Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 3:31 pm

+téměř neznatelně sebou škubne, jelikož jí připadá jako by jí četl myšlenky, protože jí napadlo, že by to někdy mohl vidět. stáhne si tričko, protože jí je nějak najednou vedro a přitulí se k jeho chladné kůži na hrudi+ Možná... někdy... uvidíš. +zamumlá, bohužel už víc zrudnout nemůže+ To že si upír, ale ještě neznamená, že nemůžu. Trénovat... trénovat.... stejně se mi to nelíbí. +našpulí odmítavě rty a nakrčí rozromile čelo+ Ne. +zasměje se při jeho vlezlé otázce a strčí do něj+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 3:39 pm

+Potěšeně se zasměje protože věděl že bude nakonec alespoň z něčím souhlasit+ Já se ze všeho vylíži. Koukej +odtáhne se aby viděla ránu na jeho břiše která už je zatažená+ Podívej lásko, já pro zadek vlastně nemám žádná praktický využití když už tu neni Angel kterej by mě do něj kopal +podotkne vcelku vesele+ Mě se nelíbí věcí a stejně je dělám, třeba... ehm... éééé.... dobře to byl blbej příklad. Já nedělám nic, ale víš jak to myslim +přitiskne jí k sobě až jí zakřupají žebra, ale nezlomí jí je+ Tak ne? +trochu hrubě jí políbí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 04, 2011 3:54 pm

+přeje lehce po zatažené ráně a trošku se mračí, jelikož si je až moc dobře vědoma, že stačilo pár centimetrů a už by tu seděla sama. lehce pozvedne obočí a zasměje se, když se tak zasekne v argumentování+ Nejsem si jistá, jestli to vim... +zazubí se. ještě že má jednu ruce více méně obtočení kolem jeho krku, kdyžj jí k sobě tak silně přitiskne, by lehce mohlo dojít ke zlomění nějaké té kosti. trošku se vytáhne, když se nepřímí. jenom sykla, když to zabolelo, ale sedí v klidu, jen pozitivně zareaguje na jeho polibek+ Ne. +odpoví, když se konečně může nadechnout+ Můj mozek odmítá přemýšlet. +uličnicky jí zablíská v očích+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř led 05, 2011 12:05 am

Ach jo! +povzdechne si procítěně, protože s ní podle všeho odpověď nedostane, tak jí pustí a padne na znak+ S tebou je těžký pořízení lásko +postěžuje si, malinko přitom fňuká, ale spíše to jen předstírá+ Tam to nechceš... tohel si musíš promyslet... onamto se ti nelíbí +našpulí rty+ A mě si donutila slíbit že budu dělat nějaou hloupou vánoční oslavu.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř led 05, 2011 12:20 am

+zvedne lehce obočí, když si tak Spike povzdechne a padne do peřin, protočí lehce oči a vstane. stáhne ze sebe džíny, nechá si na sobě jen černý spodní prádlo z nějaké jemné látka a sedne si mu obkročmo na stehna+ Sem ženská... s těmi to nikdy není jednoduchý. +nadzvedne se na kolenou a natáhne se nad něj, aby mu viděla do obličeje+ Ale abys věděl, že to se mnou zase tak těžký neni. +trošku se k němu ještě víc nakloní+ Můžeš si vybrat jednu z těch tří věcí, o kterých jsme ted mluvili a já ti jí splnim. +strčí mu před obličej vstyčený prst+ Jednu... +zopakuje a culí se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř led 05, 2011 12:40 am

Jo s chlapem je to vždycky snažší +přitaká, protože už to má taky odskoušené+ Jasně... jen jednu +ušklíbne se tak že je znát že něco kuje a nevěří že zůstane jen u jedné věci+ Jen na jednu věc nejsem moc zraněnej +přitáhne si její obličej blíž. Políbí jí, přejede rty po tváři k uchu+ Ukaž mi jask ti to děláš +požádá jí šeptem+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř led 05, 2011 12:48 am

+přimhouří oči, ten jeho úšklebek se jí vůbec nelíbí. vydechne když si Spike vybere. přitiskne rty k jeho tváři a sjede jimi k jeho uchu, stejně tak jako to on udělal jí+ Tak dobře. +zašeptá a odtáhne se+ Ale šoupni se. +vyhoupne se do sedu a sleze z něj, aby si sundala podprsenku i kalhotky+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř led 05, 2011 1:07 am

Mám lepší nápad +sleze z postele+ Kurva to je... +zavrčí protože ho pořád bolí břicho, ale to mu nezabrání v tom aby se došoural ke křeslu, neotočil si ho čelem k posteli a nepostavil tak že bude mít krásnej výhled+ Jooo to by mělo bejt fajn +sedne si, vytáhne z kasy cigára a jedno si zapálí+ Jako v kině +zableskne zářivím úsměvem+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř led 05, 2011 1:20 am

+zvedne lehce obočí, když leze z postele a chce ho zachytit, kdyby se třeba skácel k zemi, ale nemusí se ani hnout jelikož se Spike udrží na nohou+ To mi děláš schválně. +zamumlá podmračene, když sleduje co to tam vyvádí s tím křeslem. nakonec nad tím jen zakroutí hlavou a vleze si na postel. snaží se nevnímat Spikeovu přitomnost, není jí to dvakrát příjemné, že jí bude sledovat, ale slíbila to. udělá si hezky pohodlí v pololehu, více méně tedy leží. přivře oči a vyjede dlaněmi od boků přes břicho na prsa. prsty zlehka přejíždí po bradavkách. laská je, sem tam je tře a lehce za ně zatahá. oči má zavřené a uživá si pocitu, který se jí rodí v podbřišku. skrčí nohy a roztáhne je, odhalujíc tak Spikeovi vlhký klín. když si dostatečně vynahraje s bradavkami sklouzne jednou rukou přes břicho do tmavých chloupků v klíně a dál. vyhne se však citlivému poštěváčku, který jen obkrouží prstem a sklouzne ukazováčkem ke vstupu do vlastního těla, který chvíli dráždí, než do sebe prstem vnikne. z úst se jí vydere potlačovaný vzdech, když prstem začne pomalu pohybovat a trošku se prohne. vyklouzne ze sebe a cestičkou vystoupá ke poštěváčku přes který přeje prstem až se jí tělo zachvěje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř led 05, 2011 1:30 am

+Předkloní se a zaujatě ji pozoruje. Stala se pro nej v tenhel okamžik tou nejdůležitější věcí, včetně cigarety kterou nechává jen tak viset v prstech. Olízne si rty, mlsně jakoby viděl něco dobrého k jídlu, což svým spůsobem i vidí+ Nespěchej tolik lásko +napomene ji+ Hlaď si břicho a stehna +vyzve ji očekávajíc že to splní a potáhne z cigarety+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion