Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Neferet » úte úno 15, 2011 11:45 pm

+už si myslí, že jí neodpoví a začíná přemýšlet, jak z toho ven, když se skutečně ozve+ A chceme nějaký stanovit? +zeptá se tiše a nakloní hlavu na stranu upírajíc na něj svoje zelená očka+ Tedy... ehmn... chceš nějaký stanovit? Kvůli mě nemusíš... ehmn... tedy jo je to vlastně kvůli mě... já jen, že je to na tobě... +nějak se do toho zamotá a div nezačne koktat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř úno 16, 2011 10:49 pm

+Dlouze si povzdechne, promne kořen nosu+ Bolí mě hlava +zamumlá, popadne tubičku s láky, vysype si jich do dlaně celu hromadu a hodí do sebe, pak to zapije krví+ Podívej Neferet já prostě nedokážu... neumím se přes to přenést a předstírat že se nic nestalo. Jsem upír, měl bych to dokázat, mávnout nad tím rukou, ale mám i duši... city... lásku +skloní hlavu, sevře si kořen nosu a zavře oči+ Dobře, jsme zase spolu, ale nebude to hned jako to bylo dřív.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř úno 16, 2011 10:59 pm

+nejdřív ho pozoruje zmateně a pak dokonce překvapeně. čekala, že budou mít vztah podobný přátelství, takže jí jeho prohlášení, že jsou spolu převapí. ne že by nebyla ráda, vlastně doufala, že ten včerejšek mohl být trošku něco víc, ale tohle jí upřímně překvapilo, i když srdce poskočilo radostí, mysl je zmatená+ Oh... +dostane ze sebe tiše, otevře pusu rozhodnutá něco říct, ale nic jí nenapdane, tak jí zase zavře. seskočí z linky, neví co dělat, co říct. znovu se nadechne a otevře pusu, aby něco řekla, ale opět jí zavře. obrátí se a zamíří k ledničce, načeš se prudce otočí, opět otevře ústa a nadechne se, ale opět je zavře. pohled jí padne na laveh krve, takže jí popadne, znovu se k Angelovi otočí+ Ještě krev? +zeptá se, ztracená v tom jak by se měla zachovat, v tom co by měla říct. je ráda za takovej obrat a musí to být vidět, ale nějak najednou neví jak se s tím poprat, moc dobře ví, že říct "děkuju" nestačí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř úno 16, 2011 11:08 pm

+Sleduje co dělá, jak se podivně chová a začíná mít dojem že možná tohel nebylo to co chtěla. Možná se k němu vracet nechtěla a v noci to byl jen úlet. Odloží prázdný hrnek a složí ruce na prsou, jakoby se chtěl zahřát+ Ne, dal bych si kávu +odpoví a zároveń si požádá o jiné pití s takovou rozkazovačnou samzřejmostí+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř úno 16, 2011 11:17 pm

Jo, jasně, kafe... +pokývá hlavou a musí se otočit kolem do kola, aby jí došlo, že kafe a hrnky jsou ve skřínce, ne kterou předchvíli koukala. odloží lahev a vrhne se připravit Angelovi kávu+ Angele... já... nevykládej si to špatně. +mrkne po něm koutkem oka, přejde ke dřezu, napustí do konvice vodu+ Já jsem... jen překvapená. +leze to z ní jak z chlupaný deky, spustí konvici+ Ne, že bych nebyla ráda... čekala jsem, že budeš chtít mít takový spíš přátelský vztah... já nečekala, že by si mě vzal zpět... jo doufala jsem v tom... +zuřivě sype kafe do hrnku, jak se nemůže pořádně vymáčknout+ Sakra vždyď já ani pořádně nevim, co na to říct nebo jestli vůbec něco, protože "děkuju" prostě nestačí. +jestli nepřestane to kafe do hrnku sypat, je dost velké riziko, že tak silná káva zamává i s upírem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř úno 16, 2011 11:39 pm

+Lehkými obavami sleduje jak se jeho hrnek plní kávou že už tam pomalu přestává být místo na vodu. Proto radši rychle zasáhne a zadrží Neferetinu ruku v sypaní+ Dvě lžičky bohatě stačí +poučí ji a vysype půlku toho co tam navrzala zase zpátky do sklenice+ Wills mi říkala že mám odpouštět, aby mi bylo odpuštěno a... taky spoustu jiných věcí.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř úno 16, 2011 11:45 pm

Co? +překvapeně zamrká, když jí chytí za ruku a shlídne na hrnek+ Oh... promiň. +skousne si ret a omluví se, až ted si uvědomí, že to s tou kávou asi vážně přehnala+ Někdy bych jí ráda poznala. +řekne vážně a sáhne po konvici, ve které se začala vařit voda+ Spoustu jiných věcí? +zvedne lehoučce obočí+ Jako třeba tu rozkošnou metaforu?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv úno 17, 2011 12:05 am

+Zase se trochu stáhne z Neferetina osobního prostoru a založí si ruce na prsou+ Neměl by to být problém, přenáší se jako ty, takže by tu byla vcuku letu +vezme si od ní už uvařené kafe a nehledě na to že je horké se napije, tak si ucucne+ Ano, to taky +zacukají mu koutky+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 17, 2011 12:11 am

+zamyšleně pokývá hlavou, když mu předává kávu, vyloví si tam někde suchej rohlík, zase si vyskočí na linku+ To taky? +zvedne obočí+ Přišla ještě s jinou zajímavou metaforou? +zajímá se a ukousne si rohlíku a začne přitom pohupovat trochu rozverně nohama+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv úno 17, 2011 12:20 am

+Točí si hrnkem v dlaních, kouká do něho, a krčí rameny+ Tak různě +řekne neurčitě, podle všeho o tom nechce moc mluvit+ Willod když začne, tak neví kdy přestat +pousměje se tak nějak vesele, ochranitelsky a kysele zároveň+ Dlouho jsem ji neviděl...
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion