Pláž

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Pláž

Příspěvekod Lanevra » stř úno 09, 2011 11:00 pm

°Zamyslí se nad Frediným dotazem° Nevím jestli jsem něčeho jako lítost schopná. Spíše lituju svých dalších činů a některých bez rozmyslu vyřčených věcí °neutrálně se pousměje° Jedna dávka hořtice už se nese! °sama vezme žlutou lahev a nakydne Fred na hod dog žlutou hmotu° Myslím že můžu udělat výjimku a to pannenství vynechat °zazubí se, sama si dá ledovou tříšť, hodí nějaké peníze prodavači a vydá se po pláži°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř úno 09, 2011 11:08 pm

+nakloní hlavu na stranu a zaujatě ji pozoruje+ Oh... děkuju. +široce se usměje, když jí Lana sama dá na párek hořčici a vezme si jí od ní. zasměje se a vydá se rychle za ní+ Myslím, že by si měla problém nějakou pannu sehnat. +zakousne se do hotdogu a spokojeně kouše+ Výbolný... +zahuhlá+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv úno 24, 2011 1:32 am

+Koutkem oka na Fred koukne a pak se usměje+ Já myslím že jich tu bude víc než by se zdálo. Ostatně katolické školy tu jistě jsou +pocucává si svojí ledovou tříšť+ To jsem ráda +pokývá hlavou+ Já už si asi neochutnám, leda by se svět zbláznil a stala jsem se člověkem +podotkne. Najde pěkné místečko a dřepne si do písku+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv úno 24, 2011 1:43 am

+zamyšleně ukusuje hotdogu+ Tak jo, možná, že jednu dvě by si našla. +připustí nakonec až jí koutky úst zacukají+ Třeba se jednou zblázní a nebo to ochutnávání můžeš zkoušet skrze mě. +poznamená jako by nic, když si vzpomene jak nedávno "ochutnávali jednohubky", posadí se vedle ní a zaujatě se zadívá na oblohu+ Miluju hvězdy. +přizná se+ Jen škoda, že ve městě nejsou tolik vidět.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » čtv úno 24, 2011 1:51 am

Hmm +zavažuje její návrh velmi vážně+ Dneska tě nechám najíst +rozhodne se nakonec+ Třeba budeš potřebovat mít sílu +mrkne na ni rozpustile jakoby něco chystal+ To jo, ve městech už nejsou vidět hvězdy, ale to nebyli ani dřív. Všude byl kouř z komínů +vzpomene na staré časy+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » čtv úno 24, 2011 1:56 am

Vážně? +zvedne obočí, ale usměje se a s chutí se zakousne do jídla+ Je to ale škoda. +zamumlá, když nespouští oči z oblohy+ Jaký to bylo dřív? Myslím, jaký to bylo žít v dobách kdy nebyla technologie? +opět se u ní hlásí zvědavost+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte bře 08, 2011 9:19 pm

°Pozoruje jak Fred jí a přitom cucá svou ledovou tříšť. Asi spíše jen napodobuje člověka, když stejně nemá chuť° Když jsem byla člověk, tak mi to nevadilo, protože to pro mě bylo normální, ale potom °našpulí přemýšlivě rty° Pak to bylo hodně těžké. Už jsem věděla co všechno jde udělat, měla jsem přepych a pak jsem o něj přišla °povzdechne se° Vlastní vinnou °nabídne Fred svou ledovou tříšť° Víš, děj si pozor na to co říkáš. I podle tebe nevinná poznámka tě může stát budoucnost.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte bře 08, 2011 9:30 pm

+nakloní hlavu na stranu a jak se zamyslí tak přestane žvýkat+ Vlastní vinnou? +konečne pokračuje v kousání, než sousto spolkne+ Co se stalo? +přesune se tak, aby k ní více méně seděla čelem a natáhne se, aby usrkla z jejího pití+ Tebe nevinná poznámka stála budoucnost? +zajímá se dál, dokonce i přestala jíst+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte bře 08, 2011 9:58 pm

°Zamračeně zakroutí hlavou° Tohle já nerada vysvětluji, prostě jsem kdysi řekla něco co se dotklo politického přesvědčení pár lidí a ti si to pak semnou vyřídili °shrne to do jedné dlouhé neurčité věty° Ha! Víš co?! °zamává kalímkem až od brčka odletí kapičky vody z tříště° Chci abys mi povídala o vaší detektivní kanceláři, nebo co to je.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte bře 08, 2011 10:11 pm

+vážně pokývá hlavou, že bere na vědomí, že o tom nerada mluví+ Nó já teď vlastně ani nevím, co pořádně dělají. Po tom, co jsme byli ve Wolfram&Hart, tak jsme se dlouho neviděli. +trošku se podmračí, když si vzpomene na chladnou laboratoř ve které se nedávno probudila+ Ale než jsme se dostali do W&H to byly časy. +pokývá zasněně s úsměvem hlavou+ Jmenovali jsme se Angeleva detektivní. Někdo zavolal, že má problém s nějakým démonem a kluci vzaly ty svoje velký meče... +zašermuje rukama+ ...a dotyčnýmu pomohli.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion