Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » sob led 08, 2011 12:31 am

Myslím, že časem nějaký mít budeme. +pousměje se+ Třeba... +něco jí napadne+ ...baví tě zabíjet démony ne? +zeptá se+ Myslím, že mě by taky mohlo. Docela mě bavily lovy a když byl protivník dobrej... +zamyslí se nad tím+ Spíš mam takovej dojem, že by ten pohyb byl následně jiného charakteru. +směje se+ A ty okovy vypadaj zajímavě. +vypadne z ní anižby si to včas uvědomila+ Eee... +zarazí se+ Tak já si na sebe nevezmu nic nebo jenom kalhoty a podprsenku. +navrhne opět se smíchem+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 08, 2011 12:44 am

Nooo to mě baví, to je pravda, když už nemůžu zabíjet lidi.... víš všechny ty keci o duši a že se to nepatří +o svědomí se nezmiňuje, to si nepřipouští+ Tos trefila do černýho! +směje se a plácne ji po stehně+ Jasně, okovy jsou fajn, ale co tě tak najednou napadly? +přimhouří oči+ To myslim že bychom se dostala do stejných prčic jako v prvním případě.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 08, 2011 12:54 am

+přikývne+ Tak můžeme, jak jsi navrhoval, chodit na lov společně, aspoň na to nebudeš pořád sám. +pousměje se+ Jen doufam, že ti budu stačit, když sem teď bez magie. Ne že bych se bez ní o sebe nedokázala ubránit, to ne. Otec mě nutil cvičit i bez magie a vůbec mě nešetřil. +trošku se ztratí ve vzpomínách, ale pak potřepe hlavou a usměje se, než se začne smát s ním+ Ále, taková samovolná myšlenka... +snaží se z toho vykecat+ Sakryš. Co tedy s tím? +zatváří se naoko zkroušeně a ztraceně+ Budeme to nejspíš muset zkuset s tim propocenym trikotem, jinou možnost nevidím. +řekne s jasně předstíranou kapitulací, jelikož jí v očích vesele jiskří+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob led 08, 2011 9:58 pm

Tak že bychom přeci jen použili řetězi k něčemu jinýmu než jen zdobení stromku? +ptá se z nemravním leskem v očích i úsměvem na tváři+ Zkusit to můžem, ale zase si vem jak si skončila při boji semnou +připomene jí její nevalný úspěch+ Já volím tu nahou variantu a já budu taky nahý, aby to bylo spravedliví.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob led 08, 2011 10:06 pm

No... +protáhne a ošije se+ Možná... bych nad tím mohla uvažovat o něco víc, než předtím. +vysouká ze sebe+ Ale to ještě neznamená, že jsem řekla "ano" +prohlásí, aby ho nenapadlo, že je to souhlas+ Věř mi, že jsem už skončila hůř, než s vyhozenym ramenem. +pokrčí lehce rameny+ A mimo to, proto taky ten trénink, aby se to už víckrát nestalo. A jistě zjistíš, že jsem se zase tolik nesnažil. +prohlásí sebevědomě a s úsměvem. při jeho volbě se začne smát+ To nejde.... víš jak mě budeš rozptylovat? +teď už se jen uchechtává+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned led 09, 2011 11:21 pm

+Pro sebe se usměje, je si už jejím "Ano" jistý, takže je to samolibí úsměv+ Ať ses snažila nebo ne, na mě nemáš puso, protože já jsem nejlepší +už neřekne že asi až po Angelovi, Buffy a kdo ví kom ještě+ Já tebe?! +vykřikne+ Copak tobě bude z rozkroku trčet pták?! +zamává rukama ve vzduchu+ Dal bych si cigáro +asi ho napadlo kouření ptáka a kouření, tak se mu to tak hezky spojilo v asociaci+ Hele kotě jestli chceš dělat nějakou tu vánoční besítku, tak bych se do toho bet tebou už pustil +zazubí se+ Navíc pro tě mám dárek +řekne tajuplně+ Stačí když vylezeš na chodbu a vlezeš o dveře napravo +pobídne ji+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned led 09, 2011 11:30 pm

To se ještě uvidí. +zazubí se na něj+ No jistě, že ty mě. +odsouhlasí mu a úsměvem+ Ne, to skutečně nebude. +zasměje se, jak Spike mává rukama ve vzduchu+ Tak si ho dej. +vyzve ho neochotně, nesnáší ten kouř, ale naštěstí ho snese+ Hmn... +zamručí, teď se jí zrovna z postele nechce+ Dárek? +zpozorní a podezřívavě se na něj podívá+ Tak to se musim hned podívat. +začne se soukat z postele a to dost překotně, takže se jí zamotá noha do peřiny, naštěstí vybere rovnováhu, nohu si vymotá a letí ke dveřím+ Ale jestli mě to sežere, tak si mě nepřej. +vrátí se ještě, aby ho políbila a při cestě ke dveřím sebere z hromady jednu jeho košili, aby si jí přes sebe aspon přehodila+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned led 09, 2011 11:40 pm

+Sleduje její nadšení se schovívavím úsměvem, někdy se chová docela i dospěle, třeba jako teď. Líně vstane, protáhne se až mu v zádech zakřupá+ Sakra! Něco bych s tou páteří fakt už měl dělat. Alespoň si ji neustále nenechat masit +zavrčí a jde si oblíct nějakou košili a nevzhledné volné kalhoty, protože taky nic jiného čistýho nemá+ a k Vánocům chci voblečení +povzdechne si, pak se zaposlouchá do jejího nadšeného křiku od vedle a zapálí si cigaretu+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned led 09, 2011 11:49 pm

+zastaví se ve dveřích, na tváři šťastný úsměv a vesele jí jiskří v očích+ Spikeu! +vykřikne nadšeně, aby na sebe upozornila, a když se otočí, vysloveně mu vletí do náručí, ruce mu obtočí kolem krku a přitiskne se k němu, nutno podotknout, že použe v jeho košili+ To je nádhera. +vyhrkne nadšeně a políbí ho+ Miluju tě. +zopakuje mu, už dneska po několikátý a opět ho políbí+ Jak si věděl, že takhle bych si to přesně představovala? +zeptá se zvědavě, nadšení skutečně neskrývá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned led 09, 2011 11:57 pm

+Vytáhne si bleskově cigaretu z pusi, aby neferet nepopálil jak se mu vrhla do náručí+ Nevěděl, jen sem to tam nechal dát do pucu +odvětí ledabyle, nechce aby si myslela že je to kdo ví co+ Tak doufám že už jinej dárek nechceš, protože stejně nic jiného nemám +odvětí s lehkostí jemu vlastní+ Navíc si chtěla jít dělat tu oslavu +dodá a odtáhne se od ní+ Něco na sebe hoď a já počkám dole v hale +polibí ji na rty a na čelo a odejde do hyli+

(Tak spojeny i tyhle nitky a je to)
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion