Koupelna

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Koupelna

Příspěvekod Neferet » čtv lis 25, 2010 12:35 am

+hodí po Spikeovi trošku psí obličej a dlaň mu loží spíše konejšivě na nohu, když je hezky položený příhodně u její ruky+ Naprosto. +stočí trochu hlavu, aby se na Angela mohla usmát, nakonec si i hlavu pohodlně opře, ještě se trochu zavrtí, jednu ruku tak nějak položí na jeho, kterou jí objímá a přivře očka, potichu se zasměje, když si Spike hraje s jejími prsty na nohou, trošku jí to lehká, ale naštěstí ne moc, aby mu omylem vykopla zuby, nemluví poslouchá, mohla by se dozvědět něco zajímavého, skoro vypadá jakoby spala, ale moc dobře Spikea pozoruje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv lis 25, 2010 12:38 am

A já zas příkladů kdy si jednal a nemyslel vůbec na nic a nikoho +odpoví když už otom tak mluví, tak se zavzpomíná+ Jako tenkrát v Polsku jak sis klidně šel zalovit v prostřed honu na čarodějnice a co se nestalo? Přivedl si lovce rovnou k nám! +vzpomíná na staré dobré časy+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » čtv lis 25, 2010 12:40 am

+Zaxichtí se+ Copak jsem měl bejt pořád ohladu? +zeptá se+ A kdyby nešli zamnou, tak by šli za Dru, za tebou nebo za Darlou. Všichni jsme chodili ven +hájí se+ Vidíš ho lásko? Všechno hned svaluje na mě +políbí ji tentokrát na chodidlo+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv lis 25, 2010 12:49 am

+poslouchá je, dochází k názoru, že je ráda poslouchá když takhle mluví o svý minulosti, něco nového se dozví a pokud to neni nic co by vědět nechtěla tak se dokonce i lehce usmívá+ Co... co? +otevře oči a podívá se na něj+ Trochu jsem se zamyslela. +lže jako když tiskne, pořád lepší než Spikeovi říct, že má Angel nejspíš pravdu a aby byl pak naštvaný nebo tak, takže dělá naprosto nechápavou, dokonce má i takovej výraz+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned lis 28, 2010 10:10 pm

Nic na tebe nesvaluju +odvětí+ Není totiž co. Každý ví že za všechno můžeš ty +tváří se zle, ale v očích má pobavený lesk. Prostě si se Spikem hrajou na velkou válku testosteronu. Trvale a neustále si hrají+ Není ti zima? +zeptá se Neferet aby si nemyslela že je tam páté kolo u vozu+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned lis 28, 2010 10:19 pm

+Kopne Angela pod vodou do nohy, ovšem ne tak aby ho to skutečně bolelo. Prostě jen tak na oko+ Zato ty ne,ůžeš za nic, co? +zavrčí na oko naštvaně+ Co by jí byla zima? Dyť je ta voda teplá... +pustí jí nožku, kterou colou dobu masíroval a začvachtá prsty ve vodě+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned lis 28, 2010 11:09 pm

+usmívá se, jak poslouchá to jejich hašteření. mají najednou takovou hravou a jí ta nálada chytá taky+ Ne, je mi teplo. +ujistí Angela a mrkne očkem po Spikeovi, když se tak máchá ve vodě+ Že jo, vždyť je... +nabere do dlaně rychle vodu a prskne mu jí do obličeje, jen tak lehce, aby ho postříkala+ ...teplá. +zasměje se hravě+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » ned lis 28, 2010 11:33 pm

+Dá pryč ruce kterými stále objímal Neferet, protože nechce rušit zábavu kterou si ti mladí rozehráli. Nejistě se pousmívá, tohle není zábava pro ně. Tedy byla by, kdyby tu nebyl i Spike. Takhle spíše uvažuje jak se vytratit+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned lis 28, 2010 11:40 pm

Hej! +vykřikne rozhořčeně+ To mi zaplatíš! +vyhrožuje a svou hrozbu hned na to plní. Neferet zapomněla že má v moci pořád její nohu. Zakousne se jí do prstů, samozřejmě ní tak aby to bolelo. Potom přejede jazykem po celé délce chodidla+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned lis 28, 2010 11:47 pm

+vesele se směje, dokonce i ve chvíli kdy jí kousne do prstů a hravě jimi zahýbe+ Hej! Tohle není fér. +poznamená se smíchem, jelikož se při tom jeho doteku mimovolně zachvěla+ Ti dam, mě kousat... +zatváří se jako potměšile, jelikož se Spikeovi za zády začala zvedat trocha vody a když se dostane nad jeho vodu, magie povolí a voda Spikeovi dopadne na hlavu a Neferet se jen vesele směje+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion