Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » stř pro 08, 2010 10:02 pm

+dokáže udržet klidnou tvář do doby než Spike práskne dveřmi, potom dovolí bolesti, aby jí pohltila. z očí jí začnou téct slzy, zavzlyká a sklouzne na záda. stulí se do klubíčka a brečí tak, jak brečela tolikrát od tý doby co je zradila. Angel je mrtvý a Spike jí nenávidí. začne se v leže trošku kývat a šeptá jediný slovo plné prosby "Ospusť." ale moc dobře ví, že jí neodpustí. brečí tak dlouho, dokud opět neusne vyčerpáním+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř pro 08, 2010 10:28 pm

+po několika hodinách pomalu rozlepí oči, vzepře se na rukách a posadí se. rychlím pohledem po místnosti zjistí, že je tam sama. pomalu se vysouká z postele a rozhodne se, že zkusí zmizet. vydá se pomalu ke dveřím, aby o něco nezakopla a nepřilákala něčí pozornost. potichu vyklouzne z postele a zamíří do haly+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv pro 09, 2010 6:06 pm

+Lehne si na postel, ruce dá za hlavu a kouká do stropu. Přemýšlí o tom co dneska málem udělal, o tom co se stalo mezi ním a Neferet, o tom co se stalo mezi ním a Angelem ještě než starší upír... nedokáže ani pomyslet na to že se mu něcco stalo. Zavře oči, ale nespí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » čtv pro 16, 2010 12:32 am

+Vběhne dovnitř a začne prohrabávat šuplíky. Vysipává jejich obsah na postel, takže je tam pořádná hromada než konečně najde co hleda. Červená pouta. Skepticky se na ně podívá, protože mu připadají frut nějaký foroví, ale pokrčí na dtím rameny. Vratí se zpátka za Neferet+
Spike
Upír

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 10:00 pm

+Vejde dovnitř, Neferet si vede zasebou, hodí krabici z pizzou na postel+ Snaž se drobit na podlahu. V drobcí se špatně spí +nezní to ale nijak moc káravě nebo vážně. Schodí šaty, zívne si a zaleze do postele. Odhrne peřinu a poklepe na postel vedle sebe+ Poď sem a hezky mě zahřej +uculí se+ je mi zima +láká jí k sobě do postele+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 22, 2010 10:16 pm

+po cestě přemýšlí o tom, co jí řekl, asi proto je celou dobu potichu+ Neboj budu si dávat pozor. +slíbí s úsměvem, zatímco sleduje jak se svléká a leze do postele, je to holt pěknej pohled+ No... přeci tě nemůžu nechat zmrznout, že. +zazubí se, rozváže si župan a nechá ho sklouznout k pasu, kde ho zachyní, aby nespadl až na zem a odhodí na křeslo, překročí pár krámů co tam ležej na zemi a vleze si k němu pod peřinu. jeho kůže jí příjemně zastudí až jí trošku naběhne husí kůže, ale hezky se k němu přitulí, aby ho tedy zahřála+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 10:29 pm

+Obejme ji a uloží si na hruď aby se mohla najíst. Není to tak pohodlné jako u Angela, protože SPike má o poznán užšší hrudník a taky kostnatější, ale snaží se jí udělat pohodlí+ Dej mi taky kousek +vezme si kousek a tentokrát se do něho pořádně pustí+ Tohle je správně americký, studená pizza. Ještě by to chtělo nějakej krvák v telce +zubí se až se mu zuby lesknou+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 22, 2010 10:37 pm

+nechá se u něj hezky uložit, nestěžuje si jelikož je ráda má ráda, když je u něj tak blízko a natáhne se pro krabici s pizzou, kterou si otevře na kolenou+ Tady. +podá mu kousek a do svýho se s chutí pustí+ Hmnn ale je to dobrý.... akorád... +vyndá ze svýho kousku něco co připomíná kousek ryby+ ... tohle by tam nemuselo bejt. Nechceš? +nabídne mu ten ocintek co vyndala+ Tak televize je vážně něco co tu chybí. +zasměje se+ Ale můžeš si to představovat. Třeba jak se támhleta ponožka snaží zardousit tu krabičku od číny. +dělá si srandu, ale musí vypadat jako by se zbláznila+ Taky by sis tu mohl uklidit. +zamumlá těsně nad pizzou než si ukousne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 22, 2010 10:42 pm

+Trochu zhnuseně na to koukne+ To vypadá na ančovičku a ne díky, nedám si. Taky je nemám nijak zvlášť rád, i když mi nevadí. Stejně nemám pořádnou chuť +koukne po ponožce která neni jeho+ A pak kdo má bordel...! Já mu svoje spodky v pokoji nenechával +odfrkne si+ Mě nevadí že je tu bordel +sjede to pohledem+ ale jestli ti to vadí, klidně ukliď +pokračí rameny+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 22, 2010 10:48 pm

Tak příště bez... ančoviček. +zaxichtí se a jmenovanou věc odloží do krabice+ A tohle je co? +strčí prstem do kostky ananasu+ Ty si někdy nosil spodní prádlo? +zeptá se lehce překvapeně nějak si ho v boxerkách nebo v něčem podobnym neumí představit+ No jistééé já tu uklidim a za chvíli přijdu a budu moct začíst znovu. +mrmlá si pod nosem, vyhazujíc další kousky ančovičky+ Mohla bych zejtra vzít Fred do butiku, aby si vybrala něco na sebe... +na chvíli se zamyslí+ ...a já taky. Ty minisukně mi už lezou krkem.
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion