Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Neferet » sob úno 19, 2011 11:12 pm

+zakroutí hlavou, takže se mu obličejem víc zaboří do košile+ Už jsem si skoro zvykla, že je tu chladněji. +zamumlá tiše a začne mu uhlazovat košili na zádech+ Tenhle přístup by si měl vysvětlit Spikeovi. Obrovší zabijáčtí pavouci jsou rozhodně taky tvorové temnoty. +zamručí tiše+ Jak dlouho myslíš, že mu to bude trvat, než na Juniora zapomene?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob úno 19, 2011 11:26 pm

+Trochu se ošije, cosi skoro enslyšeně zamručí, načež si odkašlá+ Bohužel se to tu nedá vytopit, na to nemáme dost peněz +posteskne si nad jejich stále neutěšenou finanční situací+ To jsou, ale řekni to Spikeovi. Myslím že by ti na to řekl něco sprostého +kývne+ Copak já vím? Pár týdnů nejspíš +odtáhne se od ní a pustí ji+ Měla by ses oblíct, co kdyby někdo přišel.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob úno 19, 2011 11:34 pm

+neví, co by řekla na jeho postesknutí, mohla by jim nabídnout svoje peníze, ale nechce je urazit, přeci jen jsou to chlapy, ale začne přemýšlet nad tím, že by je sem tam někde nechala válet, jeden z nich by je určitě využil+ Jo umim si to představit, ale od tebe by to vzal líp, než ode mě. +pokrčí rameny+ Skvělý, týdny... +povzdechne si, když jí pustí ustoupí od něj pár kroků zpět a přitom se ošije+ Jo to bych asi měla. +zahučí tiše a uhne pohledem, je si moc dobře vědoma, že k nim nikdo nechodí, otočí se a vezme si z linky nůž, který si vyndala, asi to skutečně myslela vážně s tím seznamováním nože s Juniorem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob úno 19, 2011 11:44 pm

Nesmysl kotě +ozvese od dveří hlas, který je vzápětí doplněn o závan cigaretového kouře+ Máš v tom děsně pěkný nohy +nakloní hlavu na stranu, takže jí vidí pod župan+ a nejen nohy +je jasné co podle něho má Neferet ještě pěkného+ Jak to můžeš jen tak klidně stát... +koukne na Angela, ušklíbne se+ Oprava, ty nejsem vůbec klidnej +civí pro změnu do rozkroku druhému upírovi+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob úno 19, 2011 11:46 pm

+Zamračí se, zamává rukou+ Nehul mi v kuchyni! +nakáže Spikeovi aby típnul tu cigaretu kterou všude s sebou tahá jako nějaký kotě. Jeho prohlášení nekomentuje, ale ošije se jakoby zejména v kalhotách měl mravence+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob úno 19, 2011 11:54 pm

+otočí se, když za sebou zaslechne Spikea, usměje se na něj a opět odloží nůž, s radostí shledá, že se byl očividně umýt. po jeho prohlášení o Angelově klidu se nubrání, aby nesklouzla pohledem do Angelova rozkroku. trošku našpulí rty v takovém milém a spokojeném úsměvu, ale snaží se to vzápětí zamastovat pěstí před dlaní a tichým odkašláním, aby si pročistila krk+ Nemáš hlad? +zeptá se, stěží říct kterou krev by nabízela+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned úno 20, 2011 12:03 am

+Vidí kam Nef kouká a ví co tam je k vidění. Začíná se cítit nejistě, jak mu tak oba dva civí do rozkroku. Proto se zamračí, vezme hnek, který dá podezřele nízko a vykročí ke schodům+ Jdu sledovat jestli nepřijde zákazník +zamručí a uteče jako malí kluk+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned úno 20, 2011 12:06 am

+Uchechtne se docela pobaveně+ Možná bys radši měl mít vizi. Třeba kdybych tě přetáh bejzbolkou po hlavě, nějako bys měl +uvažuje nahlas, tak jak to ostatně dělá každou chvíli+ Nechci lásko, já už dneska jedl +rozváže jí její tenký župánek a přitáhne si ji k sobě hezky nahé tělo k tělu+ Pomlouvali ste mě tu? +zavrní+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 20, 2011 12:13 am

+sleduje jak Angel bere do zaječí, ale nakonec se jen pousměje a potřepe hlavou+ Hmn... +zavrní, když si jí k sobě přitáhne+ ...nejen to. +přikývne, obtočí mu ruce kolem krku a zavrtí se, aby se k němu dostala blíž+ Jak to v noci šlo? +zeptá se se zájmem potom co ho políbí a nakonec mu olíbne i krk na místě o který ví, že se mu to líbí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned úno 20, 2011 12:31 am

+Zavrní jak se k němu tulí, doslova zavrní+ Hmm tak jako vždycky. Hodně vypadlejch vnitřností, jednou sem na nich i uklouz a jeden řvoucí lidskem odpad +nakrčí nos+ Nějakej bezdomovec, zachránil sem ho těsně před tim než se do něj zakousli. Ani nepoděkoval, jen zdrhnul +šátrá jí rukama po zádech a zadečku, spíše jen tak bezmyšlenkovitě+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion