Pláž

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Pláž

Příspěvekod Lanevra » úte bře 15, 2011 9:33 pm

+Zasměje se+ To musel být pěkný život. Takoví dopbrodružný a romantický. Já sice na romantiku moc nejsem +říká ta co pozvala Fred na pláž na procházku při měsíčku+ ale stejně.... +pořádně si cucne tříšti, které už povážlivě ubylo+ Ve Wolfram&Hart už jste nezabíjeli démony? 5íkala si přeci něco o tom že jste proměnili pobočku démonické firmy v užitečnou společnost +co si tak vzpomíná z jeji předešlích rozhovorů+ Pro tebe už se začíná připozdívat +vzhlédne k temnému neby na kterém jsou krásně vidět hvězdy+
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte bře 15, 2011 9:43 pm

Ano, hodně dobrodružný a o romantiku taky nebyla nouze. +usměje se+ Nejsi? +zeptá se trošku překvapeně, trochu jí připadalo, že když skončili na pláži při měsíčku, že aspoň trochu na romantiku bude+ Ale ano, ale už to nebylo ono. +zakroutí hlavou+ Vážně? +zvedne hlavu, aby se taky podívala na hvězdy+ Ani mi nepřipadá, jsem zvyklá chodit pozdě spát. +pousměje se+ Ale jestli si myslíš, že bychom se měli pomalu vrátit…
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte bře 15, 2011 10:16 pm

Dobře! Dobře! +zašermuje rukou na znamení že se vzdává+ Možná mám občas sklony k teatrálnosti taky hysterii, ale nikdy k romantice +to nikdy nepřizná, protože to skutečně není pravda+ Jo, já bych šla +pomalu se zvedne ze země, nabýdne Fred ruku, aby jí pomohla vstát+ Nechci narazit na něco, co by tě chtělo sežrat +jí samotnou by nevzal do pusy ani hlodaví potkan+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte bře 15, 2011 10:23 pm

+zasměje se tak, že div nespadne zády do písku+ Tak tedy dobře. +povzdechne si smutně, chytne jí za ruku a nechá se vytáhnout na nohy+ Nevim jestli by si na mě moc pochotnaly. To víš samá kost a kůže. +zašklebí se a pomalu vyrazí z pláže+ Ale někdy bychom si to mohli zopakovat. +prohodí, když začne stoupat po schodech k silnici+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte bře 15, 2011 10:33 pm

To si rozhodně nemyslím +velmi výmluvně nakoukne do Fredina výstřihu. Sice tam nemá prsa jako Dolly, ale proporčně je tak akorád. Obejme ji kolem pasu a kráčí společně z pláže směrem k hotelu+ Kdykoliv +souhlasí s další schůzkou s nadšením. Jen kdyby ho tak uměla dát skutečně najevo+
Lanevra
VIP Member

Předchozí

Zpět na Hyperion