Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Neferet » úte úno 22, 2011 9:34 pm

Si prostě skvělý... +div nezacvrliká a políbí ho+ Doufam, že jsi si to nerozmyslel s tím trénikem. Protože učit se od tebe... +obdivně zamává řasama, neskutečně mu lichotí, kdo ví jeslit tím něco sleduje+ Já být tebou tak se moc netěším. +klidní jeho nadšení+ Myslim, že tohle bude ještě trvat hodně dlouho.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte úno 22, 2011 9:59 pm

+Září píchou jako malé sluníčko, ve skutečněsti se mu nikdy nestává že by ho někdo chválil a byl k němu takhle milí+ Fakt? +zeptá se s neduvěrou, pak ji ale někde splaší+ Jasně že jo +řekne ledabyle+ Já sem prostě nejlepší, to ví každej kdo se s semnou potkal. Ještě sem ale nikomu neposkytl tu čest aby se odemně učil +dává tomu všemu větší váhu+ Hej pusinko, on nemá problém spát semnou. Když už si nebude na tebe chtít sáhnout, může alespoň koukat.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 22, 2011 10:08 pm

+s úsměvem přikývne, že to myslí vážně, chytne ho ve předu za košili a skloní se k němu+ A prokážeš mi tu čest? +udělá na něj velký milující manga oči, když vidí jak září píchou nemůže jinak a prostě pokračuje v lichocení a hlazení jeho ega+ Pochybuju, že by s něčím takovým souhasil. +nedůvěřivě nakrčí nos+ Asi bych... nebyla proti, ale navrhovat mu to nebudu. +trošku se zamračí, než jí něco napadne, vyjede prsty po jeho krku do vlasů a začne ho za ouškem trošku drbat, zvědavá jestli to zabere+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř úno 23, 2011 10:05 pm

+Přiloží si ruku na srdce a ukloní se, tedy jak jak to jen jde+ Oh ano má paní +dělá ze sebe šaška, jak on to má občas ve zvyku+ Kdo řikal že o tom musí vědět +mrkne+ Můžeš šmírovat oknem nebo klíčovou dírkou. Nebo! +luskne prsty+ Dáma do pokoje kameru, kterou bezdrátově napojíme na počítač +oplánýje to do posledních podrobnosti. Pod jejím drbáním nakloní hlavu trochu dobředu a opravdu vydá vrnivý zvuk+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř úno 23, 2011 10:13 pm

+široce se na něj usměje, když dělá opičárny a tiše se zasměje, při představě jak nakukuje oknem do Angelova pokoje, kor když jeho pokoj je v patře+ Ty vrníš... +zní to velice, ale skutečně velice nadšeně, asi tak jako když dítě dostane sladkou odměnu, třeba zmrzlinu a ono jí neskutečně miluje+ Musím dneska navštívit Styx. +změní téma, jak si podmračeně uvědomí, že na ni málem zapoměla+ Chtěla abych přivedla Angela. +svěří se, vůbec netuší jak tam dotyčnýho dostane+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř úno 23, 2011 10:29 pm

+Hned s tím vrněním přestane a koukne na ni+ Hele jako neposmívej se mi +nafrní se a ohrne ret+ Je to reflex, taková upíří věc, jako že když tě vidím začínám slyntat +odmlčí se+ Kurnik, to sem říkat neměl, tys to neveděla co? +zaškaredí se+ Joo tak ty chceš vyvést Angela ven? No to se budu koukat jako ho přesvědčuješ +zubí se vesele+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř úno 23, 2011 10:37 pm

Já se ti neposmívám. +brání se+ Mě se to líbí, jak vrníš. Vážně. +skutečně to myslí vážně+ Tak... prosím... můžeš v tom pokračovat? +udělá na něj očka+ Ne, to jsem nevěděla. +zakroutí hlavou s velice silně cukajícími koutky, jak se snaží nesmát+ Ještě nějaký další reflex? +zajímá se+ Hele nesměje se mi... +zamračí se+ To vůbec není k smíchu. +zamručí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř úno 23, 2011 10:49 pm

No tak fajn +řekne polohlasně a azse začne mírně vrnět, jak to dělá ví jak Bůh+ Jo, je tu ještě jeden reflex kterej se oběví pokaždé když tě vidim, ale ten se kupodivu ovládá líp než slintání + svěří se docela vážně+ Já myslim že je +pustí ji a stáhne dolů z linky+ Chci to hned vidět, jak toho bručouna přesvědčíš aby vytáhnul paty z baráku.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř úno 23, 2011 10:56 pm

+široce se usměje, když zase začne vrnět, tiše se zasměje tomu dalšímu reflexu+ Opravdu? +zvedne s úsměvem obočí+ S tím tedy nesouhlasím. +zamručí a stáhne si župan k tělu a zaváže si ho+ Fajn, ale nejdřív se obleču a udělam ze sebe člověka. +natáhne se a políbí ho+ Jestli to vážně chceš vidět, sejdeme se za deset minut u pracovny nebo kam si to Angel zalezl. +mrkne na něj a odběhne se trochu upravit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř úno 23, 2011 11:35 pm

Jo +zazubí se vesel+ Ale, di prosimtě. Vždyť je to sranda ho provbokovat a dráždit +je z té představy evidentně nadšený jak jen může být+ Jasně, jsemrovnou za tebou +plácne ji přes zadek a jak odchází tak její pozadí sleduje, potom se za ní vydá+
Spike
Upír

Předchozí

Zpět na Hyperion