Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Neferet » ned úno 20, 2011 12:36 am

+tiše se zasměje, když jí řekne, že uklouzl+ Praštil si se do hlavy? +zeptá se celkem mile a rošťácky, protože to by pak vysvětlovalo Juniora+ Nedivím se mu, taky bych si hleděla spíš zmizet, než děkovat za záchranu. +pokrčí lehce rameny a zavrtá mu nos do místa, kde se krks stýká s ramenem, předtim, než ho opět políbí a olíbne krk+ Líbí se mi, jak vrníš. +zamumlá tiše a spokojeně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 20, 2011 12:45 am

+Nedůvěřivě se na ni podívá, je mu jasné že se mu posmívá+ Hele jako nesměje se lidem co je furt někdo mlátí do hlavy. Neni to moje vina, to většinou přemožitelka nebo Angelus +nakrčí nespokojeně nos+ Jo, Buffy mě mlátila každej tejden. Jeden vyfláknutej zub mi dorost a druhou hned vedle mi vyrazila +zanovu spokojeně zavrní, přitlačí ji k pultu a vysadí na linku. Takhle je vyšší než on, takže k ní musi trochu zaklonit hlavu+ Tak to bych to měl dělat častějc.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 20, 2011 12:53 am

Já se nesměju lidem, co je někdo mlátí do hlavy. Jen mi ta přestava, jak kloužeš po něčích střevech, přijde trošku zábavná. +brání se a prohrábne mu vlasy+ Ty můj chudáčku... +zamumlá v takovým konejšivým, částečně zpěvavým hlasem a políbí ho, když se ocitne na lince, obtočí mu nohy kolem pasu a přitáhne si ho k sobě co nejblíž+ To by si měl. +pokývá vážně hlavou, než se usměje+ Je to strašně uklidňující a potěšující.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 20, 2011 1:18 am

+Zazubí se+ Je to děsná prdel, hlavně u těchle tvorů co maj tu jak se to... hemo linfu mezi orgány nebo jak se to menuje. No prostě otevřenej krevní oběh. To je úplný... vžžžžžm! +předvede zvuk klouzání se a dokonce to ukáže i rukou+ Myslím že mám bebíčko na halvě, musíš mi na něj dát pusinku +nakloní k ní temeno hlavy+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 20, 2011 1:23 am

+tiše se zasměje, když se dalo by se říct předvádí+ Bebíčko? +zvedne s úsměvem obočí+ Tak to se na něj musím podívat. +souhlasí hned, zajede mu rukou ze strany do vlasů a najde místo, kde se bebíčko nachází, na to ho láskyplně pofouká+ To musela bej rána. +zamumlá trošičku vesele a dá mu na bebí pusinku, psty mu zatím prohrabuje vlasy+ Lepší? +zeptá se a znovu bebí pofouká a políbí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 20, 2011 1:27 am

Chtěl mi ukousnout hlavu +fňuká si, když už má takoví luxus. S usměvem sleduje její klín, to je totiž moc pěkný pohled co takhle po ránu chlapa potěší+ O moc lepší +zavrní+ ale pořád ne úplně dobré +co kdyby po něm chtěla aby se zvedl+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 20, 2011 1:37 am

To byl ale hajzl... +zavrčí naoko pobouřeně a pohladí Spikea po hlavě, když už si ho rozmazluje, tak pořádně+ Tak to se na to budu muset ještě podívat. +protáhne a bebí mu opět pofouká a políbí, dál mu spokojeně prohrabuje jednou rukou vlasy a druhou mu přejíždí špičkami prstů vzadu po krku+ Kolik jich bylo? +zeptá se, asi má v úmyslu, pokud jich bylo hodně, mu trošku pohladit ego, opět ho líbne do vlasů+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte úno 22, 2011 9:00 pm

+Zvedne hlavu, aby ji viděl do očí a hrdě vypne hruď+ Dvě desítky +oznámí jakoby se necumelilo, dělá prostě machra+ Takoví obyčejným hnízdo. Vždycky žijou nanejvíš po třiceti +pokývá hlavou+ Sou to společenský potvory +zazubí se+ Hej! Když už jsme u těch potvor.... Jak ti to jde s Angelem?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte úno 22, 2011 9:08 pm

Oh... +naoko překvapeně pootevře ústa+ A to jsi si s nimi poradil tak snadno? Bez zranění? +ohmatá mu záda a paže, aby zjistila, jeslti přeci jen nějaký to další zranění, jako bouly na hlavě, neskrývá. trošku mu masíruje ego. tiše se zasměje, když nazve Angela potvorou, ale snaží se zatvářit aspon trošku káravě+ Myslím, že dobře... +skouskne si ret a trošku se zahoupe+ ...po tom včerejšku bych čekala, že to dopadne hůř... +chvilku se nad tím zamyslí, než se vrátí opět k zodpovězení otázky+ ...řekl, že jsme zase spolu, ale že nemam čekat, že všechno bude hned jako dřív. Což by mě asi ani jen tak nenapadlo. +samozřejmě myslí, že se vše hned vrátí do starých kolejí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte úno 22, 2011 9:29 pm

Pf! +vypne hruď ještě víc, jestli nepřestane, tak mu asi hrudník vyleze ven z těla+ Jsou to jen brouci, nemají mozek +poklepe si na hlavu, kde taky většinou nic podobnéhé jako mozek nebývá+ Půlku jsem jich zmasil dřív než si vůbec všimli že jsem tam. Äkorád ty sračky co z nich tečou jsou fakt vražednej hnus +otřese se, ale jakmile slyší o pokroku celí se rozzáří+ Super! Tak to zase budeme šukat společně. Už mi to chybělo.
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion