Neferetin pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Neferetin pokoj

Příspěvekod Spike » pon led 17, 2011 9:39 pm

Nebude, to musíš udržovat stálou hladinku a pak ti blbě není +pouřuje jí jakožto starý vožrala první kategorie+ Jasně že zůstanu, kam bych chodil +políbí ji do vlasů+ Hele jako já víno nepiju, to je pro snoby +vykrucuje se, ale je znát že by ho vychlastal kdyby mohl+ Tě spi tu můj ne-smíšku +nabádá ji aby si odpočinula+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 17, 2011 9:54 pm

+usmívá se na něj s lehce zvednutým obočím+ Když to říkáš. +culí se na něj+ Hmn... +zamručí, ale usměje se, přisune se k němu blíž, tváří se mu opře o břicho, jednou rukou si vyžádá jednu jeho, kterou sevře v dlaních a za chvíli tak jak je, s hlavou na jeho klíně, začne usínat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 17, 2011 10:08 pm

+Shlíží na ni jak usíná a pak i spí a mírně se při tom usmívá. Jinak než jindy, ne arogantně, pvoíšeně, psoměšně, sexi ani nemravně, ale zamilovaně. Pohodlně se uloží, trochu se při tom zavrtí, ale nevzbudí ji, zavře oči a taky usne. Když už nemá co jiné by dělal+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 17, 2011 10:21 pm

+hodnou chvíli se jí nic nezdá, spí klidně a hrud se jí pomalu zvedá a klesá, srdce pravidelně bije a na tváři má lehoučký téměř postřehnutelný úsměv. po několika hodinách spánku zakňourá, do snu se jí vkrádá obraz umírajícího Angela, i když tam nebyla její fantazie jí tuhle "podívanou" dokáže zprostředkovat. ještě několikrát zakňourá, než se obraz změní, tentokrát se ze sna usměje a zavrní, před očima se jí vznáší obraz Spikea s upířím obličejem+ Ano... +vydechne a zavrtí se+ ...kousni mě... +mumlá ze spaní+ Chci... +zavrtí se a přetočí na bok+ ...chci tvoje... znamení... +zakňourá+ ...Spikeu...
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 17, 2011 10:35 pm

+Probudí se, nejdříve odhodlaný vrhnout se do boje, ale pak když vidí že je to jen spící Nef, tiše se zasměje+ Jo, kousať tě pořád, to by bylo blaho +zamumlá si pro sebe. Opatrně ji přesune, tak aby ležela na polštáři a přitáhne jí deku až pod bradu+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 17, 2011 10:43 pm

+zavrtí se pod dekou a stulí se do klubíčka, zašátrá za sebou, aby našla Spikeovu ruku, přitáhne si ho k sobě, obtočí kolem ní ruku a téměř se tedy okolo ní obtočí sama celá. už spí klidně, bud se jí nic nezdá, nebo jsou to všechno hezké sny. když se za pár hodin probudí, vůbec se jí nechce vstávat, takže nechá oči zavřený a dál předstírá spánek+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 17, 2011 11:03 pm

+Už jen to že se jí změní dech ho probudí, podruhé během dne, asi bude mrzutý jako každá chla co se nevyspí+ Proč nespíš? +zamručí trochu podrážděně+ Ještě nezašlo pořádně slunce +zazívá i když nepotřebuje vzduch a znovu si povzdechne+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 17, 2011 11:07 pm

Hmn... +zamručí potichoučku+ Jsem vyspalá. +pokrčí lehce rameny a přetočí se, aby na něj viděla+ Ale ty klidně spi. +políbí ho na tvář+ Jen se oblíku a zmizim, aby si měl klid. +přejede mu dlaní po tváři, kterou předtim políbila, vyklouzne z jeho náručí i postele, přejde ke skříni a vytáhne z ní šaty na převlečení+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon led 17, 2011 11:19 pm

+Obrátí se na záda, ale ke vstávání se nemá. Rozvaluje se tam nesmírně líně+ Kam jdeš? +zeptá se zvědavě, opravdu v tom není víc než zvědavost. Asi už ho strach a žárlivost přešla, nebo není tak nenaladěný jak se hned po probuzení zdálo+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon led 17, 2011 11:25 pm

+stáhne ze sebe pomuchlané sváteční šaty a pověsí je na ramínko, později je přepere+ Jen si zajdu pro pár věcí. +usměje se na něj+ Teď když je mám kam dát. +hrdě ukáže na skříň a přetáhne si přes hlavu čisté voňavé šaty+ Půjdu na Darktor, stejně musím zkontrolovat Caesara, odpovědět na pár dopisů a dát nějaký instrukce Strážcům. +vysvětluje, když si šaty urovnává+ Vrátím se co nejdřív. +slíbí, když k němu přejde a nakloní se nad něj+ Hezky se vyspi. +zazubí se, políbí ho, v ruce sevře medailon, díky kterému se vteřinu poté přemístí+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion