Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » pon led 03, 2011 12:20 am

+sklouzne pohledem od jeho obličeje, přes jeho erekci a zavadí o jeden jistý vchod do jeho těla. ušklíbne se pro sebe a podívá se na něj+ Ne to skutečně ne. +souhlasí s přiloží si jeden prst ke rtů. když na ni Spike tak příhodně nekouká, nasliní si ho a sklouzne jím k jednomu jistému vstupu. zakrouží po kůži kolem něj, než se odhodlá a vklouzne prstem pomalu do jeho těla, nejde jí to moc snadno, asi hlavně díky tomu, že to dělá poprví, zapomínajíc na jeho erekci, alespon prozatím+ Pořád se ti tam nechce? +zeptá se sladce pootáčejíc prstem a klouzajíc po hladkých svalech+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 03, 2011 1:12 am

+Netváří se zrovna nadšeně že si nechce hrát s banánem a chce se proti tomu ohradit, ale nedostane šanci+ Oh! Kurva! +zasténá a trochu se prohne v zádech+ Oh bože...! +kroutí se a sténá+ Jo! Jasně! Všechno! Jen proboha pokračuj! +souhlasí anprosto se vším co Neferet chce, i kdyby chtěla aby skočil do kádě se svěcenou vodou+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 03, 2011 1:20 am

+na tváří se jí rozleje vítězoslavný úsměv, když vidí Spikeovu reakci+ Takže přijdeš? +vytáhne skoro celý prst a zasune ho zpět+ Budeš se chovat mile bez tvých sexuálních narážek vůči mým přítelkyním? +nahmatá poněkud zvláštní útvar jemných svalů a přeje po něm prstem, ve druhé dlani sevře spikeův penis+ A pomůžeš mi ozdobit stromeček? +je zákeřná, když takhle využívá jeho indispozice na všechno jí kývnout+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 03, 2011 2:03 am

+Kňučí jak pes, pak zase sténá a vychází jí vstříc. Chudák je spitý její krví plnou magie a navíc tohle+ Jo... ano... +souhlasí mezi steny+ Nebudu... +zakroutí hlavou+ Cokoliv... +slibuje a slibuje, jen aby Neferet pokračovala. Co na tom že ty slibi asi nesplní+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 03, 2011 2:09 am

Hmn... +spokojeně se usměje, tuší že splněním svých slibů bude mít problém, ale to že na všechno kývá se jí docela líbí, takhle ho moci trošku potrápit. vytáhne prst z jeho těla, ale jen na tak dlouho, aby si naslinila druhý prst a společně s tím prvním jím vklouzla zpět do jeho těla. rytmicky jimi pohybuje a tře snad nejcitlivější místo jeho těla. natáhne se, aby několikrát přejela jazykem po celé délce jeho erekce+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 03, 2011 2:27 am

+Nemůže si nevšimnout jejího potěšení, a i když nemá moc jasnou mysl tohle mu dojde, takže mírně zavrčí na protest a s výhružkou. Jenže to už ho Neferet zbaví řeči druhým prstem. Ochotně se tomu všemu poddá a nechá se dovést na vrchol. Nijak se nekontroluje, jako vždycky. Sprška chladného semene ocákne Neferetin obličej+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 03, 2011 2:32 am

+spokojeně se usmívá, když slyší jak dává najevo jak moc se mu to líbí. trhne sebou, když jí dopadne chladné sperma na obličeje a zakleje. odtáhne se a vyndá prsty ze Spikeova těla, otře je o kousek povlečení, stejně ho bude muset převléknout+ Zas abych šla do sprchy. +mumlá podrážděně, snažíc si stáhnout neposlušný vlasy z obličeje, aby nebyly zapatlaný taky. hodí po Spikovi varovný pohled, aby se neskoušel smát+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 03, 2011 2:44 am

+Nadzdvihne se na loktech, koukne na ni a zasměje se+ Budem mít velkej účet za vodu +řekne se smíchem+ Dej pozor ať si do toho nenamočíš vlasy. S těch bys to jen tak nedostala +usmívá se, výtězoslavně dalo by se říct+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 03, 2011 2:47 am

+přimhouří oči, když se jí tak směje+ Já za to nemůžu. +může ale přeci by to nepřiznala+ A co jinýho s tim asi tak mam dělat, než umejt? +zvedne lehce obočí+ Tak si je ostříhám a bude pokoj. +řekne jakoby nic a vyhoupne se na nohy+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 04, 2011 1:11 am

Tak to ne! +řekne razantně+ Nic stříhat nebude, protože já miluju tvoje vlasy +popadne jí za loket a vytáhne k sobě+ Poď sem, zahraju si na kocoura +řekne ne docela nadšeně, ale pak bez většího váhání rychle a velmi spolehlivě odstaraní z jejího obličeje a prsou všechno co si sám nasvinil+ Tak strojit stromek si mě donutila +podotkne potom s úsměvem. Nevypadá to že by se ještě zlobil+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion