Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » úte zář 14, 2010 11:48 pm

+Civí jí do výstřihu jakoby tam měla svatý obrázek. Rukou sjede dolů pd její sukni, mírně pozvedne obočí když nenarazí nakalhotyk, a jemně jí hladí jednu půlku+ Hmmmm +zamručí dlouze. Pátrá v paměti potom na co se ho ptala, jenže jeho paměť je jako děravé síto+ A na co ses mě ptala lásko? +řekne nakonec, protože si na nic nevzpomene+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 14, 2010 11:53 pm

+podrážděně si odfrkne a vyvlíkne se mu, na tohle nemá momentálně náladu+ Na to jestli by si se mnou dokázal být i když bych chtěla být zároveň s Angele. +odpoví mu zatímco si vyskočí na pult od recepce, který je nejblíž a hodí nožku přes nožku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 12:02 am

+Nakloní hlavu na stranu a ani se nesnaží předstírat že jí neciví pod sukni, tedy že se o to nepokouší+ Jako střihnout si zase trojku? +zeptá se+ Jo, to bych bral. Si tu minulou ani nepamatuju +uchechtne se+ Když se to tak vezme lásko, tak sem tě ani neviděl pořádně nahou +sjede jí chtivím pohledem+ Nechceš si odložit? +zeptá se bez rozpaků+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 12:07 am

+protočí oči+ Dobře položim svoji otázku jinak. +povzdechne si+ Snesl by si kdybych mimo tebe spala i s Angelem? +zeptá se+ Když u toho nebudeš. +dodá, kdyby otázka nevyzněla jasně+ Ne ty si nepamatuješ nic. Vsadim se o to tyhle šaty, že si nepamatuješ ani moje jméno. +řekne+ Jestli si ho pamatuješ, tak si je klidně sundam. +je si celkem jistá, že si ho nepamatuje když jí pořád říká "lásko"+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 12:12 am

+Její dotaz o Angelovi úmyslně ignoruje a přejde rovnou k její sázce+ Dobře, lásko beru +ušklíbne se se šibalským jiskřením v očích+ Tak si ti šatičky rovnou sundej pudlíšku, vim moc dobře jak se jmenuješ +to že to odposlouchal od Angela a nepamatoval si to z doby kdy mu to sama řekla je už jiná věc+ Jmenuješ se Neferet +řekne z jistou dávkou hrdosti+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 12:18 am

+nakloní hlavu mírně na stranu a přimhouří oči, když si všimne jiskření v jeho očích, pomalu začíná litovat, že to vůbec navrhla+ Tak dobře no. +zamručí, sázka je sázka, takže se nadzvedne mírně na ruce, zpod sebe vytáhne konec šatů a přetáhne si šaty přes hlavu, vůbec nic pod nimi nemá, takže na recepčním pultu sedí úplně nahá, nohu stále přes nohu, oblečení si zatim odloží vedle sebe, aby je měla na dosah ruky+ Spokojenej? +zamručí otázku+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 12:29 am

+Lačným pohledem sleduje jak si stáhne šaty z těla. Mírným zavrčením zkomentuje že si nestoupla, nebo alespoň neroztáhla nohy, ale i tak se mu ten pohled zamlouvá+ Nadmíru spokojenej lásko +vytáhne si cigarety když ho tak předtím ochudila o nikoty a zapálí si. Dvakrát potáhne než promluví+ Bylo by to divný, ale už sem to sním zažil +řekne polohlasně+ Vždycky když byl nablízku tak sním Dru spala +svraští obočí, to nedělá moc často znamená to tiž že nad něčím vážně uvažuje+ Ale von +ukáže palcem ke kanceláři+ by do toho nešel. Na to je moc velkej puritán
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 12:36 am

+mírně zvedne obočí, když si Spike zapálí, nelíbí se jí, že tu musí jen tak sedět na pultě nahá a to nejen proto, že por jeho zkoumavým pohledem zrudla, založí si ruce na prsou, takže je částečně skryje před Spikovým zrakem, nevsadili se o to, jestli jí bude moct očumovat+ Šel. +řekne+ Jeho souhlas už jsem dostala. +přizná s mírným úsměvem+ Teď je to jen na tobě. Já přijala, že s ním spíš. Přijmeš ty, že s ním spím já? +nakloní hlavu mírně na stranu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř zář 15, 2010 12:39 am

+Mírně se přidusí kouřem když mu Neferet řekne nejen že Angel souhlasi, ale i to že se starším upírem něco měl+ To je jinak než to vypadá.... já nejsem žádná buzna, nebo.... sle seru na to +mávne rukou+ Sem prostě upír a rád si užívám. Tak to je a hotovo +zkoumavě se na ni podívá+ Nebudeš semnou když nebudeš zároveň s ním? +pohodí hlavou ke kanceláři+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř zář 15, 2010 12:51 am

+mírně se pousměje, když se Spike přidusí kouřem, udělalo jí to trochu škodolibou radost+ Nic neříkám. +pokrčí na obranu rameny+ Tak tohle je správná otázka, ale obávám se, že na ni prozatím neznám odpověď. +přizná se+ Mám vás ráda oba a obávám se, že je to něco ... hlubšího, nejsem si jistá jestli bych dokázala mezi vámi volit. +frustrovaně si promne kořen nosu+ To bych snad už raději zmizela úplně. +povzdechne si a vezme do ruky šaty hledajíc otvor pro hlavu+ Ale faktem zůstává, že s Angelem jsem v tomlhe došla k jakémusi porozumění.... je to.... nemůžu couvnout a nechci. +řekne nakonec chystajíc si zase šaty obléct+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion