Koupelna

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Koupelna

Příspěvekod Spike » úte led 11, 2011 11:13 pm

+Uchechtne se, škodolibě a zvesela+ To se ti bude točit taky, jen počkej až se dostaví dehydratace +popichuje ji, protože ho to vážně baví+ Divim se že to na tebe víc neučinkovalo, asi za to může tvoje míšená krev a magie +urovná jí vlasy co jí držením pocuchal+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 11, 2011 11:22 pm

Dehytratace? +téměř zaúpí+ To ne. +teď už skutečně zaúpí, schová obličej do dlaní načež se prohrábne bezděčně vlasy+ Jo to je možný. +souhlasí+ A taky jsem toho zase tak tolik neměla ne? +zdá se, že se nad tím zamyslí+ Ale ukecaná jsem byla dost. +zamračí se nad tím, jak Tonymu všechno vykecala. když ji urovná vlasy, pošoupne se k němu blíž a čelo si mu opře o hruď, sedí k němu čelem v tureckém sedu, takže má trochu vklenutá záda+ Já nechcu, aby mi bylo takhle blbě. +zamumlá, protože jí je vážně pod psa+ Neni tu někde něco, co by mi pomohlo? +zeptá se s nadějí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř led 12, 2011 12:00 am

+Poplácá ji po zádech, konejšivě, ale nepodaří se mu utišít smích který mu bublá v hrudi+ Nemáš kouřit, kdybys nekouřila nebylo by ti blbě. navíc to tak strašný neni, ne? +odtáhne se koukne jí do očí+ No tak vstávej, dovedu tě do tý tvý nový velký postele +zvedne ji na nohy, objme kolem ramen a odvádí z koupelny+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 12:19 am

+s povzdechem rozsvítí a zavře za sebou dveře, špinavý oblečení hodí před pračku na zem a kabát pověsí na ramínko aby ho později mohla vyčistit. stáhne ze sebe župan a svlíkne si pyžamo, aby se nejdřív umyla. opatrně vleze do vany, nařídí si přijemnou teplou vodu a vleze si pod ní. chvíli jí jen nechá stékat po těle, než zpod ní vyleze a začne se mydlit a na hlavu si napatlá šampon až to moc hezky pění a vleze zpět pod sprchu aby vše smyla+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte bře 15, 2011 12:29 am

+Jak se tak Nef vesele mydlí a šanponuje v trubce kterou proudí voda do sprchy to podivně zabublá, zachrastí a proud vody se postupně zmenšuje až ustane úplně. Za zdí odkud trubka vychází se ozývají další strašidelné zvuky jak tam klesá tlak vody. A aby toho nebylo dost, v tu ránu žárovka blikne a zhasne, takže se koupelna ponoří do úplné tmy+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 12:35 am

+zarazí se, když si uvědomí, podivné zvuky vycházející ze sprchy+ To ne... +zakňourá, když se začne proud vody zmenšovat a zmenšovat, snaží se nějak vodu regulovat, ale očividně je to marné. vytřeští oči na stěnu, když se z ní ozvou další strašidelné zvuky až jí z toho naběhne mráz na zádech+ Do prdele! +zařve, když zhasne světlo, prudce máchne rukou jakse snaží nahmatat záchytný bod, aby vylezla z vany až shodí několik přípravků, take ty s rachotem dopadnou na zem a do vany+ Kurva! +pokračuje v hlasitém nadávání a raději zůstane stát na místě ve vaně, hlava jí pomalinku začíná svědit, jak si nesmyla šampon a hrozí že stejně bude reagovat i mýdlo+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte bře 15, 2011 12:42 am

+Vejde dovnitř bez zaklepání, stejně ani on toho nevidí dost na to aby mohl okukovat a navíc už stejně všechno viděl+ Neferet jsi... +začichá jak ho do nosu praští pach stoky+ Co to tu tak páchne? +dotáže se místo původní otázka na to jestli je hnědovláska vpořádku. Je na pachy citliví+ Netečou ti tam splašky? +zajímá se, protože jinak si ten smrad nedokáže vysvětlit+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 12:47 am

Ještě toho trochu. +zavrčí podrážděně na jeho druhou otázku+ To je Spikeovo oblečení. Nestlihla jsem ho dát vyprat ani vyčistit. +vysvětlí odkud pochází zápach+ Myslim, že se těma stokama spíš plazil. +začne se drbat na hlavě+ Mohl by si mě odsud dostat? Nevidim na krok. +poprosí ho o pomoc a rozklepe se prozměnu zimou+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte bře 15, 2011 12:54 am

Aha +přejde bosíma nohama po dlaždičkách, přesto to není slyšet, obejme kluzkou hnědovlásku kolem pasu a jednoduše ji vytáhne z vany na zem, kde ji hezky postaví a přidrží aby neupadla+ Asi nám vypnuli vodu a elektřinu +okomentuje to co je zřejmé+ Máš tu někde župan? +rozhlédne se+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » úte bře 15, 2011 12:58 am

Očividně. +zamručí drbajíc se jednou rukou ve vlasech a druhou se přidrujíc Angela+ Myslela jsem, že to hrozí až příští měsíc. +zamračí se ještě víc+ Taky s tim mohli počkat pár minut, než si ten zatracenej šampon vymeju z vlasů. +postěžuje si tiše+ Jo, na pračce. +mávne ruku přibližně nadým směrem+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion