Kancelář

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kancelář

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 1:04 am

Jenom trochu? Právě si mi řekl, že pravděpodně vypnou vodu a elektřinu. +připomene mu, jí to asi nepřipadá jen trochu a ani neví jak a opírá se o druhou stranu stolu, tedy před Angelem+ Fajn, dobře. +povzdechne si+ Co s tebou mam taky jinýho dělat, než ti v tomhle věřit. +pousměje se měkce. povzdechne si, když slyší jeho skroušený hlas+ Angele... +chvilku vypadá nerozhodně, než se mu zase nakvartýruje na klín+ ...nenutím tě tam chodit. Jestli skutečně nechceš, můžu vymyslet nějakou omluvu. +navrhne+ Já jen, že by jí udělalo radost, kdyby si přišel taky...
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv úno 24, 2011 1:10 am

Nef tady jsi ve spojených státech +koukne na ni jako na pitomce+ půlka lidí tu nemá peníze na vodu a elektřinu, přesto se mejou a svítí. Nesmíš to brát tak tragicky +uklidńuje ji+ Tohle je jeden z nejskorumpovanějších států kde leck kdy yvjde levněji někoho podplatit než poctivě odvádět daně +zakroutí trochu hlavou+ Půjdu tam, jestli ti to udělá radost.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 1:16 am

+zamračí se nad tím, jak na ni kouká+ Fajn, pokusim se to nebrat tak tragicky. +zamručí slib+ Aha, tak to jsem zrovna nevěděla. +může tu žít, ale když to tak vezme, vcelku o týhle zemi nic neví, vlastně skoro vůbec nic, udělá si poznámku, že to bude muset změnit+ No... +zavrtí se, nejspíš na těch správných místech+ ...radost by mi to udělalo. +přizná se+ Nebudeme tam moc dlouho. +slibuje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv úno 24, 2011 1:23 am

Každá země má svoje specifika, tady je to většinou "ruka ruku meje" +svěří se skoro s povzdechem, pro muže jeho morálních zásad je to dost frustrující+ Fajn, jdu se převláct do něčeho +koukne na svůji tmavě mopdrou košili a černé kalhoty, kterýžto úbor nevypadá moc otevřeně+ elegantnějšího a přístupnějšího +projde kolem Neferet, přičemž pohledem nenápadně zavadí o její pozadí+ za deset minut jsem tu +přislíbí a odejde+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 1:34 am

Hmn... +zamyšleně pokývé hlavou+ Dobře... +usměje se na něj+ Počkám na tebe v hale. +trhne sebou, když z haly uslyší ránu, zamračí se a chvatně zamíří ke dveřím, aby zjistila, co se stalo+
Neferet
VIP Member

Předchozí

Zpět na Hyperion