Koupelna

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Koupelna

Příspěvekod Spike » ned črc 11, 2010 8:34 pm

Obrázek

Koupelna je jediní společná na patře, jelikož všechny ostatní jsou v dezolátním stavu a nenajde se nikdo dostatečně statečný a hlavně natolik činorodý aby některou z nich opravil.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Re: Koupelna

Příspěvekod Angel » pát zář 10, 2010 12:53 am

+Hodí šaty do pračky, pozbírá ty co tam nechal Spike pocházené po zemi a teprve pak si vleze pod sprchu. Pustí si jen studenou, potřebuje se spíše schladit než cokoliv jiného. V proudu vody si opře hlavu o kachlíčky, bolí ho až běda. Nikdy si není jistý jestli je to alkoholem, nebo následek vize, případně kombinace obojího. V tomto případě doplněná o výčitky svědomí. Ani sám neví jad louho tam stojí, ale dost dlouho na to aby i on cítil nepříjemné mražení na těle. Takže vyleze, otře se a jen tak v županu si ještě doběhne do ložnice kde spí Neferet se Spikem pro košili a kalhoty, než se vydá dolů do svojí trucovny+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Angel » pát zář 17, 2010 9:46 pm

+Zabouchne zasebou dveře. Je sám, samotnému je mu vždycky líp, když má od všeho klid. Promne si spánky. Hlava už ho nebolí jen v ní má ten tlak který se oběvuje pokaždé po migréně. Přejde k vaně u které otočí oběma kohoutky naplno, zacpe špuntem, takže se vana začne rychle plnit vodou. Chvíli se hrabe ve skřínce než odtamtud vytáhne lahvičku, trochu z ní naleje do proudu, načež se okamžitě začne tvořit pěna. Strnulí, hlavu trochu nakloněnou na stranu sleduje jak se tvoří pěna a dělá na vaně obrovský kopec+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 10:03 pm

+přilítne ke dveřím a zarazí se, uvědomí si, že v koupelně je Angel, chvilku zaváhá ale nakonec zaklepe+ Angele... já... strašně se omlouvam... ale... já... ehm... potřebuju na... ehm... toaletu. +leze to z ní jak z chlupatý deky jelikož se cítí dosti trapně a přešlapuje na místě+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát zář 17, 2010 10:17 pm

+Pohne hlavou ke dveřím. Je dobře že ho Neferet vyrušila protože pěnba už z vany přetekla přes okraj a v chomáčcích se rozvaluje na zami, naštěstí jí voda zatím nenásledovala. Rychle vypne kohoutky+ Janě... hned... jenom +rychle se snaží setřít vlhkost na zemi aby po ní Neferet neuklouzla, ale nakonec na to stejně jen hodí hadr a přesune se ke dveřím aby jí odemkl+ Pojď dál +ustoupí stranou, ale dveře jí galantně drží+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 10:25 pm

+přešlapuje z nohy na nohu, čekajíc až jí Angel pustí dovnitř, oddechne si, když to udělá+ Díky. +usměje se a vejde dovnitř, snaží se aby to vypadalo normálně, ale i tak je to rychlejší chůze+ Ehmn, můžeš trošku šoupat třeba nohama, ať si nepřipadam tak... +mávne rukou jako by nemohla najít vhodný slovo a vrhne se k záchodu, chce se jí tolik, že je jí fuk, jestli Angel odejde nebo ne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát zář 17, 2010 10:36 pm

Cože? +nechápe co po něm Neferet chce, nebo spíše proč to chce, protože není hloupí aby nevěděl co to znamená šoupat nohama. Oš Neferet jde mu dojde až po chvíli+ Ehm můžu zpívat +zamumlá, není s toho zrovna nadšený jelikož zná uroveň svého zpěvu, ale co má dělat když mu šoupání nohama přijde blbí+ All we hear is radio ga ga Radio goo goo, Radio ga ga All we hear is radio ga ga Radio blah blah Radio, what's new? Radio, someone still loves you! +pustí se do pofiderního zpěvu za který by jistě v SuperStra skončil mezi Hvězdnou pěchotou+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 10:43 pm

+přikývne, ale to netuší s čím souhlasila, chvilku jí trvá než se přemůže a tváří se normálně tedy trošku se culí a ne tak, že za chvíli vybuchne smíchy. netrvá to dlouho a zašustní toaletní papír a ozve se tekoucí voda+ Děkuju. +usměje se na něj, aby mohl přestat zpívat a umyje si ruce+ A omlouvam se, že jsem tě vyrušila. +zatváří se skutečně omluvně+ A taky za to, že jsem tak vyjela. +to už se tváří víc jak omluvně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát zář 17, 2010 10:54 pm

Nevyrušila si mě +úmyslně ignoruje její druhou omluvu. Bere jí navědomí, ale neodpovídá na ni+ Chtě jsem se jít koupat, ale nějak jsem to neodhadl z pěnou +kouká na obrovský kopec na vaně ve kterém se pravděpodobně ztratí i on+ Ten tu nechala ještě Cordelie +stočí pohled k papíru v držíku. To znamená že tu hnípá už asi tak čtyři roky, dobré je že hajzlpapír nemá expirační dobu+ Musíš si sem nějaký koupit +uvažuje o zcela praktických věcech+ a nějaké pořádné jídlo do ledničky. Ovoce a zeleninu například, nemůžeš být živa jen pivem, sušenkami, jogurty a zmrzlinou.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát zář 17, 2010 11:02 pm

+podívá se na vanu a musí se tomu chtě nechtě usmát, potom sklouzne pohledem na toaletní papír a udělá si poznámku, že se někdy bude muset zeptat, kdo to je Cordelie, ale teď se jí nechce ptát, tak nějak cítí, že by to nebylo dobrý+ Pořídim, zařídim, to není problém. +usměje se+ Mimo to stejně budu i na Mýtince, nemůžu vám pořád okupovat postele, tak se tam můžu najíst. +podívá se zase na vanu+ Nechceš umýt záda, když už jsem tady? +usměje se na něj+
Neferet
VIP Member

Další

Zpět na Hyperion