Kancelář

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kancelář

Příspěvekod Angel » stř led 26, 2011 9:13 pm

Hlavně tu nepoužívej žádnou magii... vůbec žádnou +varuje jí ještě jednou důrazně, ale zastavit se ji nepokusí. Nepohne se ani o kousíče, nekomentuje co mu řekla, dělá prostě mrtvého netečného brouka+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » stř led 26, 2011 9:29 pm

+otočí se k němu na chvíli čelem+ Žádná magie... +výmluvně pozvedne ruce tak nějak vedle svý hlavy dlaněmi k němu, jako na důraz svých slov, dočista zapoměla na jizvy, které tentokrát nezakrývají náramky, jelikož na ně nějak v tom shonu zapoměla, když si vzpomene, co nejrychleji aby to nevzbudilo podezření ruce dá dolů+ A... +zacouvá kde dveřím a po hmatu je otevře+ ...vítej zpět. Jsem ráda, že nejsi skutečně mrtvý. +dodá ještě tiše a zmizí z místnosti dřív, než Angel stačí zareagovat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát úno 04, 2011 7:53 pm

+Nechá Neferet odejít, ani v nejmenším se nesnaží ji zadržet. Jen co se za ní zavřou dveře, posadí se na své místo, ponoří se do myšlenek stejně temných jako je celá místnost a tak setrvá dokud nezačne mít hlad. Vstane, vyjde ven do hali, kde ho oslní světlo. Zakryje si obličej rukou a jde pomalu podél pultu do kuchně, mumlajíc při tom nějaké nadávky. Až na schodech dolů do kuchyně+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Angel » pát úno 04, 2011 9:54 pm

+Práskne za sebou dveřmi, položí hrnek na stůl a sedne si, odhodlaný se tu týrat vlastním svědomím, jak už je jeho zvikem a jeho výsadou. Samozřejmě je po tmě, protože jedině potmě se dobře spituje svědomí+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát úno 04, 2011 10:05 pm

+byla venku skoro hodinu, než došla k řezníkovi, vystála frontu a pak se vrátila, holt to chvíli trvá, v tom horku i přes lehké oblečení se trošičku zapotí, tašku s lahvema nechá na pultu a vyloví z ní lahev s králičí krví, o který ví, že má radši, dokonce si po cestě koupila i funkční baterku, tuší, že bude v kanceláři po tmě. dojde ke dveřím a téměř neslyšně otevře, rozsvítí si baterku míříc s ní na zem, za sebou zavře a přejde ke stolu. lahev položí před něj na stůl, musí se trochu nahnout, jelikož stůl neobešla, drze se posadí do křesla a zhasne baterku+ Takže takhle to bude pokaždý? +samozřejmě myslí jejich rozhovory, vždycky se spíš pohádaj nebo jsou na sebe jak na cizí a pak jeden z nich vztekle odejde+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát úno 04, 2011 10:15 pm

+Odtrhne pohled od stěny na které je zřejmě vepsán smysl vesmíru, jinak by na ti tak necivěl. Baterku nijak nekomentuje, na to nemá co by řekl a nerad planě tluče pantem. Lahev ignoruje, nehodlá si od ní nic brát. Chce aby jí bylo jasné jak moc je uražený+ Není to moje vinna. Já ti byl věrný +odvětí chladně+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát úno 04, 2011 10:24 pm

+chvilku sleduje lahev, které se ani nedotkne, tak trošku to čekala+ Jo... já vim... +řekne tiše, tak jakoby krotce+ Taky ti nic nevyčítám. +opře se+ Ale myslím, že i tobě musí být jasné, že sarkastyckejma poznámkama se nikdy nic nevyřešilo a ani nevyřeší. +mluví velice klidně až podezřele klidně+ Myslim, že nečekám, že mi někdy odpustíš, ani nevim jak bych o odpuštění měla prosit. Nejsi Spike. +nakloní hlavu zlehka na stranu, takže se jí část vlasů sveze před obličej a tak část zakryje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát úno 04, 2011 10:34 pm

+Zvedne obočí, ale jinak má tvář kamenou+ A kdo řekl že to chci řešit? Kde si přišla na to že o tebe mám ještě zájem? +nakloní se dopředuu, opře o stůl. Lampička blikne a rozsvítí se, takže ozáří jeho v jízlivém úšklebku staženou tvář+ Mám už dost lidí kterým dám svou důvěru a oni ji použijí jako toaletní papír +zakloní se+ Ne, nejsem Spike, ten tě miluje. Já tě nemiluji.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát úno 04, 2011 10:44 pm

Nemluvím o tom, jestli máš o mě ještě zájem. Mluvím o tom, že tahnle situace je dlouhodbě neunosná... víme to oba a pokud řekneš, že nic takovýho nevíš, tak lžeš. +přimhouři oči a skloní ještě víc hlavu, jak jí ozáří světlo z lampičky+ Ale to já přeci vím. +jeho slova zabolela, i když si byla vědoma, že něco takového řekne, rozhodne se proto kometovat jeho poslední slova+ Nikdy si mě nemiloval a nikdy by si mě nemiloval. Oba dva víme, že tenhle cit patří Buffy. +řekne klidně, nevyčítá jen konstatuje a neuhybá pohledem+ A jestli si mě měl někdy aspoň trošku rád, tak jsem si moc dobře vědoma toho, že tím co jsem udělala, jsem si zahrála na vraha. +založí si ruce na prsou+ Nikdy jsi neudělal takovou chybu, po který by sis přestal vážit sám sebe nebo prostě jen... ses po ní začal... nenávidět? +zeptá se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát úno 04, 2011 11:06 pm

+Uchechtne se, jeden koutek mu pocukává v ironickém úsměvu+ Víš co je na to nejhorší ty hlupačko? +zavrčí tonem podobným Angelusově, nemá démona pod kontrolou, tak jak si myslel, ale je mu to jedno+ Že já tě miloval... skoro, než si to všechno zadupala do země +narovná se a úkosem na ni pohlédne+ Já udělal mnoho chyb a ublížil mnoha lidem, ale nikdy jsem nikoho koho jsem miloval nezradil. Vždy jsem při svým přátelích stál.
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion