pon zář 20, 2010 6:50 pm

+Vrátí se po třech dnech do hotelu, v ruce nese celej stoh pošty kterou nikdo nevybíral, záznamník na něj už z dálky rudě bliká jak je přeplněný vzkazi. Jako obvikle se tu Spike o nic nestaral, na práci nesáhl, protože jak kartotéka tak počítač a telefon je pokrytý tenkou vrstvou prachu. Nejdřiv zajde k vytrýně se zbraněmi která je rozcabená jak si zní Spike něco vzal, ale už jí nezavřel. Potom se přesune k stolu pro sekretářku který je za recepčním pultem, vezme si sebou blok, tužku a telefon a jde zapisovat kdo a proč jim volal+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 20, 2010 7:02 pm

+rozhodne se, že by kluky neměla překvapovat tím, že se jim jen tak přenese doprostřed pokoje, takže klasicky projde vstupními dveřmi, halou se rozezní klapot podpatků, v ruce drží složené džíny, zarazí se a rozhlédne se+ Je tady někdo? +zeptá se směrem do haly, i když má dojem, že odněkud slyší slabý cizí hlas+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion