Kancelář

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kancelář

Příspěvekod Neferet » sob úno 05, 2011 12:21 am

+sleduje jeho tvář bez výrazu a jen pomalu přikývne+ Jsem ráda, že jsi... naživu... tedy jak jen můžeš být. +upřesní+ Že si se vrátil. Ne kvůli sobě... +zakroutí hlavou+ ...ale kvůli Spikeovi. Myslím... ne jsem si docela jistá, že by to nikdy neřekl... chyběl si mu. +řekne, je si tím dost jistá, pomalu tiše vydechne a narovná se, má dojem, že je čas jít, ale nechce se jí, i přes to jak se chová, se jí nechce odejít+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob úno 05, 2011 12:26 am

Spike je.... +usměje se, už ne uštěpačně nebo nějak zle, nýbrž skoro něžně+ je prostě Spike. Nesnáším když je semnou a bojím se co se mu stane, když ho nemám za zadkem jako ocásek. Potřeboval by vodítko +v očích mu probleskne něco, co říká že ho napadlo něco nepravného v čem figuruje mladý upír, obojek a vodítko+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob úno 05, 2011 12:33 am

+podívá se na něj a lehce se pousměje+ Ano... Spike je prostě Spike. +souhlasí zvláštně měkce+ Každý bychom někdy potřebovali obojek a vodítko. Otázkou je, kdo by byl ten vhodný pán. +lehoučce téměř neznatelně se usmívá a vstane+ Neříkej mu to, ale myslim, že za tu dobu, co jsi tu nebyl trošku zdivočel. Potřeboval by trochu zkrotit... já mu holt dovolím všechno, co si zamane. +nemyslí to zle, to vůbec ne, je to takové lehké konstatování skutečnosti se špetkou veselosti a dobré nálady+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob úno 05, 2011 11:40 pm

+Uchechtne se, krátce a skoro neslyšně+ On si vždycky začne rychle vyskakovat, když na něj někdo nedává pozor. Má takovou povahu +pousměje se+ Rebelskou, jde proti všem principům jen... z vlastního principu +pokývá hlavou+ Dám na něj větší pozor +pro zlepšení nálady si dá další sklenku krve+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob úno 05, 2011 11:52 pm

+s lehkým téměř neznatelným úsměvem souhlasně pokyvuje hlavou+ V podstatě mi nevadí jak se chová..... vždycky z toho vyleze něco, co se líbí v podstatě oběma.... +přizná zlehka+ Ale chtělo by mu to srazit trošku hřebínek. Já to nedokážu, když se pokusim říct "ne" tak nahodí ten svůj štěněčí výraz.... to prostě pak nejde. +výmluvně pokrčí rameny a křivě se usměje+ Mimo to má na všechny okolo špatný vliv.... nedávno přesvědčil pár přátel, co tu bylo na návštěvě, aby si s ním dali jointa... takhle veselou společnost jsem dlouho neviděla... +zní to celkem vesele, očividně je to pěkná vzpomínka+ Je fakt, že to bylo fajn, jen kdyby mi nebylo pak tak blbě... +dodá zamyšleně spíš tak pro sebe+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob úno 05, 2011 11:57 pm

+Trochu překvapeně zamrká+ Ty si ho nechala kouřit marihuanu mezi partou obyčejných lidí? Víš že to taky nemuseli přežít? +zamračí se+ Když to přežene, ztrácí i tu špetku smyslu pro realitu co má a dělá ještě větší voloviny než obvykle +informuje ji o riziku které si ona neuvědomila+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 12:02 am

+lehce potřepe hlavou+ Nejsou to obyčejní lidi. Styx s Tonym jsou Smrtijedi a to nejsou žádní andílci. Jsem si jistá, že i pod vlivem marihuany by se dokázali ubránit. Mimo to tu byla Lana, sem si jistá, že kdyby se schylovalo k něčímu úmrtí, zasáhla by. +mluví klidným a anižby si to uvědomila trošku konejšivým hlasem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned úno 06, 2011 12:06 am

Netuším co to je Smrtijed, ale Styx je pořád jenom člověk. Možná z magii v krvi, ale živí dýchající člověk jehož páteř křupne jako párátko jediným stiskem +předvede jak něco tiskne v ruce+ upíří ruky +pořát se jí snaží trochu viděsit+ Lanu jsem poznal a nepřipadalo mi že je to zrovna angažovaný člověk +podotkne+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » ned úno 06, 2011 12:12 am

Jo já vím. Síla... rychlost... vynikající zrak, sluch... vcelku nic nového. Jsem si toho vědoma a oni taky... +odpoví klidně, docela mile, tohle jí neděsí, i když by mělo a posadí se zpět na kraj křesla+ Poznal? Kdy? +lehce zamteně nad tím zamrká+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned úno 06, 2011 12:26 am

+pokrčí rameny jakoby nic+ Pozoroval jsem ji na jednom večírku kam si mě vytáhla. Postávala v koutě, pozorovala lidi... patří k těm upírům co jsou na lovu pořád a neustále. Nebo se něčeho bojí, to je druhá možnost +uzná s pokýváním hlavy+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion