Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Spike » úte zář 07, 2010 7:28 pm

+Kouří rozvážně cigaretu a velmi nepokrytě si prohlíží protahující se Neferet, zejména její pěkná prsa+ Tady sou všichni ze slušňáckejch nebo katolickejch rodin +ano naráží opět na Mystick+ Moje hlava lásko je dobrá, přece mě neskolí pár sklenek +přejde směrem k ní a přistrčí jí pod nos krabičku cigaret+ Chceš? +projevuje se opět jako gentleman+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 7:36 pm

Co? +zamrká nad jeho poznámkou+ Včera to nevypadalo, že jsi jich měl jen pár skleniček, mimo jiné. +pokrčí mírně rameny, shlédne na krabičku cigaret a zakroutí hlavou+ Ne, děkuju. +odmítne, shodí nohy z opěradla a sedne si normálně+ Ale mohl by sis pořídit pohodlnější křeslo. +poznamená s křivym úsměvem, když jí rupne v zádech+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 07, 2010 7:56 pm

+pozvedne obočí nad jejím odmítnutím cagaret+ Měla by sis občas zapálit lásko, by ses pak tolik nemračila +sedne si na postel nevypadá to že by měl teď nebů vůbec někdy nějakou práci+ Já sem neřek kolik je "pár sklene" +podotkne+ Nač by mi bylo pohodlný křeslo? Já si stimhle vystačím, když se ti nelíbí taks i di sednout na vlastní křeslo u sebe doma +odpálkuje jí+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 8:10 pm

Jak souvisí nikotin s mračením? +nechápe+ Mimo to když se budu chtít přestat mračit, tak si radši něco naleju. +zamručí, poslední dobou pije víc než kdy dřív+ Detail. +pokrčí rameny, zamrká nad jeho odpálkováním, zase tolik toho snad neřekla, zdá se, že se nad tím chvíli zamyslela+ Máš pravdu, půjdu. Stejně už jsem měla bejt dávno pryč. +řekne nakonec chladně, vstane a vyrazí pryč, možná trochu víc rychleji, než by měla jelikož jí nohy nefungujou tak jak by měli, když je měla tak dlouho srkčené, takže jí pravá noha trošku povolí a tak si zvrkne kotník a slítne na zem+ Kurva. Sakra, to mi snad někdo dělá naschvál. +nadává ležíc na zemi+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 07, 2010 8:31 pm

Jo chlast je na depku taky dobrej +souhlasi jen tak na půl úst+ Však já tě tu nedržím, ani sem tě nezval +zavrčí na ni nevrle. Okamžik na to když se Neferet natáhne na zemi se hrozně rozesměje, doslova se smíchem a kouřem dusí, je to prostě děsně škodolibí chlap+ Ty seš dobrá lásko a to sem tě splašil v krámě se zbraněma +vstane a světe div se jde jí zvednout+ Umíš ty vůbec s touhle koordinací udělat otočku? +myslí samozřejmě při boji z mečem+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 8:41 pm

+zakloní hlavu dozadu, aby na něj viděla+ Sem ráda, že jsem tě tak pobavila. +zavrčí nevrle, vyhrabe se do sedu a snaží si trochu stáhnout sukni, jak se jí moc vykasala+ Vlastně si mě splašil už v hospodě. +uklouzne jí nechtěně, nato si zamručí nějakou nadávku a začne se hrabat na nohy+ Taky pořád říkam, že by mi nikdo střelnou zbraň neměl prodávat. +pokrčí rameny, aby zamluvila svoji poznámku+ Momentálně? Ne. +chce od něj kousek odstoupit, nechce bejt moc blízko něj+ Ale jindy to neni zase tak zlý. +přeci nebude vykládat, že s mečem téměř vyrůstala+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 07, 2010 8:49 pm

+Sklouzne jí pohledem na vykasávající se sukni, to je samozřejmě něco co ho zaujme+ My už se viděli v hospodě? +vlastně se ani moc nepodivuje, kde koho potkal právě v nějaké hospodě, putice, baru no prostě kdekoliv kde se pije a kouří+ Třeba by ti to při tvojí nešikovnosti šlo spíš s tou bouchačkou. Tam jen mačkáš kohoutek, ani mířit nemusíš. Si jednoduše pořídíš samopal nebo brokovnici s širokym rozptylem +sjede jí nedůvěřívím pohledem+ Už sem se naučil že nemám soudit podle vzhledu, zejména když si vezmeš že jsem zabíjel přemožiteky, ale ty na moc velkou bojovnici nevypadáš +nakrčí nedůvěřivě čelo+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 8:57 pm

Jo a nejen to. +zamručí, nějak se jí nezamlouvá, že si na ni nevzpomíná nebo se spíš zlobí sama na sebe, že dovolila zrovna jemu a jeho příteli, aby jí dostali první do postele+ Pokud bych nezastřelila sama sebe. +mručí dál, vůbec nechápe o čem, tedy o jakých zbraních to vůbec mluví, takže vypadá lehce nejistě+ Tak to nejspíš bude pravda, když na ni nevypadam. +pokrčí rameny, aby to vypadalo, že jí je úplně fuk, jestli na ni vypadá nebo ne a jestli ji za ní považuje nebo ne, klamat tělem je vždycky lepší, kdyby mělo někdy dojít na boj+ A to jenom kvůli tomu, že sem teď slítla na zem? +nedá jí to, aby se nezeptala+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 07, 2010 9:07 pm

+nijak velkou pozornost její poznámce nevěnuje+ Zastřelit se neni tak lehký, tady tě ze všeho vykřešou +podotkne, rovnou si zapalujíc jednu cigaretu o druhou+ To neni jen kvůli tomu lásko, vypadá totiž dost neškodně +znovu si jí změřím+ Trochu v těchle šatech hako kurvička při první službě +zdělí jí naprosto neomaleně, ale velmi upřímě+ Ty takovíhle sexi hadri asi často nenosíš co? +ptá se, ani mu nepřijde že jí před pár vteřinami urazil+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 07, 2010 9:16 pm

S mym štěstim. +pokrčí rameny+ Jsem neškodná, více méně. +při další jeho poznámce se zatváři tak, že kdyby jenom pohledy vraždili rozpadl by se okamžitě v prach a ustoupí od něj několik kroků, aby mu okamžitě nenatáhla, když neškodně, tak neškodně, někdy by se to mohlo hodit+ A to jako proč? Protože k tomu nejsem namalovaná jako kurva? +div neskřípe zuby+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion