Fredin pokoj

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Fredin pokoj

Příspěvekod Spike » pon pro 20, 2010 11:47 pm

Obrázek
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Re: Fredin pokoj

Příspěvekod Spike » úte pro 21, 2010 9:33 pm

+Nějakou dobu mu trvá než najde dostatečně vhodný pokoj, ale i tak je trochu ošumtělí. Po nějakých těch opravéch, by to mělo být dobré+ Není to zrovna Rits, ale lepší než nemít nad hlavou žádnou střechu +řekne jen co vstoupí+ Jdu teď za Nef... ona, myslím... prostě s ní potřebuji mluvit +obejde Fred+ Dobrou +a zmizí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Winifred Burkle » úte pro 21, 2010 9:56 pm

+vejde za Spikem dovnitř a rozhlédne se+ Ne to je... skvělý. +usměje se na něj, na jednu stranu je ráda, že nebude muset zpátky na ulici+ Dobrou. +stačí jen překvapeně zamrkat a už je pryč. je to trochu zvláštní být zpět v Hyperionu, nečekala že by se sem někdy mohla vrátit a už vůbec nečekala, že by to bylo za takovýchto okolností. rychle sní zbytek pizzy a obleče si Neferetino pyžamo, docela jí i sedí. kdyby nebyla tak unavané určitě by se podivila nad tím, že tu není zase tolik prachu a že postel je dokonce převlečená. přešourá se k posteli, zaleze pod peřinu a téměř okamžitě usne+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Winifred Burkle » stř pro 22, 2010 11:41 pm

+probudí jí zlý sen, ve kterém leží na pitevním stole a nad ní se sklání lidé v bilých maskách, někdy po poledni, což tipuje podle slunečních paprsků dopadajících na zem díky starému roztrhanému závěsu, který okno zcela nezakrývá. posadí se na posteli a chvilku jí trvá, než si uvědomí kde vůbec je a než si vzpomene na to, co se včera tedy dnes k ránu stalo. povzdechne a rozhlédne se kolem sebe. nevypadá to tam zrovna dvakrát pohodlně ani čistě, ale jak řekl Spike pořád lepší než spát pod mostem. možná by mohla poprosit Spikea nebo tu Neferet o nějaký čistící prostředky, povlečení, závěs a tak. nevypadalo, že by z ní byla ta žena nadšená, ale chovala se celkem mile, což Fred dodává odvahy jí poprosit o věci až jí uvidí. vyleze z postele a vklouzne do vojenských bot. krátce zauvažuje nad tím jestli by se měla jít vysprchovat, ale nakonec proč ne, je si jistá že Spikeovi to vadit nebude a nevidí důvod proč by to mělo vadit Neferet. ještě chvilku váhá, než vyjde z pokoje+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Winifred Burkle » pon pro 27, 2010 12:51 am

+vtáhne dovnitř tu spoustu tašek a odloží je ke stěně. chvilku se tak rozhlíží, než přejde ke skříni a otevře ji, aby zjistila, že prach se dostal i na vnitřní police. zamračí se a odběhne si sehnat vodu a hadr, aby skřín umyla. pomalu končí s mytím, když se zezdola ozve ženský hlas, je jí trochu povědomý, takže všeho nechá a vyběhne z pokoje+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Winifred Burkle » úte pro 28, 2010 10:09 pm

+vrátí se nahoru do pokoje s podivně veselou náladou. vrátí se k doklizení skříně a uloží si do ní nové věci přičemž se usmívá tak trochu jako pitomeček, když si znovu prochází svůj rozhovor s Lanou. ví že by si měla dávat pozor, ale z nějakého pro ni nepochopitelného důvodu si jí nějak rychle oblíbila, tedy začala ji mít ráda. trošku se nad tím zamračí a zajde se vysprchovat. rozhodne se nečekat až se Nef se Spikem vrátí a zaleze si do postele. netrvá dlouho a už spí+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » sob led 01, 2011 9:59 pm

°Otevře dveře a pomůže Fred dovniř. Rozhlédne se kolem sebe a trochu narčí čelo°Nevypadá to tu opravdu zrovna moc útulně °hladí Fred bezděčně po zádech a dál bloudí pohledem po starém ošumtělém nábytku, oprýskaných zdech a vyšlapaném koberci°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » sob led 01, 2011 10:04 pm

Jak to myslíš, že je velice specifická? +zajímá se, i když má napito, zdá se že nedělá nic jinýho než se ptá+ No jo... +pokrčí nerovzně rameny+ Jsem tu jen pár dní... +vysvětluje+ Ještě jsem neměla dost času s tím něco udělat. Ále... +vztyčí prst na znamení důležitosti a vrávoravě zamíří ke skříní, kterou otevře+ Skřín mam uklizenou a čistou. +pochlubí se se širokým úsměvem+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » sob led 01, 2011 10:53 pm

°pokrčí rameny a sleduje jak jistě - nejistě se Fred pohybuje° Když si upír, poznáš jednotlivé vůně lidí a tvoje je... prostě jiná než u ostatních °kdeby věděla, tak by věděla co za to může, ale ona neví° Pěkné °přejde k ní blíž aby nakoukla do skříně°já mám na uklízení sluhu °pvyjede jí dlaní po páteři k zátilku, vklouzne mezi ní a skříň a pohlédne jí zblízka do očí°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » sob led 01, 2011 11:00 pm

+pokrčí nad její odpovědí čelo+ Jak jiná? +dožaduje se podrobnějšího vysvětlení+ Tady nepotkáš sluhu jak je rok dlouhej. +zasměje se, ale zmlkne když jí přeje dlaní po páteři a lehce se zachvěje. polkne a pootevře rty, když se jí dívá do očí+ Ale pokud si vzpomínám, slíbila si, že mi s tím tady pomůžeš. +připomene jí+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Další

Zpět na Hyperion