Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 11:00 pm

Hmn... +zamyslí se+ To by mohla být jedna z variant, ale jak by se potom vysvětloval možný nástup starého "já" a dokonce s výčitkama? +lehce si skousne ret, jak se nad tím zamyslí+ Možná, že kdyby došlo k dost velkému a specifickému výboji... ten by mohl naskočit něco jako náhradní "softwere". +zamyšleně upije+ To bych asi měla... +souhlasí+ ...ale nějak se k tomu nemůžu donutit. +zamumlá si spíš sama pro sebe a ještě ke všemu zamyšleně, ona tak nějak pořád přemýšlí+ Zatím jsem neměla moc čas se začít nudit... +tak trošku nenápadně připomene, že je tu teprve druhý den+ ...ale proč ne. +souhlasí nakonec+ Ráda bych poznala ten svět, ve kterém je ta.. ta.. Mýtinka. +konečně si vzpomene jak se ta hospůdka jmenovala+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 11:18 pm

Nový software by taky mohl nahodit nějaký druh postraumatického šoku. Vím třeba že lidé u nás když se setkají s magií, třeba jsou prokletí mají s toho dost často dlouhodobé zdravotní následky °opře se o pult, ale neustoupí od Fred° Je to něco jako alergie, nebo tak. Lidé jsou slabší než ostatní druhy °uzavře to° Já nejsem nebezpečná, vlastně lidem fandím a žiju mezi nimi. Sice nemám na výběr, ale asi bych žila i kdybych na výběr měla °pousměje se° Já tenhle svět moc neznám, ale mohla bych tě vzít do podniku který vedou upíři °navrhne jí z ďábelským úsměvem°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 11:42 pm

+zamyšleně pokyvuje hlavou+ Jakto, že nemáš na výběr? +zajímá se+ Další upíří? +trošku vyvalí oči, ale pak se zasměje+ Nejsem si jistá, jestli je to zrovna nejlepší nápad, ale proč ne. +pousměje se+ A jací jsou? Jako ty nebo jako Spike? +vyptává se dál+ Hlavně se to nesmí Spike dozvědět asi by se zlobil a myslim, že Neferet asi taky.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon pro 27, 2010 11:57 pm

To je dlouhý příběh °nechce o tom mluvit° Ne, oni nejsou jako já nebo jako Spike, jsou silnější v některých ohledech °trochu se zamračí° Mají hypnotické schopnosti, ale myslím že s čímkoliv vědeckým by si neporadili. Nejsou v tomhle ohledu co jsem vypozorovala zrovna nejzdatnější. Myslím že končí tak u používání wordu °zasměje se° Neřeknu jim to, ani je tak moc neznám abych se jim s tím svěřovala.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte pro 28, 2010 12:04 am

+vidí, že Lana nechce mluvit o tom, proč musí žít mezi lidmi, takže se v tom víc neštourá+ Hypnotické schopnosti? +zní to zvědavě+ To jako, že lezou ostatním do hlavy? +poklepe si lehce do spánku+ Tak aspoň v něčem jsme lepší. +zasměje se taky, když se Lana zmíní o wordu+ Tak to je... skvělé. +samozřejmě myslí, že jim nic neřekne+ Kdy půjdeme?
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte pro 28, 2010 12:19 am

Jo, přesně to dělají. Nevím jak moc tomu dokážou vzdorovat lidé, ale já se ubránit umím °soudí podle toho co zažila na vystoupeních, skutečnou moc nezná° Je to jen pár děsivých pouťových triků jako krev ve sklence, přízračné scenerie a přenášení emocí. Já s toho mám většinou akorát hlad °mírně zamlaská° Kdykoliv budeš chtít a mít čas, já nejsem omezená žádnou prací nebo povinnostmi. Jen sluncem °ušklíbne se°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte pro 28, 2010 12:32 am

Hmn... +trošku se nad tím mračí+ Tak já můžu zatím vcelku kdykoliv... +zamyslí se+ Sice si budu potřebovat dát dohromady pokoj, protože bydlet v takovym bordelu... +lehce pokrčí rameny+ Co je to vlastně za podnik? +napadne jí, že na to se měla zeptat už dřív, ale Lana jí znervoznuje trošku víc, než si myslela+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte pro 28, 2010 12:47 am

Vlastně jsou to dva podniky v jednom, ale já myslela že by se ti spíše zamlouvala taneční část °vysvětlí jí° Dobře, tak já bych to viděl na zítřek s tím že ti pak rozhodně pomůžu uklidit tvůj pokoj °řekne to se zvláštním nádechem v hlase a prapodivným úsměvem plným příslibu čehosi° Domluveno?
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte pro 28, 2010 12:55 am

Bude se tančit? +zní to opravdu nadšeně+ To je skvělé. +rozzáří se+ Tak v tom případě domluveno. +široce se usměje+ V kolik? +zajímá se, aby věděla na kolikátou se tak má vytratit nebo alespon připravit+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte pro 28, 2010 1:06 am

Jasně. Já hrozně ráda tančím, nezáleží na tom jestli valčík nebo jen tak dupat do rytmu jak je to v dnešní době zvykem °taky je s toho docela nadšená° Někdy po soumraku... řekněme v sedm večer? °řekne to napůl jako dotaz ale na odpověď nečeká° Už půjdu. vypadá to že Neferet jen tak nedorazí °přistoupí k Fred, obejme jí a políbí na tvář jakoby byly dlouholeté přítelkyně. Vlastně ještě něco víc, protože rty spočine na její tváři trochu déle° Ráda jsem tě viděla °rozloučí se a odejde°
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion