Spike pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Spike pokoj

Příspěvekod Spike » sob říj 09, 2010 5:39 pm

+Odfrkne si+ Pcha! Neferet se líbí když se chovám jako zvíře +řekne přesvědčením hlasem+ Ostatně to ty taky +po čtyřech doleze přes postelk Angelovi, sedne si na paty a položí mu ruce na nahá ramena+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 09, 2010 5:55 pm

+Zvedne k němu hlavu+ A jsi si tím jistý? +zeptá se+ Ona není děvka kterou si zaplatíš a která je zviklá na jakékoliv zacházení. Není ani +trochu se zadrhne+ přemožitelka co nezraníš +mračí se snad ještě víc+ Řekla ti snad že se jí líbí jak hrubě jí miluješ? Mě dnes řekla že se jí líbí jak jí líbám +neodpustí si aby ho nepoškádlil+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 09, 2010 6:00 pm

+Zavrčí a chytne ho pod krkem zejména za tu poslední poznámku řečenou škodolibím tonem+ Já se k ní nechovám hrubě +odporuje, jenže pak se jeho tvrdý výraz vytratí, změní se v přemýšliv a nakonec v trochu úzkostný když si vzpomene jak vypdala, celá fialová a zmlácená, když šla nahá pokojem+ Dobře... +uzná nechotně a pustí ho+ Občas... jsem trochu moc prudký +přesune mu dlaně na prsa+ ale umím být i něžný +zarazí se protože takhle s Angelem mluvit nechtěl, pro jistotu zas nasadí nepřístupný arogantní výraz+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 09, 2010 6:08 pm

+Ani sebou nehne když mu sevře hrdlo. Zabít ho to nemůže a zranit taky moc ne+ Já vím že umíš +taky se trochu ošije, protože ani jemu není moc příjemné takhle s mladším upírem mluvit+ Tak to občas aplikuj +nervozně si poposedne, kdoví proč ho zrovna tahle debata vzrušuje, ale je tomu tak. Možná je to ten jeho ochranitelský komplex. Narozdíl od Neferet Spikeovi nemusí nic říkat, stačí když si ho za zátylek přitáhne k polibku+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 09, 2010 6:32 pm

+Chce mu na tu jeho pobýtku něco říct, ale nedostane příležitost protože ho Angel zaměstná polibkem. Obejme ho jednou rukou kolem krku a druhou kolem těla. Líbá ho trochu hrubě, ale ne tak moc jako u Neferet, prtože ta mu narozdíl od staršího upíra všechno dovollí. Zatlačí ho zpátky do peřin a usadí se mu na klíně. Musí se odtáhnout aby se zbavil jak kabátu, tak i tílka které má pod ním+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 09, 2010 7:04 pm

+Přejede rukama po pevných, ale ne moc výrazných svalech na zádech a ramenou muže sedícího mu na klíně. Překulí Spikea podsebe, tak jak před chvíli miloval Neferet. Skloní se pro další polobek. Dlouhý a hluboky, boky přitom pohybuje tak že se jejich slabyny osebe třou. není v tom zraňující vášeň jako poprvé, ani vztek jako podruhé. Tentokrát je to téměř něžné. Hladí ho po hladké, studené kůži těla a přejíždí po žebrech rýsujících se bloňďákovi pod kůži jakoby hrál na piáno+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 09, 2010 8:46 pm

+Nastavuje Angelovi ochotně krk, známka důvěry. Paže mu ovine kolem mohutných zad, přejíždí mu po nich s jistou něhou, přesto dost nertpělivě. Nikdy nebyl moc na předehry. Sjede proto na Angelův zadek, potom dopředu a bez dalšího váhání uchopí jeho s části stvrdlí penis+ Tak už mi to sakra sundej +Zavrtí se pod ním, protože jsou mu kalhoty krajně nepohodlné+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 09, 2010 9:21 pm

+Sikne jak ho Spike stiskne, prostě není tak něžný jako Neferet, ať se snaží sebevíc. Odtáhne se, trochu zavrčí a začne mu rozepínak poklopec. Stáhnout mu kalhoty z boků dá trochu práci, protože jsou snad o dvě čísla menší, ale podaří se. Ochotně e skloní k jeho penisu a bez dalšího váhání ho vezme do pusy.+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob říj 09, 2010 9:24 pm

+je trošku zamyšlená a taky hladová, takže když dorazí ke Spikeově pokoji bez rozmýšlení otevře a chystá se vstoupit. zarazí se uprostřed pohybu, když jí pohled padne na ty dva. chvilku jí trvá, než si uvědomí na co kouká. na Angela s hlavou ve Spikeově rozkroku. na tváři se jí objeví překvapený, otřesený a ano i trochu ublížený výraz, že něco takového dělají, když je vedle v místnosti, vše podbarveno studem z toho, že je jisto jistě vyrušila. už je viděla se spolu líbat, ale tohle je úplně něco jiného. věděla, že si spolu užívají a nevadí jí to, to ví jistě, ale vidět to všechno na vlastní oči a ke všemu zcela neplánovaně... rychle vycouvá pryč a zavře za sebou. rozeběhne se chodbou do haly rozhodnutá tvrdit, že tam nikdy nebyla+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob říj 09, 2010 9:33 pm

+Vezme do dlaně Spikeovi varlata a spíše je jen tak potěžkává. Pustí jeho penis s pusy, přejede po jeho délce jazykem a zase ho stiskne mezy rty. Do jeho mozku plně soustředěného na to co zrovna teď se vkrade nejasný pocit že slyšel klapnutí dveří. Všeho nechá, napřímí se a otočí ke dveřím+ Neslyšel si něco? +zeptá se Spikea rozvaleného na posteli+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion