Angelův pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Angelův pokoj

Příspěvekod Neferet » ned říj 03, 2010 11:11 pm

+sleduje jejich výměnu názorů na vlastní matky a vztahy k nim+ Tys udělal z matky upírku? +otočí se na Spikea, ale nedá se poznat, co si o tom myslí+ Myslel si, že když jsme zasnoubení, že si může dovolit všechno. +odfrkne si+ No to asi jo, ale ve čtrnácti, by to šlo dost blbě. +zašklebí se, ale nakonec se na něj usměje+ Nejsem princeznička. +odporuje+ Jen dcera kupců. +uvede napravou míru, i když tomu moc asi nepomůže+ No jo, ale to bych si pro ně musela zajít. +zahrabe se pod deku, takže jí kouká jen hlava+ A mě se nechce z postele a mimo to, stejně nevím kde jsou. +udělá na něj psí očka a zamává na něj svůdně řasama, říkajíc, že by mohl dostat sladkou odměnu, kdyby jí něco dobrého přinesl+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned říj 03, 2010 11:26 pm

+Zavrčí na druhého upíra+ To rozhodně nebylo něco co bych chtěl. Byla šílená! +zamává cigaretou která už skoro dohořela, takže jí rovnou típne o stolek po pravici+ Jen blázen chce ošukat vlastního syna, tak sem jí zabil +zamračí se+ Jo, proměnil sem svou mámu v upírku. V naprosto, totálně zvrácenou upírku +další cigaretu už si zapálit nemůže protože už nemá+ Teď je mi ještě míň jasný jaktože si byla tak dlouho panna +vrátí se k tématu které asi kde kdo v místnosti považoval za uzavřené+ Ach bože! +zvedne oči k neby+ Tak já ti pro to dojdu pudlíčku +vyskočí z postele+ a taky se zaběhnu osprchovat +ani tentokrát se neobtěžuje s oblékáním a zmizí směr koupela a kuchyně+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned říj 03, 2010 11:31 pm

Myslím že se řídila heslem které říká že muži si vybírají ženy podobné jejich matkám +koukne dlouze na Neferet která rozhodně není podobná jeho matce která vážila sto kilo, byla malá a hodně prsatá+ Myslím že je to hloupost +stíhá Spikea opět dlouhým pohledem+ A nenos si už cigarety! +zavolá zaním jak mizí ve dveřích+ Proč si svého snoubence odmítla? +zeptá se náhle+ Nechtěla si nebo to bylo proto že je to proti zviklostem? +obrátí se na bok a podepře si rukou hlavu. Dlaní vklouzne pod peřinu na její holé břicho po kterém jí začne hladit. V očích se mu zčista jasna roztančí temný plamínek Angeluse. Všechno se to na něj nahrnulo, připomělo mu to jeho rodinu, to že je zabil, jeho dětství a jeho malé posedlosti+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned říj 03, 2010 11:42 pm

+neříká nic na to co se dozvěděla o Spikeově matce a široce se usměje, když jí řekne, že jí skočí pro něco dobrýho+ Děkujůůůůů. +široce se na něj usmívá a opět sleduje jeho mizející zadek, než obrátí pozornost k Angelovi+ Už od mala jsem byla tvrdohlavá a měla tendenci odmítat všechno, co se po mě chtělo. +lehce pokrčí rameny+ Nechtěla jsem se vdávat, už jen proto, abych donutila matku, aby na mě přenesla svoji pozornost. Takže jsem vyváděla nepřípustné věci, když byl u nás na návštěvě. +mírně se zamračí+ On byl docela milej, aspon dvakrát starší jak já. Prostě mě překvapil. Byla jsem vyděšená náhlou změnou jeho chování. To jak mě najednou povalil do trávi a snažil se mi vyhrnout sukni.... Prostě sem se chtěla bránit. +lehce pokrčí rameny+ Nechtěla jsem, aby pokračoval. +uzavře to nakonec, přišoupne se k němu blíž a trochu tak shrne deku z těla, trošku víc+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned říj 03, 2010 11:57 pm

+Přitáhne si ji se zavrčením ksobě. V jeho obětí je stále jistá rozvážnost, ale už né ta něha když byli spolu sami naposled+ Chtěl si tě poprvé zvít jen tak na trávě? +zeptá se šeptem. Trochu se nad ní nakloní a rukou putuje po jejím těle dolů na podbřišek, ale ani o kousek níž. Tam jí mírně vtiskne, ne tak aby to bylo nepříjemné+ Nevěděl hlupák co dělat +vyjede zase nahoru, k její ruce kterou stiskne v zápěstí a nakloní se ještě víc. Teď už se opírá o předloktí a velkou částí svého těla brání Neferet aby někam šla kdyby chtěla+ Poprvé +políbí jí dlouze na krk+ se +sesune se níž a sním sklouzne i deka z jejího těla, takže jí líbne na jednu bradvku+ musí +políbí druhou+ pomalu +odtáhne se a podívá spříma do jejích zelených očí. Jeho vlastní jsou teď ledové+ Proč sis nevybrala mě?
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 04, 2010 12:07 am

+nechá ho, ať si jí k sobě přitáhne vědoma si náhlé změny, přikývne na jeho otázku a srdce se jí rozeběhne zběsilou rychlostí. zhluboka vydechne, když jí políbí na krk a automaticky ho nastaví, z úst se jí vydere zavrnění, když jí políbí na bradavky. v očích jí lehce hrajou plamínky počátečního vzrušení, jeho otázka jí překvapí. nikdy si jí nepoložila a už vůbec nečekala, že by jí někdy položil+ Já..... nevím. +přizná se+ Nepřemýšlela jsem nad tím, proč jsem si vybrala tak jak jsem si vybrala. +je zřejmé, že říká pravda, dodatečně nad tím nepřemýšlela, kajícně sklopí oči+ Zlobíš se na mě za to? +zašeptá otázku a oči opět pomalu zvedne+ Chceš mě za to potrestat? +kdo ví, proč se na to najednou zeptala a co se jí honí hlavou, když kouká do jeho ledových očí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon říj 04, 2010 12:23 am

Tak ty nevíš? +mluví najedou s takovím chladem že by jeho hlas snad zmrazil vodu+ Četla si co o mě psali? Že jsem byl druhý po skušeném +řekne se znechucením+ Spikeovi +ušklíbne se a stiskne jí o něco víc zápěstí které svírá+ On o těchle věcech nemá sebemenší zdání. Jako upír to pozná, ale nedokáže to docenit. Já jsem zběratel +řekne to z hrdostí+ Tak jako někdo zbírá motýli, já zase zbírám panenské věnečky. Násilím i podobrém jsem o ně připravoval dívky po celé evropě +pustí její ruku, hladí jí zaujatě po hrudi, ale nedává jí šanci utéct kdyby chtěla+ Mám rád to malé pomíjivé nic. Nedá se to vidět, nedá se to ochutnat, nevydává to žádný zvuk a přesto je to to nejcenější co žena má +zrekem celou dobu putuje po jejím těla které už celé odkryl+ Potrestat tě nemá smysl, protože už navždy budu ten druhý.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 04, 2010 12:35 am

+choulí se pod jeho slovy a chladem, který z nich vyzařuje+ Tak proč sis to prostě nevzal, když si po tom tak toužil? +z jejích slov zaznívá trocha zlosti, ale není veliká, jelikož jí bolí jeho slova, ani sama neví proč+ Měl si tu možnost. Byla jsem opilá. Stačilo by jen pár slov a změnila bych názor. +vzdorovitě mu pohlédne do očí+ Neměl by si tak lehce dát na to, co kdo napíše a kor když se jedná o tu masařku. +pomalu se uklidnuje a přechází do konejšivého tonu+ Nikdo neni první ani druhý. +zakroutí téměř neznatelně hlavou+ Tak co po mě chceš? Proč si s tímhle začal? +nemá tendenci ho odstrčit a utéct, ona nikdy neutíká, tedy téměř nikdy, ale nikdy z takovýchto situací, navíc to jak se jí dotýká se jí někde hluboku uvnitř líbí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pon říj 04, 2010 12:46 am

Si stejná jako on! +odsekne vstekle+ Vůbec to nechápeš! Vůbec sis nevážila toho cos měla! +pustí ji a trochu se odtáhne. Teď už jí poskytuje prostor k úniku+ To není jenom nějaký tenký kus tkáně který se roztrhne a to je všechno. Je to něco víc, co se nedá už nahradit když ti to vezmou násilím +najednou strne, pevně semkne rty a pak i víčka. Je doslova vidět jak svádí nějaký vnitřní boj+ Je mi to líto +zašeptá po chvilce+ Nechtěl jsem se takhle chovat. Promiň +oči zase otevře takže je vidět že už jsou zase tak melancholické jako předtím+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pon říj 04, 2010 12:56 am

+trhne sebou, když se Angel "rozzuří", chce mu něco odpovědět, ale opět jí překvapí jeho náhla změna chování. sleduje s trochou zmatku v očí. když se jí omluví její výraz změkne a zněžní. nedokázala by se na něj zlobit, ať už by se k choval jakkoliv+ Angele.... +řekne měkce, pomalu zvedne ruku a položí mu jí na tvář+ To je v pořádku. +řekne poklidně a začne ho po tváři hladit+ Pojď sem ke mě. +obtočí mu ruku jemně kolem krku a naznačí mu, aby se trochu sklonil, aby ho mohla obejmout, nic víc nechce, jen ho obejmout a poskytnout mu oporu, i když neví k čemu, prostě má najednou pocit, že jí potřebuje+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion