Sklep a tělocvična

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Sklep a tělocvična

Příspěvekod Neferet » čtv zář 30, 2010 8:36 pm

+jenom hekne, když dopadne tvrdě na žíněnku, skutální se kousek po podlaze, když jí hodí stranou a něco zavrčí, otře si trošku krvácející ret, který si zkousla, když dopadla na zem+ Právě se rozehřívám. +ušklíbne se a vyskočí na nohy, zaútočí pěstí ze strany ne jeho obličej, vzápětí použije druhou ruku pro ránu ze spoda na bradu, její rány zdá se hravě vykreje, tak se uchýlí k použí nohou, vší silou ho kopne do hrudníku, dokonce se jí zdá, že zaslechla prasknutí, tak že odletí kus dozadu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 30, 2010 8:51 pm

Kurva! +tačí jen heknou když mu už podruhé během jednoho dne povolí žebra+ Můj hrudník! +se zavrčením na ni zvedne pohled+ Začínáš mě vážně srát lásko! +Zaůtočí jí opět pěstí do obličeje, ovšem když se ho snaží Neferet vykrýt, změní směr a její ruky chytne a vykloubí směrem dozadu. Při té příležitosti jí pořádně praští do žeber+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 30, 2010 9:05 pm

+ráda by něco odpověděla, ale nemá šanci, snaží se vykrýt jeho úder do obličeje, ale nezvládne zakrýt překvapení v očích, když jí chytne za ruku a vykloubí, nevykřikne čemuž se upřímě diví+ Ah... +dostane ze sebe a zapotácí se, když jí praští do žeber, hrudník se jí rychleji zvedá, ale každý nádech bolí, jen doufá, že žebra nejsou zlomený, chce pohnout rukou, ale jediné čeho se dočká je další bolest, chce ho praštit, aby jí pustil, ale místo toho se jí zatočí hlava a zapotácí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 30, 2010 9:22 pm

+Jakmile uvidí v jakém je stavu zděsí se. rychle ji pustí a zároveň zas chytne ale do náručí+ Skra pudlíčku... +spíš jí dotáhne ke zdi kde jí usadí, sám si k ní přidřepne+ To sem nechtěl lásko +pohladí ji po tváři; Ukaž? Co tě bolí? +vyptává se+ Nějak mi nedošlo že nejsi Přemožitelka. Normálně bojuju s nima nebo z lidma u kterejch na tom nezáleží jak dopadnou +omlouvá se+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 30, 2010 9:30 pm

+neprostestuje, když jí táhne ke zdi a docela uvítá, že si může sednout, hlavu opře o zeď a snaží se to aspon trochu rozdýchat+Budu muset zase začít trénovat. +poznamená, dokonce se jí podaří vykouzlit slaboučký úsměv+ Už jsem dopadla v životě mnohem hůř. +uklidňuje ho+ Otec s Mariusem mě nikdy nešetřili. Vždycky tvrdili, že je lepší když mě přizabijou oni, než aby mě zabil někdo jiný. +uchechtne se, ale zabolí ji na prsou, tak rozladěně zavčí+ Rameno. +kývne k ruce+ Asi ho mam vykloubený. +sama si diagnostikuje zranění+ Nemůžu hnout rukou. +vysvětlí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 30, 2010 9:44 pm

Spravím ti ho +chytne ji za loket, druhou ruku jí vzepře o rameno a jednou pořádně trhne. Kloubní hlava díky tomu jednoduše vlkouzne zase do pouzdra. Nekompromisně jí několikrát zahýbá rukou nahoru a dolů a do strany aby zjistil jak je na to z hybností+ Nevim jestli to tam máš hozený správně. Měla by sis dojít k doktorovi +nabádá jí vážným hlasem, ani se přitom nijak neušklíbá+ A co obličej? +nakloní jí hlavu an stranu kde se Neferet pdo okem podbarvuje pěkný monokl+ Teď to bude vypadat že tě doma mlátíme +zamrmlá+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 30, 2010 9:52 pm

+zdusí výkřik, když jí hodi rameno zpět a obličej se jí napne bolestí, zuby pevně stištěné k sobě+ Díky. +drtí poděkování přes stištěné zuy, když jí Spike tak nekompromisně hýbe rukou+ Budu v pořádku. +ujišťuje ho, když několikrát sevře zkušebně ruku v pěst a uloží položí si ji na klín, aby jí tak nezatěžovala+ Trochu bolí, ale za pár hodin to bude dobrý. +zamumlá, když jí natočí hlavu na stranu+ Make up je dobrá věc, když víš jak jí používat. +pousměje se+ Nebo se na den, dva někam zavřu, abych neděsila lidi. +zase otočí hlavu čelem k němu+ Jak si na tom ty? +zajímá se+ Nezlomila jsem ti žebra? +zeptá se, když si vzpomene na křupnutí, když ho kopla do hrudi, natáhne k němu zdravou ruku a jen konečky se dotkne jeho hrudi+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 30, 2010 10:01 pm

Jo zlomila +ušklíbne se protože mu přejíždí právě po zraněných žebrech+ na pár hodin přestanu dejchata bude to OK. Ale sere mě že je to už podruhý za poslední den +zamrmlá si pspíše prosebe+ Řek bych ať zůstaneš tady, ale až se Angel vrátí a uvidí tě v tomhle stavu... +zakroutí hlavou+ Myslím že mi vyrazí tesáky +zazubí se+ Tak vstávej +vytáhne ji na nohy+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 30, 2010 10:08 pm

Promiň. +zatváří se opravdu omluvně+ To bude nejspíš tím, že někdy dokážet být pořádna osina v zadku. +ušklíbne se vesele+ Jo jasně. +přikývne+ Taky mam dojem, že by nebyl zrovna dvakrát nadšenej. +nechá se vytáhnout na nohy a na chvilku si dovolí se o něj opřít+ Takže se na nějakou dobu ztratím. +pohladí ho po ruce+ Budu to muset vzít klasicky. V tomhle stavu bych se přemístila leda tak na Sibiř. +zašklebí se, sáhne si zdravou rukou dozadu a rozpustí si vlasy, krátce ho lehce políbí, přehodí si vlasy přes obličej, naposledy se na něj usměje a zamíří pomalu směr hala+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 30, 2010 10:26 pm

Nejsem osina v zadku, jen říkám vždycky pravdu +lže jako kdy tiskne, říká pravdu jen když někoho urazí a dotkne se ho+ Myslim že by mě přizabil. Byl bych mrtvější než už sem. A věř mi že to fakt jde +jde za ní pořád se starostí v očích+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion