Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Neferet » stř pro 08, 2010 12:57 am

+opře si čelo o dřevo a zhluboka se nadechne, aby se uklinila. opravdu se jí chce na záchod a to dost nutně, takže nemá čas ani náladu se dohadovat. prudce otevře dveře, nikdo neříkal, že nebude naštvaná a vyrazí přes chodbu na záchod, kde vykoná svoji jistou potřebu pod Spikeovým dohledem, nějak jí to začíná připadat jako vězení, spláchne, umyje si ruce a vrátí se zpět do ložnice+ Spokojenej? +otočí se na něj s rukama založenýma na hrudi+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 08, 2010 8:47 pm

+Následuje jí do koupelny, stoupne si dovnitř za dveře a opře se o ně. Narozdíl od Angela nemá tendenci se obracet, celou dobu na Neferet prostě jen kouká. Potom ji stejně tiše jako předtím následuje zpátky do ložnice+ Nadmíru +odpoví krátce, pro něho něco dost neobvyklého+ Vlez si do postele a vyspi se. Pořád jsi ztratila hodně krve +posílá ji do postele a sám si sedne na křeslo, tedy hned potom co z něho na zem smete rozečtenou knihu a krabičku od činy+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 08, 2010 8:53 pm

+něco nespokojeně zamručí, ale nehádá se s ním a vyrazí po tmě k posteli+ Au.. sakra... +očividně v tý tmě o něco zakopne, něco tvrdýho, ale to bylo netuší, jen si poposkočí a dřepne si na postel. promne si prsty na nohou a vleze si do postele. nelehne si, ale sedne, opře se o pelest a přikreje+ Takže co? To mě teď budeš pořád hlídat? +stejně se jí nechce spát, tak proč nezjistit jak to bude+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 08, 2010 8:58 pm

+Přehodí si nohy přes opěradlo židle+ Nějaký čas... ano +souhlasí s pokýváním hlavou+ Dokud si nebudu jistý že si už neublížíš, potom +pokrčí rameny+ můžeš jít kam se ti zlíbí +včerejší něha kterou projevoval když byli v nemocnici je pryč. Zase ho přemohl pocit zrady, křivdy a určité nedůvěry k Neferet+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 08, 2010 9:07 pm

Dokud mě jako laskavě nepustíš? +začíná být podrážděná, chtěla se zabít, ale po tom jednom pokusu jí nějak přešla chut na další+ Nechápu kde bereš tu jistotu, že tu vážně zůstanu. +zamyslí se+ Potom co doplnim zásoby krve. +je si jistá, že ted by nikam nedokázala zdrhnout ani se přemístit+ Ale víš co slíbim ti, že když zase budu chtít spáchat sebevraždu, tak skočim z okna, žádný nože, bude to jistější... i rychlejší. +zní to poněkud sarkastycky. ne že by nebyla ráda, že je tu s ním, to je, ale způsob jakým s ní mluví a to jak se chová jí dráždí, i když ví, že si za to může sama+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 08, 2010 9:16 pm

Tak okna jednoduše zabedním, nebo tě rovnou zavřu dole do klece +odpoví chladně. Její výlevy se ho nedotýkají, démon uvnitř obalil jeho srdce tlustou vrstvou temného nezájimu, chladu a bezcitnosti+ Tam tě taky můžu rovnou připoutat. A ano +sveze se víc do křesla+ zůstaneš tu dokud tě laskavě nepustím.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 08, 2010 9:24 pm

Tak to aby si s tím začal, je jich tu docela dost. +sarkasmus z toho přímo kape+ A vůbec, je to můj život. Můžu si s ním dělat co budu chtít. +založí si ruce na prsou+ Tebe už nemusí zajímat, co se mnou bude. +ano myslí přitom na to, co udělala, na chlad v jeho hlase a na to všechno co se dělo od jejich posledního setkání+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 08, 2010 9:37 pm

+Dlouze na ni hledí svýma ledově modrýma očima než pomalu přikývne+ Máš pravdu nemusí mě to už zajímat. Zabývat se zrádcem +dá nohy na zem+ je pod mojí úroveň. Víš co +nakloní se dopředu+ za středověku dělali z nevěrnými ženami? Upalovali je jako čarodějnice +vstane+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » stř pro 08, 2010 9:43 pm

+jen tuší, že se na ni dívá a že vstal, pořád je tam dost tma a popravdě ani nemá chut rozsvice+ Ale já jsem čarodějnice. +řekne až nepřirozeně klidně a taky unaveně, ruce roztáhne od sebe, jakoby by jí bylo jedno co s ní bude+ Záleží jen na úhlu pohledu. +ironie, nepřirozený klid a trošku ležérní přístup je dobrý, musí se na něj soustředit tak, že nemusí vnímat jak moc jí jeho slova bolí+ Ale já bych si spíš vsadila na mučení... +zdá se, že se nad tím zamyslela, ale nakonec jen pokrčí rameny+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř pro 08, 2010 9:55 pm

Za mučení mi nestojíš. Zbytečná námaha. Jsi stejná jako všechny ty co byli před tebou a to jsem si myslel že jsi výjimečná. Konečně ta se kterou strávím zbytek věčnosti +popojde kousek k posteli+ Moje bohyně kterou můžu uctívat +odmlčí se+ Ale nejsi nic s toho +obrátí se a s třísknutím dveří opustí místnost+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion