Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Angel » pát zář 10, 2010 3:12 pm

+Sleduje jeho tvář, snaží se z ní vyčíst co si Spike myslí, nebo co cití a jaké emoce v něm vyvolávají vzpomínky zejména na tuhle událost. Tak jako tak má výčitky svědomí, kdyby to Spikea nějak poznamenalo, mohl by je mít ještě větší+ Ne všechno bylo před duší špatné +připustí+ Třeba to že jsem neměl svědomí +dodá hořce, protože časi kdy ho nic netížilo byli lepší, přestože je se svím nynějším stavem taky relativně spokojen+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 3:17 pm

+Každý den ho Angel překvapuje, pořád se ještě nevizná v tom co je Angelus a co duše. Takže to že se mu bezduché období líbilo je novinka+ Můžeme si ty časi připomenout +navrhne dřív než otom co říká víc zauvažuje což ostatně není nic neobviklého, protože on většinou nejdřív mluví a jedná než přemýšlí. Když se vůbec k něčemu jako přemýšlení donutí+ Třeba hned +dodá o něco hlubším hlasem. Přejede mu rukou po krku do rozhalenky košile+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 3:22 pm

+po cestě zjistila, že si zapoměla bundu, nechala by to být, jen kdyby v ní neměla klíče, vrátí se proto zpátky a potichoučku strčí hlavu dovnitř, zdá se, že ti dva o něčem debatují a jsou zaujati sami sebou, nehodlá ztrácet moc času a nechce se jí na sebe moc upozorňovat, takže potichoučku vklouzne dovnitř a nenápadně se plíží pro bundu, snad se jí to podaří když se pohybuje opravdu neslyšně má praxi v prokluzovaní kolem upírů, snažíc na ty dva moc nezýrat, jako by tušila, že by je mohla vyrušit při něčem důležitém+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát zář 10, 2010 3:29 pm

+Sleduje Spikeovu ruku klouzající mu pod košili, ale sám se ani nehne+ Co tvoje kocovina? +nedá se poznat jestli se vykrucuje, nebo ho to opravdu zajímá. Obtočí Spikeovi ruku kolem paasu skoro žensky štíhlého a přitáhne si ho blíž ksobě. Démonické choutky prostě jen tak potlačovat neumí když nemusí. Nakloní se blíž, takže náhodou nahlédne přes rameno mladšího upíra a uvidí návštěvu+ Neferet... +vydechne překvapeně a okamžite Spikea pustí+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 3:32 pm

+Ani nenaznačí protest když si ho přitáhne. Tak nějak se už smířil že má spíše podřízenou roly pokud jde o jejich společné hrátky. Jen co ho Angel pustí otočí se a koukne naštvaně na Neferet jako co ona tady zrovna teď hergot dělá+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 3:38 pm

+ztuhne na místě a zatváří se jako by jí boleli zuby, když uslyší svoje jméno, opravdu doufala, že zmizí dřív než stačí zaznamenat, že tu byla+ Já... +snaží se rychle vymyslet nějakou omluvu a přitom se na ně tak omluvně podívá+ ... omlouvam se. Nechtěla jsem vás rušit. +souká ze sebe+ Ale zapoměla jsem si tu bunku. +ukáže na inkriminovaný předmět na lince+ Mam v ní klíče. +dodá, což vysvětluje, proč se pro ni vůbec vracela+ Nenechte se rušit. Jen si jí vezmu a zase vypadnu. +zagestikuluje rukama a konečně se dá do pohybu směr bunda+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 3:44 pm

Jo tak bundu... +zavrčí. Podívá se po Angelovi který už je zase tak zasmušile klidný, takže to vypadá ž e už s toho dneska nic nebude+ Jasně, budem vpoklidu pokračovat když si tady +řekne úštěpačně, on by pokračoval,a le druhý upír už na to nevypadá. Opře se o linku a složí ruce na prsou. Nevrlí výraz se při delší pohledu an Neferet změní na necudný+ Hele lásko vážně sem byl první? +zajímá se, když už jí tu má, tak proč se nezeptat+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pát zář 10, 2010 3:46 pm

+Těkne pohledem mezi Neferet, bunoud a Spikem jakoby si dával dohromady nějakou hádanku, nebo hlavolam, potoms i odkašlé+ To nic +řekne na její omluvu se svou typickou výmluvností. Při Spikeově dotazu si zoufale přejede rukou po obličeji, už ho zase začíná bolet hlava. Váž mám číl dál tím větší dojem že se jednou naddobro zcvokne+ Promiň +hlesne směrem k Neferet+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 4:00 pm

Promiň, ale věšteckou kouli mam rozbitou. +odpoví Spikeovi stejně uštěpačnym tonem, nemohla přeci tušit, že je vyruší a vážně se snažila, aby si jí nevšimli, mírně se na Angela usměje, když se od něj nedočká ničeho úštěpačného, vezme si budnu a radši si ji hned obleče, trhne sebou při Spikeově dotazu a mírně zavrtí hlavou, na Angelovu omluvu, on se nemá za co omlouvat+ Neni to náhodou jedno? +zavrčí v odpověď, i když jí to neni jedno a urovnává si spodky rukávů, aby ho něčím nepřetáhla přes hlavu, ale jak se snaží sebevíc z jejího chování je jasné, že odpověď na jeho otázku je kladná, nenamáhá se s rozlučováním a zamíří ke dveřím+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 7:34 pm

+Chvíli mu trvá než mu smysl její odpovědi dojde, má totiž trochu delší vedení. Nebo možná mozek poznamenený kocovinou. Chce něco sprostého vykřiknout, možná se taky zeptat jak se jí to líbilo, ale místo toho vrhne jeden napů nevěřícný a zároveň velmy nasraný pohled na vedle stojícího Angela+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion