Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Spike » úte pro 21, 2010 9:38 pm

+Vejde za ní do kuchyně, chvilku se zastaví ve dveřích, než promluví+ Co tu tak sedíš lásko? +zeptá se a přisedne si vedle ní+ Vzpoměla sis na bručouna? +zase se vrátil k jeho přezdívkám, protože mu to přijde přirozenější+ Já vím že Fred přišla v takoví těžký době, ale.... je to prostě něco úžasnýho! Někdo dokázal z ní Illyrii vytáhnout, anižby ji zabil.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 21, 2010 9:50 pm

+zvedne k němu trošku polekaně hlavu, byla zabraná do myšlenek, že si jeho příchodu nevšimla+ Hmn... +přikývne a zabodne pohled zpět do země, neví jak říct, že jí chybí ani si neni jistá, jestli by o tom měla mluvit+ A si si jistej, že je to ona? +zeptá se s předstíranou ledabilosti a seskočí z linky, aby zamířila k lednici+ Jak je to dlouho, co se z ní stala ta... Illyrie? +položí spíš řečnickou otázku, než zase pokračuje+ Pár let? Vsadim se, že jste dělali všechno možný abyste jí přivedli zpátky a neuspěli ste. +mávne po cestě neurčitě ke dveřím, neví že Fred je v patře ve svém novém pokoji, otevře ledničku a skloní se k ní, bezmyšlenkovitě vytáhne lahev s krví, zabouchne ledničku, možná prudčejí než by měla, což vypovídá o jejím rozpoložení+ A najednou se tady objeví a je z ní zase člověk. +odzátkuje lahev anižby kontrolovala obsah+ A ty se z toho posadíš na zadek..... +zamumlá nevrle a zhluboka se napije, docela jí to chutná, přemýšlí co koupili za novou šťávu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 21, 2010 10:13 pm

Voní jako ona, vypadá jako ona, chová se jako ona. Moc bych se divil kdyby to ona nebyla +zamračí se, ale z linky neseskočí aby k Náf přišel+ Nezkoušeli. Když onemocněla, když si Illyrie začala uzurpovat právo na její tělo, tak jsme odešli k Hlubší studni a tam se setkala z jejím strážcem. On by dokázal Illyrii zase vytáhnout ven a uzavřít do sarkofágu, jenže to by její podstatu protáhlo celí světem. Všude kudy by prošla by se snažila zachytit. Zabylo by to statisíce lidí +vstane+ O co ti jde? +zeptá se tvrdě, pak se zarazí+ Víš puso že piješ krev +nevypadá že by mu to vadilo+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 21, 2010 10:22 pm

+podmračeně ho poslouchá+ O co mi jde? +nepatrně vyletí+ Zkus hádat. Přeci vážně nečekáš, že budu naprosto v klidu, když se ve dveřích objeví ženská, o který si mi ty sám osobně řekl, že je jednou že čtyř žen, který si kdy miloval. +ne ona rozhodně nežárlí+ Cože? +zamračí se+ Jistě, že nepiju krev. To je jen li... +zarazí se a podívá se na lahev ve svých rukách, zvende jí k obličeji a přičuchne, docela to voní, tak zvláštně těžce, to by limonáda neměla, trošku upije a zamračí se ještě víc, chutná sladce, ale když se nad tím tak zamyslí má v sobě podton železa, a od kdy mají v lednici limonádu?+ Sakra... +zakleje a lahev rychle zavře, přeci jí nechutná krev, nebo ano? zamračí se nad tím ještě víc a lahev s náležitým prásknutím dveří od lednice opět shová+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 21, 2010 10:38 pm

Ty prostě jen žárlíš! +řekne se smíchem. Přitáhne si ji za pas+ Oh to je tak sladké že můj pudlíček žárlí +zavrní jí do ucha+ Nemusíš se bát. Nikdy bych s Fred nespal, s ní ne. Je to Fred. Tu můžeš milovat, ale do postele si ji nevezmeč +políbí ji jemně na rty+ Já se spíše bojím co je s Illyrií. I když jí dostali s Fred ven a vyléčili její tělo, nemohli zabít podstatu Prastarého. Oni jsou skutečně nesmrtelní, když bylo zničeno jejich tělo, začala přežívat v energetické formě +ke krvy se už nevrací, ostatně Nef dnes v noci pila jeho krev, takže ho to nijak moc nevzrušuje+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 21, 2010 10:50 pm

Ne... +zamručí a ruce si založí na prsa+ Rozhodně nežárlim. +nezní to moc přesvědčivě, nakonec si povzdechne, přestane k sobě tisknout župan a objeme ho zlehka kolem krku, takže se jí župan velice povážlivě rozhalí, takže když Spike lehce skloní hlavu bude mít skvělý výhled na její prsa se zimou stuhlími bradavkami+ To je vážně uklidnující. +zamrmlá, ale nechá ho, aby jí políbil a trošku se k němu přitiskne+ Energetické formě? +zamyslí+ Tu by mohla vystopovat trocha magie. +řekne, načeš si smutně povzdechne+ Bohužel ti s tím asi nedokážu pomoct.... +vypadá smutně, když si vzpomene, že je vlastně bez jakékoliv moci a ještě ke všemu se u ní začali objevovat divné chutě+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 21, 2010 11:06 pm

Jasně že nežárlíš lásko +souhlasí se smíchem+ Nemyslím že by bylo tak snadný jí vystopovat +shlédne jí do výstřihu+ Ty máš dneska hromadu nemravnejch myšlenek. Angel by řekl +hladí ji po zádech+ ať taky děláme něco jinýho než šekáme +zašklebí se+ Byl to vůl! +odfrkne si. Nemyslí to vážně, ale nedokáže na djeho smrtí fnukat. Tohle je jeho způsob jak se s tím vším vyrovnat+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 21, 2010 11:15 pm

+se zamručením pokývá hlavou, překvapeně zamrká nad jeho poznámkou o nemravných myšlenkách, ale když to vezme kolem a kolem, při pohledu na nižší sektorku jí nemravný myšlenky napadají, poznámku o Angelovi bud ignoruje nebo jí v zápalu přemýšlení nezachytila+ Ale vždyť jsme dělali. Dali jsme si sprchu a pizzu. Přivítali Fred... Kde vlastně je? +zajímá se, než jí myšlenky přeskočí zpět na nemravný myšlenky+ Víš nad čím jsem tuhle přemýšlela? +trošku se začervená+ Že jediný místo kde jsme se milovali jsou jen ložnice. +sevře mu jemně tílko na hrudi a ucouvne, aby se opřela o linku a zároveň si ho přitáhla k sobě+ Tak mě napadlo... +skousne si ret+ ... jestli by to nešlo trošku změnit. +to by nebyla ona aby se u toho náležitě roztomile nečervenala+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte pro 21, 2010 11:43 pm

+Zasměje se+ To myslím nestačí +usoudí, ale nebrání se tomu jak sním manipuluje+ Fred jsem uložil do nějakýho pokoje, tedy vypadao to tam děsivě, ale lepší než nic +povytáhne obočí+ Jasně lásko hupsnem na to v Angelově fáru. Je fakt veliký, má stahovací střechu a kožený sedačky +šklebí se+ Myslel sem že ti postel svou pohodlností vyhovuje.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte pro 21, 2010 11:51 pm

+uculí se, když se zasměje a začne mu přejíždět dlani po hrudi urovnávajíc tak lehce pomuchlané tílko+ Hmn... +přikývna na odpověd na svoji otázku, ale mozek je zaměstnán čemí zcela jiným. to něco však vybledne, když se Spike zmíní o Angelově fáru a šklebí se+ Jo to... to vyhovuje. +souhlasí+ Já jen, že bych... +zarazí se, rozhodně nestojí o to, aby se jí kvůli tomu třeba posmíval+ Víš co, zapomeň na to. +zamumlá nakonec a stáhne se, opře se o linku a ruce opře o hranu+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion