Kancelář

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kancelář

Příspěvekod Neferet » stř úno 23, 2011 11:45 pm

Hodně bídně? +otáže se a vleze dovnitř+ Můžu něco přidávat, když tady teď taky... bydlim. +navrhne, než se přesune ke stolu+ Ale proč tě otravuju... +zhoupne se na špičkách+ Mluvila jsem nedávno se Styx. +založí si ruce za zády a opět se zhoupne+ Pozvala mě na návštěvu a projevila přání, abych tě vzala sebou. +objasní situaci+ Takže s jdu zeptat, jestli bys mě k ní nedoprovodil.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř úno 23, 2011 11:51 pm

+Zamračí se+ Když nezaplatím, tak jsme od příštího měsíce bez elektřiny a vody. Takže jo, hodně bídně +souhlasí. Její nabýtku že by přispívala s přehledem ignoruje, něco takového by po ní nemohl chtít. Hlavně její další slova ho trochu viděsí a způsobí další bolest hlavy+ Jít ke Styx....? +jasně si vzpomíná na drobnou blondýnku která mu tak připomínala Buffy+ Kdy?
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř úno 23, 2011 11:56 pm

+zamračí se jak nad tím, že by jim mohli odpojit elektřinu a vodu, tak nad tím, že její nabídku ignoruje+ Myslela jsem dneska. Čím dřív, tím líp, aspoň to budeme mít brzo za sebou. +trošku stáhne obočí, jak se podmračí a nakloní hlavu na stranu a trošku dopředu, když vidí, jak se najednou tváří+ Děje se něco?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv úno 24, 2011 12:03 am

+zarazí se jako hřebík do betonu+ Dneska? Ale já tu mám hromadu papírování +ukáže na hromadu účtů a kalkulačku+ Ne, já jenom nemám rád společenské návštěvy +zamručí o tom že je Styx podobná Buffy se moudře nezmiňuje+ Nešlo by to nějak... přeložit? Na neurčito pokud možnoi.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 12:19 am

S tím ti můžu pomoct. +koukne na účty+ Účetnictví je moje velice silná stránka. +zvedne k němu opět oči, tiše si povzdechne a přesune se k němu, tedy sedne si vedle jeho židle na bobek, až jí zapraskají kolena+ Teoreticky by to přeložit šlo. +zvedne k němu zelený kukadla+ Ale měl by si se připravit na to, že pokaždý když jí potkáme nám to nezapomene připomenout a pak místo dvou tří hodin návštěvy z toho bude večeře, vyjížďka a kdo ví co ještě. +tak trošku kecá, ale někdy umí dost přesvědčivě lhát+ Vážně by bylo nejlepší tam jít dneska.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv úno 24, 2011 12:25 am

Ono nejde o dělání účtů, ale o jejich placení +zamrmlá+ Navíc tu přibyla položka za tvoje jídlo a není vůbec malá +ano, trochu jí to vyčítá, ale to už se tak hold stáváTak se sní nebudeme vídat +řekne z nadějí v hlase+ Dobře, dobře, jestli nemusím mít kravatu nebo smoking tak dobře +vzdá to s povzdechem, co by pro Nef a Spikea neudělal+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 12:30 am

+zamračí se na něj nahoru, když jí vyčítá jídlo+ Jíst musim. +našpulí rty+ Kolikrát už jsem nabízela, že si na něj přidam. To vy jste tvrdohlaví. +zamručí, přimhouří oči, když se z toho snaží ještě vykecat a koutky jí zacukají, jak se snaží nesmát+ To víš, že nemusíš. +usměje se, ale to už mu sedí bokem na klíně+ Stačí, když půjdeš v tom v čem normálně chodíš. +pousměje se+ Tobě totiž sluší všechno. +jemně mu prohrábně ze strany vlasy, spíš mu je tak nějak urovná dozadu+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv úno 24, 2011 12:39 am

+Zamračí se+ Jenže to +odmlčí se+ Nehodí se prostě když má žena muže, aby se o sebe starala sama. Dobře, já vím že je to staromodní názor, ale v dnešní době už chybý muži co jsou ochotní na sbe vzít všechnu odpovědnost +argumentuje proč nechce aby Nef něco platila+ Ano? +trochu se zarazí když se k němu chová tak intimně, ale je dost gentleman na to aby něco řekl, takže jen sedí a trpí to, dokud mu nesáhne na vlasy, to ucukne stranou+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv úno 24, 2011 12:46 am

+když ucukne, sama ucukne rukou zpět, stočí pohled tak nějak provinile jinam a proklíná se, že se nedokázala ovládnout. chvatně vstane a vzdálí se od něj na druhý konec stolu+ Fajn, tak já... +vrátí se k otázce placení a jídla+ ...nebudu tolik jíst. Nebudu tolik plencat vodu a budu míň svítit. +navrhne, chová se najednou tak nějak roztržitě a provinile, když před její rukou ucukl stranou, vrátilo jí to zpět a připomělo stav věcí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv úno 24, 2011 12:55 am

+Vzdychne si, taky proto že mu osiří klýn+ Tak to nebylo myšleno, jen máme trochu finanční problémi +vydaří se mu přesvědčiví úsměv+ Zapomeň na to, já to vyřeším +slíbí jí. Asi máv plánu sehnat peníze ne zrovna legální cestou+ Chceš vyrazit? +tohle řekne značně skroušeně+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion