Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 10:42 pm

+Protočí oči k neby+ Prosimtě... tak si obědnáme jednu se vším a uvidíš co ti k čemu chutná +sklouzne s pultu+ Jdu to obědnat +řekne jen když už je ve dveřích a tak na deset minut zmizí. Jen co se vrátí zase si dřepne na pult+ Musel sem čornout něco ze sejfu. Angel by fakt neměl všude dávat hesla co nějak souvisej s Buffy +zakroutí hlavou a nakrčí ret+ Takhle ho může každej kdo z ná jejich příběh vokrást +zarazí se+ Ještě jsem jí to neřekl... +zešeptá, těžko říct jestli je to mířený na Neferet nebo jen tak do prostoru+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 10:54 pm

+pokývá hlavou nad tím, že jde objednat pizzu a než se vrátí, tak dojí housku, sevře kraj linky vedle sebe na každý straně a sleduje špičky bot+ Kdo by předpokládal, že bude používat něco z toho, když ten příběh zná? +zamumlá, jen krátce vzhlédne a zase se zaměří na svoje špičky+ Možná by bylo lepší kdyby si jí to zatím neříkal. Co neví, to nebolí. +smutně pokrčí rameny, do mysli se jí začínají vkrádat myšlenky, který chtěla necham hluboko v mysli dokud nebude sama, jelikož jí ženou slzy do očí, ona stejně ted brečí tak často, že se diví, že má ještě co+ Kdyby se tu objevila, vždycky můžeš říct, že se to stalo... +zarazí se a roztřeseně se nadechne+ ...před pár dny. +dokončí nepřítomě, musí si přejet prsty po tváři těsně pod okem, aby utřela slzy+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 10:59 pm

+zAkroutí hlavou+ Musím jí to říct hned a osobně +podívá se na Neferet vznamným, pevným pohledem+ Kdybych to odkládal a ona se dozvěděla kdy... a že jsem... Neumíš si představit jak by vyváděla +nervozně si urovnává rukávy košile+ Bude chtít pohřbýt jeho popel... +i jemu se to špatně říká+ Ne... počkat... možná... možná máš pravdu +zamračí se přiloží si dva prsty na zápěstí+ Tepot společné krve v bašich žilách +řekne tentokrát stoprocentně jen pro sebe, protože významu jeho slov nemůže hnědovláska ruzumět+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 11:07 pm

+prudce k němu otočí hlavu, je jí naprosto fuk jak nějaká ženská kterou nezná bude vyvádět, momentálně je dost sobecká+ Popravdě... momentálně je mi naprosto ukradený jestli bude vyvádět nebo ne a co bude chtít. +oči má plný slz, ale hlas pevný+ Jeho popel se z tohohle baráku nehne. +zavrčí a píchne do vzduchu směrem k podlaze, druhou rukou sevře pevně tričko a pod ní Angelův přívěsek, je pro ni momentálně naprosto nemyslitelné, že by přišla i o jeho popel+ Cože? +zamračí se na něj nechápavě+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 11:17 pm

+Chladně na ni kouká. Nerozhodí ho jak se vzteká+ Angelův popel patří Buffy, tak jako jí Angel patřil za života +mluví neutrálně, vlastně skoro bezbarvě+ Nezáleží na tom jak moc je budeme milovat, nezáleží na tom jak hlasitě to budeme vykřikovat. Nikdy to nebude dost, aby to překřičelo jejich společné pouto. Musí se stím smířit, tak jako jsem se smířil já. Navíc +narovná se+ když si ho bude chtí vzít, tak ani ty a tvoje magie jí v tom nezabrání +zakroutí hlavou+ To nic. Toho si nevšímej.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 11:30 pm

[Mě je ale nějaká Buffy u prdele. +zaječí+ Celá tahle záležitost se spřízněnejma dušema. +křičí, i když to neni tak úplně pravda a ona to ví, ani neví jak se to stalo, ale najednou stojí na nohou, ruce zatíná v pěst, až si na dlaních protrhne kůži a nasupeně se slzama v očích hledí na Spikea+ DO PRDELE! +prudce se otočí a vší silou kopne do dvířek jedné ze skříněk, až dřevo dost popraská a možná se i prohne, potřebovala nějak ventilovat vztek, opře se rukama o kraj linky, nahrbí se a svěsí hlavu, dýchá jakoby uběhla maraton a slzy dopadají na hladkou plochu sektorky. nečeká lítost, ani projevení nějakého citu od Spikea+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned pro 12, 2010 11:40 pm

+Dokonale rozmí jejímu vzteku. Sám ho kdysi cítil stejně intenzivně když se snažil vzdorovat některým neměným věcem. Ani sebou netrhne když rozbije skříňku. Sklouzne z linky, přejde k ní, obejme jí někde v oblasti prsou a pod břichem a přitáhne zády k hrudníku+ To nic lásko. To bude dobrý +mumlá jí do ucha uklidňující slůvka. Je to poprvé od dnešního rána kdy se spolu usmířili co se jí nějak víc dotkl+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned pro 12, 2010 11:50 pm

+je překvapená, když jí zezadu obejme, nečekala, že by něco takovýho udělal, když jí nechtěl obejmout v čajovně. tak ráda by se přetočila a schovala si tvář v ohbí jeho krku, ale bojí se, že by couvl zpět, takže mu položí lehce krvácející dlaně na hrběty rukou. naslouchá jeho uklidnujícím slovům, které opravdu zabírají, tedy alespon trochu+ Mám strach. +zašeptá+ Mam strach z toho, že nic nebude dobrý. Strach z toho, že skutečně přijde a odnese ho. Strach z toho, že přijdu i o tebe. +šeptá a trošku se chvěje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon pro 13, 2010 12:11 am

+Odhrne jí vlasy s krku a položí si bradu do místa kde se stýká rameno a krk. Trochu si povzdechne+ Já se nehodlám v příštích dnech proměnit v prach +ujistí ji sice trochu plochým hlasem, ale někde v pozadí je teplá něha+ Nehodlám zatím Buffy volat. Prostě to encháme chvíli... zrát +dořekne zdráhavě, jakoby si nebyl jistý slovem+ Já jsem tady Neferet a když mě neodeženeš zůstanu tu +slíbí+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon pro 13, 2010 12:20 am

+trhavě přikyvuje, že rozumí a o trošku víc mu rukou sevře hřbet jeho ruky, když si druhou snaží otřít aspon trochu slzy, dovolí se o něj trošku opřít. nevydrží stát takhle dlouho, chce ho taky objemout, nic víc, jen obejmout. udělá menší pokus se v jeho náručí otočit, pokud jí to dovolí otočí se, provlékne mu ruce pod pažema, tvář přitiskne do ohbí krku a tak zůstane tiše, jen ho obejme nic víc, pokud jí to nedovolí spokojí se s tím, jak jí objímá zezadu+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion