Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 11:47 pm

+krátce se zasměje, když jí řekne, jakej je nejspíš smysl slovního fotbalu+ Tak jo... +uvelebí se pohodlněji+ Tak třeba... +zamyslí se+ ...odkud jsi? Jakou máš rád vůni? Proč si se stal upírem? Měl si navybranou? Říkal jsi, že jsi zabil přemožitelky. Jak a kde? +zajímá se o jeho "hrdinské činy"+ A kde všude si za ta léta byl? +sype jednu otázku za druhou, je znát, že se o něj skutečně zajímá+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 11:57 pm

+Zamračí se nad tím nožstvím otázek. Vyfoukne oblak kouře který kolem Neferetina obličeje vytvoří šedou mlhu, hned na to vyfoukne druhý+ Narodil sem se v Londíně, to je v Anglii +zamlaskne+ Druhá otázka je pěkně debilní, tak na ni nebudu odpovídat +oklepe popel na koberec, to bude mít Angel radost+ Upír je za mě protože Dru viděla jaký velký věci jako nemrtvej dokážu. Zabíjení s grácií a umem, nebo právě masakrování přemožitelek +dodá další obláček kouře do toho co už se kolem nich vznáší+ První přemožitelku sem zabil při boxerském povstání +uchechtne se+ Taková mrňavá číňaka, ale rvala se jako tygr. Stejně jí to bylo prdplatý. Zlámal se jí vaz.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 12:06 am

+nelíbí se jí, že jí přímo pod nos vyfukuje kouř, ale mlčí a raději se snaží potlačit kašel, nechce Spikea v kouření omezovat+ A jaký to tam je? V Anglii? +zajímá se+ Proč debilní? Ty nemáš oblíbenou vůni? Jasně, nemyslim, hned krev, ale nějakou jinou. +ptá se docela nesměle, nad dalšími odpovědmi se dlouze zamyslí+ Kdo je vlastně přemožitelka? A co další? +ptá se dál+ A co se stalo, že máš teď duši?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 12:23 am

+Angel se asi zblázní jak tam bude mít zasmrdíno+ Je tam vlhko a deštivo +shrne to do dvou slov které Anglii dokonale charakterizují+ Copak sem nějakej buzík abych se zabejval vůněma?!... Tak... třeba šeřík +plácne co ho napadne první, protože myslí na Drusillu+ Přemožitelka je taková holka co zabíjí upry. Však to znáš... V každém pokolení je jedna vyvolená +začne přednášet vážným, důstojným hlasme proroka+ Ona jediný má sílu a moc bojovat proti upírům, démonům a silám temnoty. Je přemožitelka +zasměje se+ Akorád že jich už je teď pár stovek a ne jedna +znovu vyfoukne oblaka a oklepe cigaretu. Asi by měl používat žívkačky nikored+ Tu sem zabil až v sedumdesátejch letech v New Yorku +nad poslední otázkou se dlouze zamyslí+ Myslim lásko že to vědět nechceš.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 12:37 am

+poslouchá ho opravdu bedlivě+ A to je někdo cvičí? Co se stalo, že jich je ted tolik? V New Yorku? Taky jsi jí zlomil vaz? +zajímá se dál, lehce se zamračí nad jeho poslední odpovědí+ Proč ne? +vypadne z ní, ale nakonec si jen povzdechne+ Když tedy myslíš. +rozhodne se to zněj tahat později+ Mohl by si na chvilku otevřít okno, zachumlat mě pod peřinu a zase mě obejmout? +udělá na něj roztomilej nevinnej kukuč typu "Já nic já muzikant", je si dokonce jistá, že venku je ještě tma+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 12:48 am

+Pokuřuje+ Jo, maj Pozorovatele. To je chlápek, angličan co je cvičí, ale stejně maj tak tři možná čtyři roky trvanlivost +pochechtává se+ To udělala Zrzka... Willow... jedna taková vážně hodně mocná čarodějka. Nějak aktivovala nějakou sekyru či co. Já tomu moc nerozumim a upřímě vždycky mi to bylo jedno jak to udělala. Prostě všechny čekatelky na přemožitelskou se staly přemožitelkama +típne cigaretu o noční stolek a rovnou si zapálí další+ No jo, to je nejsnažší jak někoho zabít +neochotně vstane z postele a jde otevřít okno, přitom ale nejprve pro jistotu vykoukne do tmy venku. Vleze si zase k ní.+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 12:56 am

Jestli mají výcvik, jaktože vydrží tak krátkou dobu? +zajímá se dál+ Aha. +zamyslí se nad tím, jako nad předchozími odpovědmi, když vstane, natáhne se na stolek pro nakrájené jablko, co tam Angel odložil, přehodí přes sebe aspoň trochu deku a opět se k němu přitulí, když se k ní vrátí, za chvíli začne kouř mizet oknem ven, jak se místností prožene lehký téměř neznatelný větřík, kdo ví co ho způsobilo+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 7:50 am

+Skopne boty než vlze do postele. Tentokrát se uloží pohodlněji, takže nemusí být nijak skroucený. Dál v klidu pokuřuje, zejména když to tu tak hezky luftuje+ Jo to maj, ale démonů a upíru je fakt hodně. Někteří sou fakt silní, třeba tak moc že vypadají jako všemocní a neporazitelní pro nezasvěceného. Kdyby se všichni sjednotili - což se naštěstí nikdy nestane, protože se kde kdo s kde kým nesnáší už mnoho století - tak by lidstvo snadno zotročili +vytáhne svůj stříbrný zapalovaž s monogramem W.B. a začne jím jen tak nazdařbůh škrtat. Nebezpečná zábava když leží v posteli+ Přemožitelka proti nim všem sice neni úplně sama, sou lidi a bytosti jako já a Angel, ale Buffy byla vyjmečná tím že měla přátele. Proto je taky nejstarší žijící přemožitelkou na světě.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte říj 12, 2010 9:39 am

+vážně zaujatě ho pozoruje, zatímco se k němu tulí, otevře oči, když uslyší škrtání zapalovače, trochu se nadzvedne aby na viděla na inkriminovaný předmět+ Můžu se podívat? +zeptá se a kývne k zapalovači, který jí zřejmě alespon z dálky zaujal+ Buffy? To jméno jsem už slyšela. +už nedodá, že od Angela a ve spojení se spřízněnýma dušema ani není znát, že by tomu tak bylo, jelikož tvář má nečitelnou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte říj 12, 2010 9:02 pm

+Přestane škrtat stříbrným zapalovačem a podá jí ho do ruky+ Fakt? +podiví si, neví jestli ho sám kdy řekl a Angel ho nikdy nevyslovuje, nebo alespoň Spike otom neví+ Od koho? +zeptá se zvědavě+ Co o ní vlastně víš?
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion