Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Spike » úte zář 07, 2010 9:29 pm

+Zakroutí nad Neferet hlavou+ Se hned nemusíš čertit lásko. Já si nemyslim že na povolání děvky je něco špatnýho. Práce jako práce a někdo to dělat musí +začne se poohlížet i po tílku, ne že by mu byla zima, ale tak nějak si říká že by se mohl vyvalit někam ven nebo do kuchyně si dát krev+ Hele jako když chceš bejt kurvička co už je zběhlá, klidně buď. Já ti to neberu +najde košili, svou oblíbenou temně rudou a natáhne si jí na tělo, ovšem na zapnutí knoflíků jaksi zapomene+ Nedáš si kafe? +nabýdne, protože tu nemá nikoho koho by pohostil+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 9:38 pm

+odfrkne si a založí si ruce na prsou, pozorujíc jak Spike shání košili, jeho další poznámku jaksi neustojí, zdání neškodnosti nebo nezdání, přistoupí k němu a švihne mu takovou, že div nevezme druhou o zem+ Nejsem žádná zběhlá kurva. Ty sám bys to mohl vědět. +zavrčí+ Musim sice uznat, že po poslednim setkání to tak může trochu vypadat, ale byla jsem opilá. +vrčí dál už o něco klidněji, zhluboka vydechne, ustoupí o krok dozadu a urovná si spodek korzetu+ Kafe? Proč ne. +odpoví na jeho otázku, naprosto klidně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 07, 2010 9:50 pm

+dostane pecku do čelisti co ho téměř pošle na zem, ale jen téměř. Překvapeně na ni kouká, rukou si mne čelist. Nevzteké se, naopak znovu si jí víc prohlédne. Jemu rozhodně nevadí ženy co se nebojí ozvat+ Jak tak koukám lásko docela jsem tě podcenil +pomalu se k ní začne přibližovat+ Kafe ti uvařim rád, ale až za chvilku +drapne jí za boky a přitáhne ksobě+ Co takhle se si pohovořit ve vertikální poloze? +nabýdne z drze samolibím úšklebkem, nebo možná spíše úsměvem+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 10:03 pm

+zvedne mírně obočí, trošku čekala, že vyletí, podezřívavě si ho měří, když si to k ní zamíří, překvapeně vyjekne, když si jí k sobě přitáhne a položí mu dlaně na hruď, aby mezi nimi udržela prostor snažíc se ignorovat kůži co jí studí+ Co si takhle jít zaběhat na sluníčko? +navrhne docela mile, ignorujíc jeho otázku a snažíc se od něj zatím nenásilně odtáhnout+ Ale když tak nad tím přemýšlím... dala bych si raději čaj, jestli tady nějaký máte. +pokračuje v předchozím rozhovoru+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 07, 2010 10:11 pm

+Zvesela se ušklíbne, nějak ho přešla ta trudomyslnost a naopak se začíná bavit+ To už sem skoušel lásko, ale lidi na mě divně čučeli jak jsem se zjevil na ulici v podobě hořící fakule +ne ani v nejmenším mu nedělá starosti že se od něj snaží Neferet odtáhnout. Zaprvá jí stejně její odmítnutí nevěří a pak; bude mu to muset dát najevo trochu tvrdějc+ Méme čaj, kafe, čokoládu a do všeho si můžeš sipnout marsch melow +dodá z téměř dětským leskem v očích.+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 10:18 pm

Vážně? Že by tobě vadilo, když na tebe lidi divně koukaj? +ušklíbne se+ Pustíš mě nebo ti mam ještě jednu vrazit? +zeptá se stále klidným hlasem, když jí nechce pustit+ Marsch..... co? +nakrčí čelo, tenhle název jí holt nic neříká+ Tak co kdybychom se přesunuli někam, nevim kam, kde si vaříte kafe a ohřejváte krev... do kuchyně? +navrhne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 07, 2010 10:37 pm

Nevadí +připustí, neochoten se otom bavit, Už je zase pomalu mrzutý, protože se mu zdá že jí do postele nedostane jedině kdyby použil násilí+ Když ti to udělá radost¨+skoro ďábelsky se ušklíbne, ale po chvilce kdy si ještě nezapomene rukou otlapkat její pozadí jí pustí+ To sou takoví sledká želaty co nasipeš do pití, kde se rozpustí. Je to dobrý +koukne ke dveřím+ Jo kuchyň.... ta je dole.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 10:51 pm

Hej. +ožene se po jeho ruce, když jí osahává pozadí a hned jak jí pustí od něj ustoupí+ Aha. +pokývá nad tim marsch malownem hlavou+ Dole. +podívá se ke dveřím+ Půjdeme tam nebo se mam posadit a ty mi ten čaj doneseš? +zajímá se a trochu si promne paže, je jí tu nějak zima+ Ale asi bychom se tam měli přesunout. Tady máš zimu.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 07, 2010 11:21 pm

+Odfrkne si+ Tak tu nemám zrovna vyhřejvanou postel a ustřední topení. Taky nař bych ho potřeboval lásko, když sem chodící mrtvola +zní to trochu posměšně+ Dostaneš kafe, nebo cokoliv si přeješ, ale dole +dobrá nálala je totálně pryč, člověk se jen diví že už dávno Neferet hrubě nevykázal z hotelu+
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » ned zář 12, 2010 2:31 am

+Vleze dovnitř, zakopne o vlastní kalhoty pohozené na zemi div že nepadne obličejem na koberec, se zavrčením je odkopne do kouta. Schodí kabát, skopne boty, stáhne košili i z tílkem a sedna si na postel. To že zaním Angel jde ví, anižby se musel ohlížet. Jeho dědeček je prostě takoví starostliví a obětaví+ Když se ti stím chce obvazovat +zamrmlá k Angelovi který stojí ve dveřích a prohlíží s přitom ránu na boku+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion