Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » pon led 10, 2011 12:05 am

Nechci.... +pousměje se na něj+ Tenhle je úžasnej. +usmívá se jak měsíček na hnoji+ Jasně, hned budu dole. +usmívá se a nechá se olíbat. chvilku ještě sleduje dveře, kde zmizela jeho záda než zavrtí hlavou a začne se shánět po oblečení. tady nic vhodného nemá, tak aspon sesbírá Spikeovo špinavé oblečení a v koupelně ho hodí do pračky, aby později vyprala a vezme si tam čisté šaty, co si tam předtím pověsila a vyrazí dolů za Spikeem připravit oslavu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř led 26, 2011 10:04 pm

+ruku obtočenou kolem jeho zad s hlavou položenou na jeho rameni se nechá odvést do pokoje+ Jsem strašně ráda, že je naživu. +vypraví ze sebe po chvíli+ Mluvil se mnou jak se služkou. +nakrčí smutně čelíčko a zvedne ke Spikeovi ještě smutnější oči+ Vážně myslíš, že se to časem zlepší? +zeptá se, nějak se jí tomu nechce věřit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát úno 04, 2011 7:42 pm

+Hezky ji uloží do psotele a sebe uloží k ní+ Jo, ale taky to může trvat třeba deset let +řekne, čímž ji rozhodně nepotěší, ale zároveń ji chlácholivě pohladí po vlasech+ Je to prostě podivím +shrne+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát úno 04, 2011 7:48 pm

+zachumlá se pod peřinu a zatváří se neskutečně útrpě, když je řeč o deseti letech+ No... pořád lepší než nikdy... +snaží si si to odlehčit, i když to zní smutněji, než měla v plánu, obejme ho kolem pasu a tvář si mu zavrtá do ramene+ Ještě, že mám tebe... +zamumlá a zavře očka+ Jsem strašně unavená....
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 06, 2011 9:35 pm

+Nechá jí spát, ale sám nespí, proto moc dobře ví když se uprostřed "noci" probudí a vyrazí dolů do kuchyně. Slyší že Nef odešla a i to jak dole bouchají dveře od kanceláře. Sám je moc liný na to aby se pořádně vyhrabal s postele, navíc je chce nechat si to vyříkat, tak si jen hraje a kouří. Dokud nemá dojem že Angel odešel, pak se zvedne a jde hledat Nef+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon bře 14, 2011 11:48 pm

+loktem otevře dveře a vpotácí se opatrně se Spikem dovnitř+ Ták a jsme tady. Teď chvilku stuj. +požádá ho, když zavře nohou dveře a dojde s ním blíž k posteli, aby mu stáhla kabát, který odhodí kousek vedle sebe na zem+ Sedni si. Opatrně... +naviguje ho, zatímco ho posazuje na postel, klekne si před něj a začne mu stahovat boty+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon bře 14, 2011 11:52 pm

Hej! Já nejsem opilej, nemusíš mi říkat co mám... dělat +stojí na nohou docela pevně, dost na to aby se dostal domů a teď se přesunul k posteli. Padne na ni jako pytel brambor. Podstrčí ji svou nohu v těžkých botách se zavazováním+ Voníš jako Angel +podotkne mžourajíc na ni s pololehu při kterém se opírá vzadu o lokty+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon bře 14, 2011 11:57 pm

Fajn, máš pravdu, nejsi opilej. +souhlasí s ním, i kdy si myslí opak, rozhodně nestojí o to se s ním teď hádat+ To možná bude tím, že jsem se u něj snažila usnout, když jsi přišel. +pokrčí lehce rameny stahujíc mu jednu botu, kterou postaví vedle postele, to samý udělá i s druhou botou+ Co tak koukáš? +uculí se na něj+ Svlíkej se, ať to můžu dát vyprat. +pobídne ho k činnosti+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte bře 15, 2011 12:02 am

Hmmmhm +zamručí souhlasně. Nějak si zvykl na tu jejich trojku, tak mu prostě chyběla a to dokonce přesto že stále na Nef žárlí+ Jo hned +nejdřív se pořádně zamyslí jak se rozepíná kočile, tedy te jeden knoflík co má na břiše, než ji rozepne, pak se jí pokusí přetáhnout si přes hlavu. Po troše sny, kdy sebou cuká jako připíchlí motýl, se mu to podaří. Následuje tílko, které jde kupodivu líp a ukončí to rozepnutím kalhot. Stáhne si je z boků, nechá padnout na podlehu a zeleze si po čtyřech pod peřinu, takže z něho nekouká vůbec nic. Jen je vidět obrys jeho těla pod peřinou+ Já tu nejsem mami +zamumlá spod deky+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 12:07 am

+sleduje jeho počínání a usmívá se, to jeho podnapilé chování jí docela pobavilo. chytá jednotlivé kusy oblečení a hází je na kabát na zemi, vyhoupne se na nohy sledujíc obrys Spikeova těla pod peřinou+ Tak to je ale škoda, takhle si tu pusu na dobrou noc budu muset nechat. +povzdechne si teatrálně, když jí oznámí, že tam není a ještě jí nazve mámou, což jí vykouzlí úsměv na rtech, jak jí to pobavilo+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion