Bar

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Bar

Příspěvekod Ares » sob pro 04, 2010 9:53 pm

Ještě pořád to nebere zcela vážně. A když mu dojde o co jde, musí se škodolibě ušklíbnout. Neferet. zopakuje. Malá, zelenooká dračice. opět o něco ustoupí. I když mu Spikeova sekera nemůže ublížit, nerad by si ji vytahoval z hlavy. Takže předpokládám, že ty jsi její žárlivý milenec. na chvíli se zahledí na Angela. Nebo vy oba? opět koukne na Spikea s velice nepříjemným úsměvem. Já se ji ani nedivím, že si to se mnou rozdala. Zřejmě se už na ten tvůj xicht nemohla koukat. Rychle uhne stranou když se po něm Spike opět zažene a rychlostí větší, než by to udělal normální člověk, vytáhne meč.
Ares
Bůh

Příspěvekod Spike » sob pro 04, 2010 10:04 pm

+Znovu dlouze zavrčí až se mu dokonce mezi vyceněnými tesáky oběví spěněné slyny. Pohled jeho sírově žlutých očí je naprosto nepříčetný, to by poznal každý. Nepříčetný a nevyzpitatelný+ Jestli řekneš ještě slovo, vyrvu ti jazyk, nacpu ti ho do prdele a zašiju tu držku! +plyvá vztekle a taky trochu šišlavě jak mu nejde dobře mluvit. Upíří tesáky nejsou uspůsobeny k lidské konverzaci. Nehledí na meč, ten mu může sotva něco vážného udělat a krk si umí ochránit. Z největším potěšením se rozmáchne a pokusí Aresovi sekyru zaseknout do boku+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob pro 04, 2010 10:07 pm

+Začne zprudka dýchat vzteky, ale okamžitě svůj dech ovládne a naprosto zastaví. Nelíbí se mu jak mluví o Spikeovi a Neferet. Nehledě na to jak moc ho hnědovláska zklamala, je to pořád ona a pořád mu na ni záleží+ Nemluv tak o nich +řeken tichým hlasem, ale v náhle naprosto vyprázdněné místnosti je všechno slyšet. Ještě k tomu se přidá téměř neslyšné, zato hodně vyděšené "Angelus" od právě prchajícího posledního hosta+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Ares » sob pro 04, 2010 10:20 pm

Spike: Silná slova, hošánku. ušklíbne se. Spikeov nepříčetný pohled ho jedině víc pobaví. Jako by pobavil každého boha, na kterého se vzteká smrtelník. I když je mu jasné, že tohle nejsou obyčejní lidé. Jen co zaregistruje blížící se sekyru, překulí se přes bar a připraví se k boji. Jestli se se mnou chceš prát, budeš se muset víc snažit. provokuje.

Angel: Podívá se na něj zamračeným pohledem. Spike ho svou nepřiíčetností baví, no Angel ho svou chladnokrevností rozčiluje. Přesně takhle se při boji v tvářila jeho sestra Athéna. Jinak co? zavrčí jeho směrem, ale pořád při tom sleduje Spikea.
Ares
Bůh

Příspěvekod Spike » sob pro 04, 2010 10:30 pm

Ještě jsem ani nezačal +už mu skoro není rozumět, vypadá spíše jako vzteklinou stižené zvíře, ale co už. Rovnáma nohama vyskočí na bar, jakoby to byla naprostá hračka a taky že pro něho je. Stane tak vlastně nad Aresem a své váhody hned využije. Sekne po něm sekerou, ale bůh je rychlejší a uskočí, takže se sekera opět jen neškodně zakousne do skleněného pultíku s lahvemi alkoholu ze kterého, všetně těch lahví udělá jen hromadu střepů+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob pro 04, 2010 10:35 pm

+Obrátí pomalu, rozvážně pohled od Spikea kterého celou dobu pozoruje+ Zabiju tě +řekne prostě jednoduše, žádné chvástání+ A tvoje nesmrtelnost ti nepomůže, už jsem nesmrtelné bytosti zabil +vydá se pomalím, skoro rozvláčným krokem k baru. Nedá se poznat jestli hodlá zautočit, ale spíše ne kdžy nemá ani žádnou zbraň+ Nikdo není naprosto nesmrtelný +řekne s naprostou jistotou v hlase+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Ares » sob pro 04, 2010 10:54 pm

Spike: Vyhne se sekyře a také vyskočí na pult téměř tak ladným pohybem jako Spike, i když upíři jsou předci jenom o něco obranější. Dobrá, tak tedy konec hraní. v očích se mu objeví vztek, protože nikdo se po něm nebude jenom tak beztrestně něčím ohánět. Napřáhne se a udělá výpad proti jeho břichu.

Angel: Nevím, co jsi zabíjel, ale mě nezabiješ. Nikomu se to ještě nepovedlo (a těch tedy bylo). Spíš tě zabiji já. Vrčí a začína to myslet zcela vážně. I když utočí na Spikea, dává si po, aby mal Angela pořád v zorném poli.
Ares
Bůh

Příspěvekod Spike » sob pro 04, 2010 11:11 pm

+Ustoupí půlkrok dozadu, aby měl dostatek prostoru, ale tím na chvilku ztratí koncentraci. Ne že by nějakou velkou měl předtím, ale přeci jen jí trochu bylo. Díky nepozornosti ho Aresův meč škrábne do boku když mu nestačí včas dostatečně uskošit. Košilí prosákne krev, ale není jí tolik kolik by teklo z člověka a navíc se nezdá že by Spike vůbec cítil že ho Ars zasáhl jak je nepříčetný+ Vrrr! +uchýlís e už jen k vrčení, veškeré lidskost ustoupila někam hodně hluboko do jeho nitra. Rozmáchne se po Aresovi, ale místo toho trefí pulty, ze kterého vytrhne pořádný kus dřeva. Rozmáchne se znovu a tentokrát zasekne sekeru nepříteli do hrudníku. Tomu to sice nic moc neudělá, ale co na tom+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob pro 04, 2010 11:15 pm

+Usměje se. To nikdy není dobré když se během boje usmívá a vůbec to není hezký pohled. Leckterý démon by před ním v tuhle chvíli zbaběle utekl+ Nikdy neříkej nikdy +odvětí rozvláčně. Zastaví se v bezpečné vzdálensoti a nadále nic nedělá+ Zabil jsem višší bytost, jsi višší bytost? +sepne ruce a vypadá tak nějak neškodně, ovšem snaží se konverzací zjistit co je vlastně Ares zač+
Angel
Upír

Příspěvekod Ares » sob pro 04, 2010 11:37 pm

Spike: Ještě pořád jsi nezačal? ušklíbne se, jak se na Spikeově košili objeví krev. Úšklebek mu ale okamžitě z tváře setře Spikeova sekyra, která se mu zabodne hluboko do těla. Oplatí mu zavrčení téměř stejným, vzteklým zvukem a než by Spike stihl sekyru vytáhnout, couvne, udělá salto vzad a přistane na zemi na tři metry od obou. V očích mu plane hněv. Chytí čepel sekyry jednou rukou a jedním trhnutím ji vytáhne. Vystříkne krev a zašpiní pult a nejbližší židli. Než by ale mohla pokropit další nábytek, rána se uzavře. Sevře sekyru v jedné ruce, podívá se Angelovi upřeně do očí a hrubým, pohrdavým hlasem, pričemž jednotlivá slova vyslovuje velice zřetelně, pronese: Já jsem ta nejvyšší bytost! S posledním slovem sekyru vymrští směrem ke Spikeovi a ta se mu zakousne hluboko do levého ramene, až ho to kousek odhodí a skončí zádama na baru.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion