Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Angel » stř říj 13, 2010 9:04 pm

Co to sakar děláš? +oboří se na Spikea a zase Neferet cigaretu vezme+ Dostane rakovinu a umře +zavrčí a sám potáhne s vlastní cigarety+ Zavoláme té Memory, aby sem přijela +zase se Spikem baví o Neferet jakoby neseděla mezi nimi+ Měla by se podívat na ten její kotník a hlavně žebra a hrudní kost. Bojím se jestli nemá nějaké zlomené.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 13, 2010 9:13 pm

+jen překvapeně kouká na cigaretu, která se jí objevila v ruce a pak ještě překvapeně zamrká, když jí cigareta z ruky zmizí, chce poznamenat něco o tom, že umřít se dá na všechno i na to pasivní kouření, ale zaraženě mlčí když o ní začnou rozhodovat+ Za prvé - já nemám nic zlomené. Za druhé - za žádnym doktorem nejdu. A za třetí - nepřeju si, abyste kdokoliv z vás otravoval Memory jen kvůli modřinam a podvrknutym kotníku. +řekne docela klidně, i když v ní bublá vztek, že se o ní bavěj, jako by tam nebyla+ Nebo bych taky mohla jít... na Mýtinku. +dokončí, chtěla říct domu, ale tady se připadá víc doma, kor po tom, co dole řekl Angel+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 13, 2010 9:31 pm

No mě připadala ta Memory taková nějaká pofiderní +Měří si Neferet pohledem+ Tvrdohlavá jako mezek a to ani není Summersová +zakroutí hlavou+ Co bys v tý hospodě dělala? Nač bys zůstávala v hotelovim pokoje kde byl předtebou kde kdo a dělal tam kdoví co, když můžeš bejt tady u nás +podivuje se+ Tak teda tý Memory zavolej že tu máme jednoho maroda co musí prohlídnout.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř říj 13, 2010 9:33 pm

+Mírně zakroutí hlavou+ Byla docela... dobrá +zvolí opatrně slova, neví jak moc se Neferet s Memory zná+ To je tím že máme stejný vkus na ženy +podotkne, je dneska, tedy spíše teď docela výřečný a otevřený+ Zavolám ji a pozvu sem.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 13, 2010 9:44 pm

+se zavrčením protočí oči, nad Spikeovým prohlášením o Memory+ Co? No, já... +zarazí se+ ... potřebuju vlastní prostor, pokoj kam se můžu zavřit a bejt chvíli sama. Ne že bych tady nebyla moc ráda. To jsem a moc. Ale nemyslím, že byste byli kdovíjak nadšení z toho, že mě máte čtyřiadvacet hodin denně na očích. A na Darktor se teď opravdu nechci vracet. +pokrčí bezradně rameny, neví jak to pořádně vysvětlit a ještě ke všemu si uvědomí, že by tu měla ráda vlastní pokoj+ Hele... já se s Mem uvidim za pár dní. Slíbila jsem jí, že jí ukážu knihovnu. Takže, kdybych do tý doby nebyla v pořádku, tak mě může prohlídnout pak. Na co ji teď otravovat? +snaží se je přesvědčit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 13, 2010 10:29 pm

Seš snad chlap? +uchechtne se+ Že se potřebuješ někam schovávat jako tady mrzout? +pohodí k němu hlavou+ No jasně... stejnej vkus +odfrkne si, ale ví že má Angel v mnohém vlastně pravdu. Mají podobný vkus na kde co+ To tě tu tedy budem muset ubytovat pudlíčku +uvažuje nahlas+ Abys nám odsud neutíkala... +líbne jí na tvář+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř říj 13, 2010 10:30 pm

+Zachmuří se protože je mu jasné že zaprvé Neferet k doktorovi prostě nedostane a zadruhé že když se brzo uvidí on z Memory znamená to že bude muset jít i on kvůli vizím+ Teď se stejně na Mýtinku nedostaneš... S tím kotníkem +pokyne k opuchlému koubu+ Každý potřebuje kousek soukromí +odsekne Spikeovi nad tou jeho poznámkou. Oni dosebe prostě musí pořád šít+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř říj 13, 2010 10:40 pm

Ne, jsem ženská a to je mnohem horší. +uculí se na něj, vezme je za ruce, ve kterých nedrží cigarety a položí si je hřbety na přikrytá stehna a začne prsty přejíždět po dlaních, tak jako to předtím dělala jenom Spikeovi+ Ubytovat? +překvapeně se na Spikea otočí+ Jako... že bych dostala vlastní pokoj? +zní to lehce nedůvěřivě, podezřívavě, ale i vesele+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 13, 2010 10:54 pm

+Nechá jí ruku ať si sní dělá co je jí libo+ Když si tu nějakej pokoj dáš tak do pucu že ho budeš moct obejvat... +předpokládá že kdyby se před ní chtěl schovat tak má kde+ Taky bysme měli odělat nějakej pokoj kde by se dala sledovat telka +začne uvažovat nahlas když už je v tom plánování+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » stř říj 13, 2010 11:00 pm

+Lekne se toho Spikeova návrhu aby tu Neferet žila. To už by jí nemohla nijak upíchnout jen Spikeovi jak se o to vlastně celou dobu snaží. Ne že by musel, ale nechce jí usebe držet, protože si nemyslí že je pro ni dost dobrý. Vrhá zoufalé pohledy na Spikea který ho evidentně neposlouchá ani co by se za nehet vešlo+ Televizi si můžeš dát sem +zahučí v pokusu mu to vymluvit+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion