Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 10:23 pm

hej! +ohradí se když mu sebere cigáro+ Co bych tě taky vnímal +ohrne ret+ stejně neříkáš nikdy nic zajímavího +zatřepe z Neferet+ Nespi lásko. Jestli máš otřes mozku tak to neni zdraví +nahlédne na nedojedený talíř+ Už ti to vystydlo +řeken skoro obviňujícím hlasem+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pon říj 11, 2010 10:32 pm

+Promne si kořen nosu+ Tohle je opravdu na mě už moc +hodí po Spikeovi cigaretu co mu vzal+ Jdu... někam pryč +obrátí se až v půli cesty ke dveřím+ Nenech jí spát a kdyby něco sedím dole v kanceláři +je už prostě hrozně unavený. Není to tím že by neměl o Neferet strach, prostě jen není zviklí na takovéhle hádky pořád dokola. Když tu nebyla Neferet tak se vzájemně se Spikem vyhýbali, teď nemůžou. Obrátí se na patě a odejde+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 10:37 pm

+s trhnutím se probere+ Co? Co? Já nespim. +brání se rozespale+ Jen přemejšlim. Jestli rudou nebo černou. +řekne první co jí napadne, že mohla dělat, nechápavě kouká za Angelem a pak se trošku dezorientovaně podívá se talíř+ To nevadí. +vezme talíř do rukou a opět se pustí do jídla, ale moc toho nesní, spíš se v tom nimrá, snědla už přes půlku a víc se do ní prostě nevejde+ Nechceš to dojíst? +zeptá se Spikea+ Já už nemůžu...
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 10:57 pm

+Mračí se na odcházejícího Angela. Štve ho že se takhle chová, protože mu přijde že mu na Neferet nezáleží+ Nechci, nemám vejce moc rád +odmítne, ale usměje se na ni aby to zas nebrala zle+ Já sem radši na sladký a křupky +nehodou jí tak řekne co rád jí za skutečné jídlo+ Tak to už nejez lásko, jestli vážně nemůžeš +pohladí jí po vlasech+ Svalovec už tu stejně neni, tak co by ses nutila.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 11:05 pm

Aha. +špitne, ale usměje se, když jí prozradí, co má rád za jídlo+ Hmn... +podívá se na talíř a pak na zavřené dveře, kterými Angel odešel, mrzí jí že je pryč, ale držet ho tu nemůže+ Dal bys to prosím na stolek? +poprosí ho+ A mě dal pusu? +udělá na něj očka, chce asi tak trochu vědět, že není moc na obtíž, když tu s ní musí tak sedět a udržovat jí vzhůru+ Nemáte tu karty nebo něco? Že bychom si něco zahráli. +navrhne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 11:15 pm

+Vezme jí tác a položí ho na zem, protože na stolek by se nevešel+ Poď sem +přitáhne si ji za bradu a políbí ji. Rychle, ale na jeho vkus dosti jemně. Sjede jí od brady na krk těsně nad klíční kosti. Jen jí tam ruku položí, nemyslí to nijak sexuálně. Vyjmečně+ Myslim že bručoun tady nic takovího nemá +podotkne když propustí její rty+ Můžem hrát slovní fotbal... +navrhne nejistým hlasem+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 11:21 pm

+přivře oči, když jí tak hezky líbá a usměje se na něj, když jí dovolí se nadechnout a přitulí se k němu+ Slovní fotbal? +nakrčí lehce čelo, jak přemýšlí+ To neznam. +přizná se po chvíli, takže je zřejmé, že to hrát nechce+ Ale co budeme dělat? +zeptá se, když jí dochází, že jí dochází nápady+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 11:28 pm

+Protočí oči k neby, protože mu nejde na rozum že Neferet nezná něco tak snadného jako slovní fatba. Kdyby ho tedy chtěl hrát+ Jeden řekne slovo a druhej pak řekna taky slovo, který ale musí začínat písmenem kterým to první skončilo + vysvětlí slovní fotbal ve skratce+ Já nevím lásko. Cokoliv chceš...
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 11, 2010 11:33 pm

+zamyslí se nad tím+ A jakej to má smysl? +otáže se nakonec+ Já bych nejraději spala, ale jelikož jste řekli, že nemůžu... +pokrčí lehoučce rameny+ A co kdyby si mi něco vyprávěl? +navrhne+ Třeba o sobě. +napadne jí+ Tedy jestli chceš. Nemusíš pokud se ti nechce. Nenutím tě.... +vysype ze sebe, jelikož ho opravdu nechce nutit do něčeho co nechce dělat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon říj 11, 2010 11:42 pm

+Zamyslí se protože ho nikdy nenapadlo uvažovta otom jakej má primitivní hra jako slovní fotbal vlastně smysl+ Asi žádnej. Jen nanejvíš tak zkrátit dlouhej čas +zase si vyndá cigarety, když tu angel není a zapálí si+ Tak se ptej... +řeken odvážně. Jen jde oto na co všechno bude cohotný odpovědět+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion