Koupelna

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Koupelna

Příspěvekod Spike » pon pro 13, 2010 11:35 pm

Ne, nic +sevře v rukou okraj závěsu a odtáhne ho stranou i přesto že ho Neferet drží+ Jen jsme přišel za tebou +skopne boty, přetáhne si tílko přes hlavu a shocí kalhoty. Vleze do sprchy+ Chybíš mi +přitáhne si ji k sobě. Hladí jí po nahím těle, ani ne tak se sexuálním podtextem, jako prostě jen proto aby se jí dotýkal+ Chtěl jsem se na tebe zlobi.... vyhýbat se ti +zaboří nos do jejích mokrých vlasů+ ale nejde mi to +do očí se mu nahrnou slzy+ Stýská se mi po... +nedořekne+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon pro 13, 2010 11:47 pm

+překvapeně zamrká, když odtáhne závěs, ale nepřetahuje se s ním, taky nemá proč. ustoupí kousek stranou, je trošku obezřetná, když teď neví co má v plánu, ale když si jí k sobě přitáhne všechny obezřetnost zmizí a nahradí ji pocit menší spokojenosti. tak moc jí chybělo objetí, i když v sobě nemá nic sexuálního, proto je pro ni vzácnější. obejme ho kolem zad+ Taky mi chybíš. +zašeptá a začne ho jemně hladit po zádech+ Já vím... +no spíš tuší, než ví, ale v tuhle chvíli je to asi jedno+ Mě taky... +zašeptá mu u ucha a konejšivě se otře tváří o jeho vlasy+ Všechno bude dobré... časem.... +hladí ho po zádech v uklidnujících kruzích ochotná poskytnout mu stejnou podporu jako on jí předtím v kuchyni+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 14, 2010 12:04 am

+Sevře jí vlasi v dlani a zatáhne aby musela zaklonit hlavu. Dlouze jí hledí do očí+ Nebude to dobré +řekne s přesvědčením+ Až dnes jsem si uvědomil jaké to je být s člověkem +přejede jí prsty po krku na kterém mám rudofialové otlaky od obojku+ Tohle by se upírce nebo přemožitelce nestalo. Jen tak by se nenechala spouta a když už bych jí přemohl, tak by jí nezůstali stopy po poutech +přejde rukou po rameni na ňadro+ Dosud jsem si neuvědomil nakolik krotil mou povahu když jsem byl s tebou +vzhlédne od bradavky kterou doslova hypnotizoval pohledem+ Myslím že to nepůjde...
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 14, 2010 12:14 am

+jen silou vůle se nevytrhne a stojí v klidu, jen ruce spustí podél těla, kdyby se musela z nějakého důvodu bránit+ Nejsem člověk... ne úplně... +zavře na chvilku oči, to že se jí dotýká na krku a ňadru přehlušuje to, co říká. srdce se jí divoce rozbuší, když začíná chápat, kam nejspíš směřuje+ Cože...? +ruce se jí začnou třást a dýchá trochu zrychleněji, jak se jí sevřelo hrdlo strachem+ Takže tohle uděláš? Dáš mi naději, že se všechno zlepší, a když tomu začínám věřit, tak mi ji vezmeš? +v očích se jí zračí nová bolest a strach, polkne a snaží se ovládnout přicházející zoufalí pláč nebo křik, ještě si není tak uplně jistá, co z toho+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 14, 2010 12:28 am

Nejsi dost nelidská +zakroutí hlavou+ Nechápal jsem že Angel je prostředník mezi námi. Že on je moje brzda +zvedne jí tvář k sobě+ Nevím co teď budu dělat všeobecně, jak potlačit to nutkání co má můj démon. Doposud jsem na to nikdy nebyl sám, vždycky mě někdo podporoval +odmlčí se+ Tady se o tom nebudeme bavit. Rozhodn né teď +vypne vodu, snadno jí zvedne do náručí a vynese ven z koupelny+
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » pon pro 20, 2010 12:24 am

+Vlítne dovnitř, sebere oblečení v rychlosti ho na sebe natáhne. Ještě se před zrcadlem, ve kterém se nevidí, upraví, ulízne si vlasy dozadu, aby byl šik a vyrazí obědnat další pizzu. Pobrukuje si přitom, najednou zase veselí a šˇatstný+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon pro 20, 2010 12:36 am

+když na chodbě ještě zahlídne pobrukujícího si Spikea, nálada se jí nehorázně zlepší. strčí povlečení do koše na prádlo s tím, že ho později vypere. vleze si do sprchy a pořádně se umyje. když vyleze a obmotá okolo sebe ručník s nelibostí zjistí, že tu nemá žádný oblečení, jenom slabej župan, což neni moc. povzdechne si, utře se, vysuší si vlasy, župan na sebe natáhne a bosky vyrazí za Spikem do haly+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » úte led 11, 2011 9:54 pm

+vletí dovnitř, ani se nezabívá zavíráním dveří, jen do nich rychle strčí, takže se jen přizavřou. litne k záchodu, padne na kolena, ještě stihne zvednout prkýnko a už se musí nad místu naklonit, protože začne zvracet div, že danou místu pořádně neobjímá+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte led 11, 2011 10:27 pm

+Vyjde za ní z haly, ani mco nespěchá, protože ví že zvrací. Cítí kiselý pach a slyší dávivé zvuky na dálku. Přidřepne a pdorží jí vlasy, aby si je nemáhla v míse+ To bude dobrý lásko, jen se vyzvracej +poplácá ji po zádech. Jemu zle není, musel by vykouřit celí strom, aby se mu udělala špatně+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte led 11, 2011 10:37 pm

+něco zahuhlá mezi jednotlivými nádechy a při přestávce ve zvracení+ Sakra. +zakleje, když už se zdá, že vyzvracela všechno, co mohla, nátáhne se pro roli toaléťáku, otře si ústa a papír hodí do mísy a spláchne+ Proč musim zvracet? To se mi nemůže jen točit hlava? +mumlá, když si ještě jednou utírá ústa, pak si povzdechne+ Díky. +usměje se na něj za to, že jí podržel vlasy a opře se o studenou vanu+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion